Προσφορά NOVA

Πληρώνω όπως πλήρωνα 5+ χρόνια τώρα και πάντα κάθε Ιούλιο είχα τον δωρεάν μήνα και ας έκανα πληρωμή με άλλη κάρτα.
Αν άλλαξε κάτι στην πολιτική της Nova δεν με ενημέρωσαν στο κατάστημα αλλά καλό θα ήταν να το κοινοποιήσουν από Nova για να μην έχουν εκπλήξεις οι συνδρομητές και ξεκάθαρα να το αναφέρουν στα καταστήματα.
Oπότε καλό είναι να μην υπάρχουν χαρακτηρισμοί δημοσίως τύπου επαναστάτες χωρίς αιτία κτλ λες και έκανα κάτι κακό που ψάχνω το δίκιο μου αλλά πιστεύω οτι έχω δίκιο και γι'αυτο έγραψα εδώ. Οι λεπτομέρειες με το support. Καλό βράδυ.

Εφόσον 12 μήνες πληρωθούν με πάγια εντολή χρέωσης πιστωτικής κάρτας, ο 13ος είναι δωρεάν. Εσύ λες μόνος σου ότι πλήρωσες λογαριασμό με άλλη κάρτα, οπότε εκείνο το μήνα δεν έγινε πληρωμή με την πάγια εντολή της πιστωτικής. Όταν συμπληρώσεις ξανά 12 πληρωμές με πάγια εντολή, θα πάρεις τον 13ο μήνα δωρεάν, όπως πάντα. Πιο απλό δεν γίνεται. Και κάρτα να αλλάξεις στο ενδιάμεσο στην πάγια εντολή, η προσφορά δεν παύει να ισχύει.Καλό είναι να αναζητούμε ευθύνες, εφόσον υπάρχουν, αλλά και να αναγνωρίζουμε και τα λάθη μας. Επαναστάτες χωρίς αιτία χορτάσαμε...

Πληρώνω όπως πλήρωνα 5+ χρόνια τώρα και πάντα κάθε Ιούλιο είχα τον δωρεάν μήνα και ας έκανα πληρωμή με άλλη κάρτα.
Αν άλλαξε κάτι στην πολιτική της Nova δεν με ενημέρωσαν στο κατάστημα αλλά καλό θα ήταν να το κοινοποιήσουν από Nova για να μην έχουν εκπλήξεις οι συνδρομητές και ξεκάθαρα να το αναφέρουν στα καταστήματα.
Oπότε καλό είναι να μην υπάρχουν χαρακτηρισμοί δημοσίως τύπου επαναστάτες χωρίς αιτία κτλ λες και έκανα κάτι κακό που ψάχνω το δίκιο μου αλλά πιστεύω οτι έχω δίκιο και γι'αυτο έγραψα εδώ. Οι λεπτομέρειες με το support. Καλό βράδυ.

Άστο φίλε, δίκιο δύσκολα να βρεις, εμένα μ έταξαν 2ο Nova go για την ανανέωση και πήρα τα τσ@κια μου

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Είμαι ελεύθερος δέσμευσης αν δεν βρω το δίκιο μου τότε μόνο Netflix ούτε καν CosmoteTv εκεί χειρότερα τα πράγματα από θέματα εξυπηρέτησης μιλώντας πάντα από δική μου προσωπική εμπειρία. Όποτε δεν το αφήνω το ζήτημα θα επιμένω μέχρι να έχω μια αιτιολογημένη πλήρως απάντηση και μετά θα αποφασίσω αν θα μείνω ή αν θα φύγω. H Nova θα χάσει σε κάθε περίπτωση αφού για ένα πάγιο θα χάσουν τα επόμενα 5+ χρόνια από μένα.

Η CosmoteTv όποιος δεν το ξέρει η εξυπηρέτηση είναι το 13788 από όποιο δίκτυο και αν πάρεις,που είναι χωρίς χρέωση και στο 5λεπτο το σηκώνουν. Όταν πήρα αυτόν το αριθμό άμεσα είχα εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε και αν είχα πρόβλημα με την τηλεόραση. Είχα μπλέξει στην αρχή με τα τηλέφωνα και αναμονές και ένας στο Γερμανό μου είπε τον μαγικό αριθμό.

