Προσφορά NOVA

Σε αρκετούς έχουν δώσει με 39,64 +10 σύνολο 49,64 σε άλλον είχαν δώσει 44,64 γιατί εγώ που δίνω 43,64 να το αγοράζω 53,64 γιατί έχω ωραία μάτια.
Για αυτό τους είπα να μοιράσουνε την διαφορά και προτίμησαν το καθόλου από να μου δώσουν την ίδια τιμή που έχουν δώσει σε κάποιους άλλους.
Εδώ και μεγάλο διάστημα κερδίζει το καθόλου από να πάρουν 5 ευρώ από τους περισσότερους , σε πολλούς δεν είναι απαραίτητο απλά όλοι μας γνωρίζουνε ότι αν το χρειαστούμε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα.

Μα δεν καταλαβαίνεις ότι ούτως η άλλως δεν βγάζουν καθόλου από εσένα, η εν λόγω αναβάθμιση -σε όσους έγινε με τα 5 ευρώ- τα χρήματα πάνε όλα στον εκάστοτε πάροχο που έχει το KV. Αυτοί δεν βγάζουν κάτι από αυτό το ποσό.

Σε αρκετούς έχουν δώσει με 39,64 +10 σύνολο 49,64 σε άλλον είχαν δώσει 44,64 γιατί εγώ που δίνω 43,64 να το αγοράζω 53,64 γιατί έχω ωραία μάτια.
Για αυτό τους είπα να μοιράσουνε την διαφορά και προτίμησαν το καθόλου από να μου δώσουν την ίδια τιμή που έχουν δώσει σε κάποιους άλλους.
Εδώ και μεγάλο διάστημα κερδίζει το καθόλου από να πάρουν 5 ευρώ από τους περισσότερους , σε πολλούς δεν είναι απαραίτητο απλά όλοι μας γνωρίζουνε ότι αν το χρειαστούμε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα.
Το 39,64 ξεχάστε το πλέον δεν νομίζω να το ξαναδώσουν με τα νέα δεδομένα , όπως και το 44 με την 100Αρα...Εγω που έχω το 39,64 τους ζήτησα να πάω με 44 στην 100αρα και δεν δέχτηκαν με τπτπαρόλο που έχει λήξει το συμβόλαιο και μπορώ να φύγω . Αυτοί με πήραν τηλ και μου πρότειναν την 100ρα με 49κατι.
Φυσικά και δεν δέχτηκα μια!χαρά είναι και η 50Αρα αφού μου δίνει όλη την ταχύτητα.

Έχω 50αρα vdsl, απεριόριστα σταθερά + κινητά και full pack tv και μου πρότειναν ανανέωση με 44,89 το μήνα.

Με 100άρα η τιμή ανεβαίνει στα 49,64 (+25 ενεργοποίηση).

Η Nova ισχυρίζεται ότι αυτές είναι οι καλύτερες δυνατές τιμές ανανέωσης. Επειδή εκνευρίζομαι όταν υπάρχουν πελάτες τριών ταχυτήτων, σκέφτομαι να τους κόψω μόλις λήξει το συμβόλαιό μου (πλήρωνα το 3playNova με 50αρα 48,52 /μήνα όταν πολλοί συνδρομητές το έχουν με 39,64 ).

Αυτήν την περίοδο παίζει κάποια καλύτερη πρόταση ανανέωσης για τα παραπάνω πακέτα; Την κατάργηση του τέλους συνδρομητικής, η Nova θα το καρπωθεί ή θα το δώσει στους συνδρομητές;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Την κατάργηση του τέλους συνδρομητικής, η Nova θα το καρπωθεί ή θα το δώσει στους συνδρομητές;
Δεν ειναι δικο της για να το καρπωθει. Θα γινει η μειωση. Ηδη εγινε σε καποιους που εκδοθηκαν τωρα οι λογαριασμοι τους.

Και εγώ το ίδιο πακέτο με εσένα έχω και λήγει σε καμία 40 μέρες.
Από Vodafone που ρώτησα μου δίνουν με 39 ευρώ 100αρα γραμμή και full τηλεόραση και δώρο τα τέλη.
Να δω τότε τι προσφορά θα πάρω από forthnet....

Από Vodafone που ρώτησα μου δίνουν με 39 ευρώ 100αρα γραμμή και full τηλεόραση και δώρο τα τέλη.

Γενικά, από όσα ακούω, πολύς κόσμος φεύγει από Nova και πάει Vodafone, μια που προσφέρει τα ίδια (πάνω-κάτω) σε καλύτερες τιμές.

Ελκυστική τιμή για 100άρα και full tv! Θα το κοιτάξω για vodafone...

Ενδιαφέρων πρόταση , το τι κέρδος έχει δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι κάνω εγώ στην τσέπη μου έχει σημασία. Θα πρέπει πλέον να δει τον ανταγωνισμό και το τι προσφέρει και ανάλογα να κάνει κινήσεις όπως έκανε τα τελευταία χρόνια. Αλλά είπαμε κερδίζει το καθόλου από να πάρει από όλους μας συνδυαστικά το κάτι παραπάνω που αυτό το προτιμούν οι άλλοι.

Το θέμα δεν είναι να κάνει πλέον προσφορές σε τιμές χώμα αλλά να βάλει περιεχόμενο.
Η discovery πρέπει να μπει όλη σε HD. Τα ελληνικα όλα σε HD.
Κάνα κινηματογράφικο άμεσα (tcm)

Το θέμα δεν είναι να κάνει πλέον προσφορές σε τιμές χώμα αλλά να βάλει περιεχόμενο.
Η discovery πρέπει να μπει όλη σε HD. Τα ελληνικα όλα σε HD.
Κάνα κινηματογράφικο άμεσα (tcm)

Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους , το ότι πουλάς κάτω του κόστους και να χάνεις και πελάτες κάτι πρέπει να πηγαίνει εξαιρετικά στραβά. Από την στιγμή που το περιεχόμενο δεν αναβαθμίζεται το παν δεν είναι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν βλέπουμε κάτι νέο θα πρέπει να ανασυγκροτηθεί. Κάποτε είχε τις ελληνικές ταινίες τις κλάψαμε,
θα πρέπει να αντικαταστήσει το nova go όπως έκανε και ο ΟΤΕ και να να δει το πως μπορεί να κερδίσει συνδρομητές με εσωτερικές αλλαγές.
Το nova go έχω να το χρησιμοποιήσω κάτι μήνες από την στιγμή που στις έξυπνες τηλεοράσεις δεν παίζει, στο κινητό επίσης έχεις άπυρα να δεις δεν κάθεσαι με το nova go. Στον υπολογιστή βλέπεις ταινίες όχι το nova go γιατί απλά δεν συνδέεται με την τηλεόραση και να θέλεις να το συνδέσεις βλέπεις μαύρη οθόνη. Οι εποχές έχουν αλλάξει και τα δεδομένα, όλοι πλέον παίζουν δικτυακά και η nova σε αυτό έχει μείνει πίσω. Wind-vodafone και OTE κανάλια μέσω internet και η nova έχει μείνει με το nova go και τους περιορισμούς του που να παίζει μόνο στο tablet είτε κινητό είτε σε υπολογιστή.

-8,5% οι συνδρομητές 3play
-7,8% οι συνδρομητές (της) paytv

Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους , το ότι πουλάς κάτω του κόστους και να χάνεις και πελάτες κάτι πρέπει να πηγαίνει εξαιρετικά στραβά. Από την στιγμή που το περιεχόμενο δεν αναβαθμίζεται το παν δεν είναι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν βλέπουμε κάτι νέο θα πρέπει να ανασυγκροτηθεί. Κάποτε είχε τις ελληνικές ταινίες τις κλάψαμε,
θα πρέπει να αντικαταστήσει το nova go όπως έκανε και ο ΟΤΕ και να να δει το πως μπορεί να κερδίσει συνδρομητές με εσωτερικές αλλαγές.
Το nova go έχω να το χρησιμοποιήσω κάτι μήνες από την στιγμή που στις έξυπνες τηλεοράσεις δεν παίζει, στο κινητό επίσης έχεις άπυρα να δεις δεν κάθεσαι με το nova go. Στον υπολογιστή βλέπεις ταινίες όχι το nova go γιατί απλά δεν συνδέεται με την τηλεόραση και να θέλεις να το συνδέσεις βλέπεις μαύρη οθόνη. Οι εποχές έχουν αλλάξει και τα δεδομένα, όλοι πλέον παίζουν δικτυακά και η nova σε αυτό έχει μείνει πίσω. Wind-vodafone και OTE κανάλια μέσω internet και η nova έχει μείνει με το nova go και τους περιορισμούς του που να παίζει μόνο στο tablet είτε κινητό είτε σε υπολογιστή.

-8,5% οι συνδρομητές 3play
-7,8% οι συνδρομητές (της) paytv
Θυμίζω ότι η Nova βγάζει κέρδος από τις Vodafone και Wind. Δεν το βλέπω πάντως να αλλάζει. Δεν μπορεί κιόλας λόγω συμφωνιών. Για αυτό και δε βάζει τα αθλητικά στο novaflix. Απλά θα προσπαθήσει να ενισχύσει το αθλητικό της κομμάτι μέσω των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και αγορά κι άλλων στούντιο κινηματογραφικών.

Γενικά, από όσα ακούω, πολύς κόσμος φεύγει από Nova και πάει Vodafone, μια που προσφέρει τα ίδια (πάνω-κάτω) σε καλύτερες τιμές.

Δεν προσφέρει τα ίδια, οι ταινίες είναι στα τάρταρα και για τις περισσότερες που αξίζουν πρέπει να τις ενοικιάσεις σε τιμή μεγαλύτερη από το video club της γειτονιάς.

Το 39,64 ξεχάστε το πλέον δεν νομίζω να το ξαναδώσουν με τα νέα δεδομένα , όπως και το 44 με την 100Αρα...Εγω που έχω το 39,64 τους ζήτησα να πάω με 44 στην 100αρα και δεν δέχτηκαν με τπτπαρόλο που έχει λήξει το συμβόλαιο και μπορώ να φύγω . Αυτοί με πήραν τηλ και μου πρότειναν την 100ρα με 49κατι.

Σήμερα με κάλεσαν και μου ανέφεραν πως το Α/Κ θα κλείσει οπότε χωρίς επιπλέον χρέωση θα μου στείλουν το νέο εξοπλισμό (που να έχει υποδοχή για το τηλέφωνο που θα είναι voip) και θα παραμείνει ως έχει με 39,68. Ρώτησα τι θα μπορούσε να γίνει για 100άρα και μου είπε 44,64 ευρώ λόγω του ότι η οποιαδήποτε αλλαγή στη γραμμή θα ήταν υποχρεωτική.

Έκανα ανανέωση Nova 3Play Full Plus (απεριόριστα αστικά, απεριόριστα κινητά) για 24 μήνες με κόστος 44,64 ευρώ *με το τέλος τηλεόρασης*, αναφέροντας ο εκπρόσωπος στην ηχογράφηση πως εφόσον έχει γίνει αφαίρεση του θα πέσει και αντίστοιχα η τιμή (όπως και αν μπει ξανά θα ανέβει αντίστοιχα).

Σήμερα με κάλεσαν και μου ανέφεραν πως το Α/Κ θα κλείσει οπότε χωρίς επιπλέον χρέωση θα μου στείλουν το νέο εξοπλισμό (που να έχει υποδοχή για το τηλέφωνο που θα είναι voip) και θα παραμείνει ως έχει με 39,68. Ρώτησα τι θα μπορούσε να γίνει για 100άρα και μου είπε 44,64 ευρώ λόγω του ότι η οποιαδήποτε αλλαγή στη γραμμή θα ήταν υποχρεωτική.

Έκανα ανανέωση Nova 3Play Full Plus (απεριόριστα αστικά, απεριόριστα κινητά) για 24 μήνες με κόστος 44,64 ευρώ *με το τέλος τηλεόρασης*, αναφέροντας ο εκπρόσωπος στην ηχογράφηση πως εφόσον έχει γίνει αφαίρεση του θα πέσει και αντίστοιχα η τιμή (όπως και αν μπει ξανά θα ανέβει αντίστοιχα).
Μια χαρά ! Δεν καίγομαι να σου πω ούτε για τα 44,6 διότι πλέον είμαι χωρίς συμβόλαιο και μπορώ να κάνω ότι θέλω αν κάτι άλλο καλύτερο προκύψει . Οπότε τα 39,6 είναι μια χαρά για μένα με VDSL

Συγχαρητήρια για την ανανέωση. Πληρώνοντας με πάγια εντολή και αφαιρώντας το τέλος, ο 1ο χρόνος θα σου βγει λιγότερο από 39 και ο 2ος περίπου 41 ! Εκκλησία κλέβεις! Είχα τις αμφιβολίες μου για το αν πρέπει να ανανεώσω, αλλά μετά από αυτήν την προσφορά που σου έκαναν, αν δεν μου δώσουν την ίδια τιμή θα κάνω διακοπή.

Προς την σωστή κατεύθυνση , ελπίζω να οροθετήσουν αυτή την τιμή για το vdsl100 και να μην παραμένουν
στο καθόλου που το καθόλου κέρδιζε εδώ και μεγάλο διάστημα.

Σημερα με πηραν απο το τηλ.21110443894 οτι ειναι εξωτερικος συνεργατης της nova και μου εκανε προσφορα για nova cinema και sports με δωρο αποκωδικοποιητη 3001 με 15.36 ευρω.Ισχυουν αυτες οι τιμες η ειναι προσφορα επειδη ημουν συνδρομητης παλαιοτερα.

Πολύ φθηνό μου φαίνεται μήπως σου είπε μόνο το σινεμά ; Αυτή την στιγμή έχεις νόβα τηλεφωνία ; Πάντως αν είναι τα αθλητικά με 15 ευρώ είναι τζάμπα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θα το διευκρινισω αυριο γιατι θα με ξαναπαρουν,μπορει να μην καταλαβα και να ειναι μονο για nova cinema.