pirovola
AVClub Enthusiast
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA
Όλα είναι θέμα κόστους , όποιος έχει λιγότερο κόστος θα επιζήσει,
Όλα είναι θέμα κόστους , όποιος έχει λιγότερο κόστος θα επιζήσει,
#dkas με vpn λες να δουλέψει;
δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν βρίσκω λόγω να μην δουλέψει.
Καλησπέρα στην ομάδα. Μόλις δέχτηκα τηλέφωνο για ανανέωση συνδρομής full pack+ και με ενίσχυση ταχύτητας(από 50mbps σε 100mbps).
Προτεινόμενη τιμή από 40.51 σε 50.53. Επιπλέον + 20 + 25 για τέλη ενεργοποίησης και ρούτερ.
Έχει δοθεί καλύτερη προσφορά τελευταία; Πιστεύω πως θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο.
Ευχαριστώ,
Δ
το ίδιο 44,64 ευρώ σαν προσφορά ανανέωσης την οποία δέχτηκα μέσα Οκτωβρίου (στο myaccount αναφέρει ημερομηνία ενεργοποίησης 19/10/2020). Τα 44,64 περιλαμβάνουν το τέλος τηλεόρασης που καταργήθηκε, οπότε θα είναι ~2,50 ευρώ φθηνότερα. Κλασικά ο 13ος μήνας δώρο σε πάγια εντολή.
Καλησπέρα στην ομάδα. Μόλις δέχτηκα τηλέφωνο για ανανέωση συνδρομής full pack+ και με ενίσχυση ταχύτητας(από 50mbps σε 100mbps).
Προτεινόμενη τιμή από 40.51 σε 50.53. Επιπλέον + 20 + 25 για τέλη ενεργοποίησης και ρούτερ.
Έχει δοθεί καλύτερη προσφορά τελευταία; Πιστεύω πως θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο.
Ευχαριστώ,
Δ
Αν και γενικά συμφωνώ μαζί σου, πρακτικά δε γίνεται να ξέρουμε όλοι την καλύτερη τιμή προσφοράς για το κάθε πακέτο. Οπότε ο καθένας κρίνει με βάση τις γνώσεις του. Οι υπηρεσίες που προσφέρει μια εταιρεία διέπονται από συγκεκριμένους όρους χρήσης. Αν δεν συμφωνείς, δεν τη βάζεις.Από την στιγμή που κάποιοι το έχουν αγοράσει το 100MBps κοντά στα 44,89 / μήνα , πάνω από αυτήν την τιμή δεν βλέπω το λόγο κάποιος να το αγοράσει. Για να το αγοράσεις κάτι ποιο ακριβά θα πρέπει να δίνουν το επιπλέον που στην παρούσα δεν υπάρχει επιπλέον. Η αυξημένη τιμή έχει κάτι το διαφορετικό για κάποιον να το αγοράσει, έχει καλύτερες ταχύτητες, το 100MBps το έχει σίγουρα, τι παραπάνω δίνουν ώστε να δικαιολογείτε αυτή η τιμή. Τόσο καιρό τους λέω προτιμάτε να σας δίνουν το καθόλου αντί τα 5 ευρώ που θα μπορούσε ο καθένας μας να δώσει.
Επιπλέον αν το novago δεν είχε περιορισμούς θα το συζήταγα το 49 και κάτι γιατί απλά θα έλεγα στον εαυτό μου παίζει παντού και δεν υπάρχει πλέον το ΑΝ, αλλά στο σήμερα ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Θέλω να επιλέγω εγώ σαν χρήστης που θα δω την υπηρεσία όχι όπου θέλουν αυτοί να μου την παρέχουν.
Αν και γενικά συμφωνώ μαζί σου, πρακτικά δε γίνεται να ξέρουμε όλοι την καλύτερη τιμή προσφοράς για το κάθε πακέτο. Οπότε ο καθένας κρίνει με βάση τις γνώσεις του. Οι υπηρεσίες που προσφέρει μια εταιρεία διέπονται από συγκεκριμένους όρους χρήσης. Αν δεν συμφωνείς, δεν τη βάζεις.
Τόσο καιρό τους λέω προτιμάτε να σας δίνουν το καθόλου αντί τα 5 ευρώ που θα μπορούσε ο καθένας μας να δώσει.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει σταθερό να μιλήσω μαζί τους γιατί έχω χαλάσει δύο κάρτες στην αναμονή; Έχουν ενεργοποιηθεί αλλαγές στις χρεώσεις του πεθερού μου γιατί τον πήραν και του έταζαν λαγούς.... Άντε να βγει άκρη τώρα
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.