Για την αναβάθμιση από 50 σε 100 ζητάνε ακόμα 10 ευρώ το μήνα; Ρωτάω γιατί το πακέτο με τα 100 το έριξε στα 29 και η Wind..

Η καλύτερη προσφορά παίρνεται μόνο με φορητότητα, αλλιώς όταν λες για το αυτονόητο μα έχετε δώσει αυτήν την τιμή σου λένε αερολογίες και ότι δεν παίζει αυτή η προσφορά αυτήν την περίοδο και μαθαίνεις μετά ότι την έχουν δώσει σε επόμενο.
Σε αυτό το πακέτο παίζουν δύο τιμές είτε 39,64 είτε 43,27 κατά διαστήματα, επιπλέον κάποια στιγμή 44 και κάτι σε κάποιον είχαν δώσει με το 100vdsl. Για προσφορά στέλνεται προσωπικό email στην εδώ κοινότητα υποστήριξη και μεταφέρουν το αίτημά σου στην αρμόδια ομάδα που την επόμενη επικοινωνούν μαζί σου.[

εγώ πάντως ανανέωσα με 46,90 πρόσφατα 50αρα γραμμή μαζί με φουλ πακ+κινητα σταθερά απεριόριστα.
μου το κάνανε πάντως με 1000 ζορία,μου το δίνανε στα 50 και κάτι άπο σο θυμάμαι.

με κάνει εντύπωση που κάποιοι εδώ μέσα το πληρανε στα 39+ το ίδιο πρόγραμμα.

Για την αναβάθμιση από 50 σε 100 ζητάνε ακόμα 10 ευρώ το μήνα; Ρωτάω γιατί το πακέτο με τα 100 το έριξε στα 29 και η Wind..

10 ευρω επιπλεον τον μηνα,και 25 ευρω τελη ενεργοποιησης.....
φαντασου τι θα ζητανε,εαν αρχισει να καθιερωνεται και η οπτικη των giga...

Η καλύτερη προσφορά παίρνεται μόνο με φορητότητα, αλλιώς όταν λες για το αυτονόητο μα έχετε δώσει αυτήν την τιμή σου λένε αερολογίες και ότι δεν παίζει αυτή η προσφορά αυτήν την περίοδο και μαθαίνεις μετά ότι την έχουν δώσει σε επόμενο.
Σε αυτό το πακέτο παίζουν δύο τιμές είτε 39,64 είτε 43,27 κατά διαστήματα, επιπλέον κάποια στιγμή 44 και κάτι σε κάποιον είχαν δώσει με το 100vdsl. Για προσφορά στέλνεται προσωπικό email στην εδώ κοινότητα υποστήριξη και μεταφέρουν το αίτημά σου στην αρμόδια ομάδα που την επόμενη επικοινωνούν μαζί σου.[

εγώ πάντως ανανέωσα με 46,90 πρόσφατα 50αρα γραμμή μαζί με φουλ πακ+κινητα σταθερά απεριόριστα.
μου το κάνανε πάντως με 1000 ζορία,μου το δίνανε στα 50 και κάτι άπο σο θυμάμαι.

με κάνει εντύπωση που κάποιοι εδώ μέσα το πληρανε στα 39+ το ίδιο πρόγραμμα.

Όταν έχεις ένα πακέτο και είσαι πλέον ελεύθερος το να γνωρίζεις το τι δίνουν είναι ένα επιπλέον εφόδιο στην διαπραγμάτευση σου. Για να πάρει κάποιος την καλή προσφορά ο κανόνας είναι είτε φορητότητα για να πάρεις άμεσα την καλή προσφορά είτε το υπομονή και βλέπουμε αν υπάρχει κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Ανανεωσα και εγώ για 24 μηνες στα 44.8 με το σπορτ πακέτο,internet 100mbs,απεριόριστα κινητά,σταθερά, υπεραστικά. Με ένα καπέλο 25 ευρώ τέλη ενεργοποίησης από την 50αρα στην 100αρα.

Τελικά έκανα υπαναχώρηση του συμβολαίου και γύρισα στο προηγούμενο. Και ο λόγος είναι ότι με την 100 άρα συχρονιζα στα 70mbs.ξανα γύρισα στην 50αρα που συχρονιζω στα 49.9.Απλά έφαγα τα 25 ευρώ τέλη ενεργοποίησης παρόλο που έκανα υπαναχώρηση την ίδια μέρα που έγινε 100αρα και παρόλο που δεν ήταν στα όρια 80mbs μίλησα 10 φορές με το εμπορικό και δεν έβγαλα άκρη.

Τελικά έκανα υπαναχώρηση του συμβολαίου και γύρισα στο προηγούμενο. Και ο λόγος είναι ότι με την 100 άρα συχρονιζα στα 70mbs.ξανα γύρισα στην 50αρα που συχρονιζω στα 49.9.Απλά έφαγα τα 25 ευρώ τέλη ενεργοποίησης παρόλο που έκανα υπαναχώρηση την ίδια μέρα που έγινε 100αρα και παρόλο που δεν ήταν στα όρια 80mbs μίλησα 10 φορές με το εμπορικό και δεν έβγαλα άκρη.

Σκεψου εγώ που έχω cosmote στο ίντερνετ, εχω 50αρα και συγχρονιζω στο 20 λόγω παλαιοτητας δικτύου,όπως μου είπαν!

To Attainable Rate(Up/Down) πόσο σου είναι, μια ιδέα παίρνεις από το Down το πόσο σηκώνει η γραμμή σου.

Άρα μάλλον κάποιο πρόβλημα με την εσωτερική σου καλωδίωση θα έχεις.

Είχα κάποτε vdsl 30 και συγχρονίζα 30 mbs.μετα έβαλα vdsl 50 και συγχρονιζα στα 50 mbs. Οταν έβαλα 100 πήγαινε στα 70mbs.ο τεχνικός της nova μου είπε που ήρθε και μέτρησε είπε ότι παίζει να είναι ο χαλκός χαλια. Σε γείτονα στο από πάνω διαμέρισμα με ίδια καλωδίωση διαμερίσματος με το δικό μου πάει στο 90mbs με nova.οι μετρήσεις στο ρούτερ είναι αυτές που πρέπει να παίρνεις?τότε θα έπρεπε να πάω στο 100.Προσοχή δεν είναι voip.ειναι απλή γραμμή.

Είχα κάποτε vdsl 30 και συγχρονίζα 30 mbs.μετα έβαλα vdsl 50 και συγχρονιζα στα 50 mbs. Οταν έβαλα 100 πήγαινε στα 70mbs.ο τεχνικός της nova μου είπε που ήρθε και μέτρησε είπε ότι παίζει να είναι ο χαλκός χαλια. Σε γείτονα στο από πάνω διαμέρισμα με ίδια καλωδίωση διαμερίσματος με το δικό μου πάει στο 90mbs με nova.οι μετρήσεις στο ρούτερ είναι αυτές που πρέπει να παίρνεις?τότε θα έπρεπε να πάω στο 100.Προσοχή δεν είναι voip.ειναι απλή γραμμή.

Αν είχα πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση με προφίλ 50 vdsl που είμαι τώρα δεν θα συγχρονίζε στα 50 mbs.θα ήταν πιο κάτω.Σωστα?

Αν είχα πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση με προφίλ 50 vdsl που είμαι τώρα δεν θα συγχρονίζε στα 50 mbs.θα ήταν πιο κάτω.Σωστα?
Όχι απαραίτητα. Είναι άλλο το προφίλ και επηρεάζεται περισσότερο από προβλήματα του δικτύου.

Γεια σας βασικα ενδιαφερομαι για nova sports pack σκετη τηλεοραση δορυφορικο.Στο site εχει περιπου 26.90.Ηθελα να ρωτησω παιζει καμια προσφορα για τιμη πιο κατω και αν παιζει πρεπει να τους παρω σε καποιο συγκεκριμενο τηλ?Και κατι ακομη το sports pack εχει ολα τα καναλια πλην μερικων που εχουν ταινιες?

Θα στείλεις μήνυμα στο support εδώ και θα σε πάρουν τηλέφωνο. Θα πάρεις καλύτερη τιμή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk