Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν βρίσκω λόγω να μην δουλέψει.

με vpn δουλευει αλλα θελει αριθμου κινητου τηλεφωνο απο το εξωτερικο απο μερη οπως Γερμανια Ιταλια Αμερικη αλλιως δεν το δεχεται ....

Καλησπέρα στην ομάδα. Μόλις δέχτηκα τηλέφωνο για ανανέωση συνδρομής full pack+ και με ενίσχυση ταχύτητας(από 50mbps σε 100mbps).

Προτεινόμενη τιμή από 40.51 σε 50.53. Επιπλέον + 20 + 25 για τέλη ενεργοποίησης και ρούτερ.

Έχει δοθεί καλύτερη προσφορά τελευταία; Πιστεύω πως θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ,
Δ

Καλησπέρα στην ομάδα. Μόλις δέχτηκα τηλέφωνο για ανανέωση συνδρομής full pack+ και με ενίσχυση ταχύτητας(από 50mbps σε 100mbps).

Προτεινόμενη τιμή από 40.51 σε 50.53. Επιπλέον + 20 + 25 για τέλη ενεργοποίησης και ρούτερ.

Έχει δοθεί καλύτερη προσφορά τελευταία; Πιστεύω πως θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ,
Δ

Αυτό είναι το καλύτερο την δεδομένη στιγμή!

το ίδιο 44,64 ευρώ σαν προσφορά ανανέωσης την οποία δέχτηκα μέσα Οκτωβρίου (στο myaccount αναφέρει ημερομηνία ενεργοποίησης 19/10/2020). Τα 44,64 περιλαμβάνουν το τέλος τηλεόρασης που καταργήθηκε, οπότε θα είναι ~2,50 ευρώ φθηνότερα. Κλασικά ο 13ος μήνας δώρο σε πάγια εντολή.

το ίδιο 44,64 ευρώ σαν προσφορά ανανέωσης την οποία δέχτηκα μέσα Οκτωβρίου (στο myaccount αναφέρει ημερομηνία ενεργοποίησης 19/10/2020). Τα 44,64 περιλαμβάνουν το τέλος τηλεόρασης που καταργήθηκε, οπότε θα είναι ~2,50 ευρώ φθηνότερα. Κλασικά ο 13ος μήνας δώρο σε πάγια εντολή.

Με 50 ή 100 ταχύτητα;;

Ευχαριστώ,
Δ

Λίγο πριν καταργηθεί το τέλος συνδρομητικής μου πρότειναν το full pack+ με 100MBps στα 49,64 / μήνα + 25 τέλος ενεργοποίησης, νέο ρούτερ μου είπαν ότι δεν χρειάζομαι (με τα τωρινά δεδομένα περίπου 46,90 / μήνα για τον 1ο χρόνο).

Για το full pack+ με 50MBps που έχω τώρα μου πρότειναν ανανέωση με 44,89 (περίπου 42,20 τον 1ο χρόνο).

Στο επίσημο site της Nova το full pack με 100MBps το δίνουν με 52,02 / μήνα με δώρο το ρούτερ και τα τέλη ενεργοποίησης (χρεώνουν 20 το πιάτο). Ουσιαστικά σου πρότειναν την επίσημη τιμή τους με δώρο τις απεριόριστες κλήσεις προς κινητά.

Από την στιγμή που κάποιοι το έχουν αγοράσει το 100MBps κοντά στα 44,89 / μήνα , πάνω από αυτήν την τιμή δεν βλέπω το λόγο κάποιος να το αγοράσει. Για να το αγοράσεις κάτι ποιο ακριβά θα πρέπει να δίνουν το επιπλέον που στην παρούσα δεν υπάρχει επιπλέον. Η αυξημένη τιμή έχει κάτι το διαφορετικό για κάποιον να το αγοράσει, έχει καλύτερες ταχύτητες, το 100MBps το έχει σίγουρα, τι παραπάνω δίνουν ώστε να δικαιολογείτε αυτή η τιμή. Τόσο καιρό τους λέω προτιμάτε να σας δίνουν το καθόλου αντί τα 5 ευρώ που θα μπορούσε ο καθένας μας να δώσει.
Επιπλέον αν το novago δεν είχε περιορισμούς θα το συζήταγα το 49 και κάτι γιατί απλά θα έλεγα στον εαυτό μου παίζει παντού και δεν υπάρχει πλέον το ΑΝ, αλλά στο σήμερα ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Θέλω να επιλέγω εγώ σαν χρήστης που θα δω την υπηρεσία όχι όπου θέλουν αυτοί να μου την παρέχουν.

Από την στιγμή που κάποιοι το έχουν αγοράσει το 100MBps κοντά στα 44,89 / μήνα , πάνω από αυτήν την τιμή δεν βλέπω το λόγο κάποιος να το αγοράσει. Για να το αγοράσεις κάτι ποιο ακριβά θα πρέπει να δίνουν το επιπλέον που στην παρούσα δεν υπάρχει επιπλέον. Η αυξημένη τιμή έχει κάτι το διαφορετικό για κάποιον να το αγοράσει, έχει καλύτερες ταχύτητες, το 100MBps το έχει σίγουρα, τι παραπάνω δίνουν ώστε να δικαιολογείτε αυτή η τιμή. Τόσο καιρό τους λέω προτιμάτε να σας δίνουν το καθόλου αντί τα 5 ευρώ που θα μπορούσε ο καθένας μας να δώσει.
Επιπλέον αν το novago δεν είχε περιορισμούς θα το συζήταγα το 49 και κάτι γιατί απλά θα έλεγα στον εαυτό μου παίζει παντού και δεν υπάρχει πλέον το ΑΝ, αλλά στο σήμερα ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Θέλω να επιλέγω εγώ σαν χρήστης που θα δω την υπηρεσία όχι όπου θέλουν αυτοί να μου την παρέχουν.
Αν και γενικά συμφωνώ μαζί σου, πρακτικά δε γίνεται να ξέρουμε όλοι την καλύτερη τιμή προσφοράς για το κάθε πακέτο. Οπότε ο καθένας κρίνει με βάση τις γνώσεις του. Οι υπηρεσίες που προσφέρει μια εταιρεία διέπονται από συγκεκριμένους όρους χρήσης. Αν δεν συμφωνείς, δεν τη βάζεις.

Αν και γενικά συμφωνώ μαζί σου, πρακτικά δε γίνεται να ξέρουμε όλοι την καλύτερη τιμή προσφοράς για το κάθε πακέτο. Οπότε ο καθένας κρίνει με βάση τις γνώσεις του. Οι υπηρεσίες που προσφέρει μια εταιρεία διέπονται από συγκεκριμένους όρους χρήσης. Αν δεν συμφωνείς, δεν τη βάζεις.

Για αυτό είμαστε όλοι εδώ μέσα και γράφουμε για να αποκτήσουν όλοι γνώσεις και τα μεταφέρουμε εμπειρίες για συμφέρων όλων.
Ο καθένας μας γράφει για τον άλλο, γιατί σήμερα στο ανανέωση είμαι εγώ αύριο κάποιος άλλος και πάει λέγοντας.
Aν δεν ήταν εδώ το φόρουμ όλοι την καλή προσφορά απλά θα ήταν στα λόγια που ισχύει μόνο για σένα και μόνο για σήμερα με τιμές στα ύψη. Η πορεία του καθένα μας τόσα χρόνια εδώ στο φόρουμ έχει δείξει ότι η συμμετοχή όλων μας είναι προς συμφέρων όλων, αυτό απεικονίζεται από που ξεκινήσαμε και που έχουμε φτάσει , τόσο σε επίπεδα προσφορών όσο και σε επίπεδα τιμών.

Τόσο καιρό τους λέω προτιμάτε να σας δίνουν το καθόλου αντί τα 5 ευρώ που θα μπορούσε ο καθένας μας να δώσει.

Τα 5 ευρώ δεν πάνε στην τσέπη τους, είναι το κόστος χονδρικής του προμηθευτή για την 100άρα πόρτα. Δεν λέω πως έχεις άδικο, απλά ο τρόπος που τους απευθύνεσαι δεν έχει σχέση καθώς δεν πάει τίποτα στην τσέπη τους.

Καλησπέρα σε όλους,

Επανήλθαν με νέα προσφορά. Σε ότι αφορά το full pack+ επιμένουν για 50,53/μήνα + 25 τέλη μετάβασης σε 100 ταχύτητα.

Όταν τους είπα ότι είναι υψηλό το κόστος αντιπρότεινε να βγάλουμε τα cinema κ το μηνιαίο κόστος να ανέλθει στο ποσό των 43,40.

Αυτό γιατί ανέφερα ότι δεν είναι προτεραιότητα οι ταινίες για εμένα.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει σταθερό να μιλήσω μαζί τους γιατί έχω χαλάσει δύο κάρτες στην αναμονή; Έχουν ενεργοποιηθεί αλλαγές στις χρεώσεις του πεθερού μου γιατί τον πήραν και του έταζαν λαγούς.... Άντε να βγει άκρη τώρα

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξέρει κανείς αν υπάρχει σταθερό να μιλήσω μαζί τους γιατί έχω χαλάσει δύο κάρτες στην αναμονή; Έχουν ενεργοποιηθεί αλλαγές στις χρεώσεις του πεθερού μου γιατί τον πήραν και του έταζαν λαγούς.... Άντε να βγει άκρη τώρα

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+30 211 9552000

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ NOVA!

H Nova προσφέρει 2 μήνες δώρο το πάγιο σε όλες τις υπηρεσίες Τηλεόρασης, Internet, Τηλεφωνίας ή και σε οποιονδήποτε συνδυασμό, σε νέους συνδρομητές που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά, μόνο για λίγες ημέρες!

Τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για όλους να μπουν στον κόσμο της Nova και να απολαύσουν ποιοτική ψυχαγωγία με πληθώρα επιλογών, αξιόπιστο Internet και απεριόριστη τηλεφωνία, αφού θα έχουν 2 μήνες δώρο στο πάγιο όποιας υπηρεσίας επιλέξουν! Επιπλέον μπορούν να εκμεταλλευτούν και δωρεάν τέλη ενεργοποίησης, εξοπλισμό και εγκατάσταση που προσφέρουν πολλές από τις υπηρεσίες.

Η Nova, κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, προσφέρει αυτή τη δυνατότητα μόνο για λίγες μέρες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.nova.gr ή να καλέσουν το 13831.

όλο το άρθρο στο https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/33522-to-doro-tis-xronias-apo-ti-nova

Ζήτησα να ενημερωθώ με βάση την συγκεκριμένη προσφορά.
Το θετικό είναι ότι αφορά 12μηνη και όχι 24μηνη δέσμευση όπως ίσχυε έως τώρα.
Το αρνητικό είναι ότι επί της ουσίας οι δυο μήνες δωρεάν δεν αφορούν αυτό το χρονικό πλαίσιο αλλά τον 13ο και 14ο μήνα άρα το "δώρο" δεν αφορά την υπηρεσία που αγοράζεις αλλά κάτι πέραν αυτής.
Επιπλέον η χρέωση που μπορεί να υπάρξει είναι αυτή του πιάτου (20 ) που όπως τηλεφωνικά μου είπαν θα ελέγξει ο τεχνικός αν αυτό του ΟΤΕ TV που μου έχει μείνει είναι συμβατό ή όχι κάτι που δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο ισχύει, αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
Επί της ουσίας θεωρώ ότι δεν αξίζει ενώ αν αφορούσε η προσφορά τους 12 μήνες συμβολαίου θα προχωρούσα σε ενεργοποίηση.

Σαφώς και αξίζει, καθώς με αναγωγή είναι έκπτωση 14.5% στο μηνιαίο πάγιο (πάγιο επί δώδεκα διά δεκατέσσερα).

Φίλε μου διαφωνώ.
Όταν σου λένε με τους 2 μήνες δώρο οι μήνες αυτοί θα έπρεπε να αφορούν το αρχικό πάγιο. Χρονικά βέβαια οι δύο μήνες + πέφτουν σε σημείο που δεν είναι νεκρό με βάση θα αθλητικά και μόνο που θέλω.
Επιπλέον το να σου χρεώνουν το πιάτο ενώ πχ στον ΟΤΕ ο εξοπλισμός ήταν πάντα δωρεάν είναι άσχημο. Το βασικό όμως είναι ότι η προσφορά δεν αφορά το συμβόλαιο σου αλλά κάτι επιπλέον και μετά το τέλος αυτού.

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι η cosmote tv παίζει στις έξυπνες τηλεοράσεις ενώ το novago έχει περιορισμούς.
Ένας βασικός είναι στην τηλεόραση δεν μπορείς να το δεις , ενώ την cosmote tv την βλέπεις όπου θέλεις χωρίς κάποιο περιορισμό σε οτιδήποτε. Αυτό βολεύει γιατί το δορυφορικό το έχεις σε μία τηλεόραση και σε μια άλλη την cosmote tv και βλέπεις και στα δύο ταυτόχρονα. Tο novago σε τηλεόραση δεν παίζει και ταυτόχρονα δεν μπορείς να δεις σε δύο συσκευές μεταφέρω από το site την αναφορά :
Πώς μπορώ να διαλέγω σε ποιά οθόνη θα βλέπω τους ζωντανούς αγώνες των Novasports;Εύκολα. To μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείς στην υπηρεσία Nova My Account και να επιλέξεις από το menu Διαχείριση θέασης€ σε ποια οθόνη θα δεις τους ζωντανούς αγώνες των Novasports. Εφόσον είσαι συνδεδεμένος εντός δικτύου Nova μπορείς να βλέπεις τους ζωντανούς αγώνες των Novasports τόσο από τη Nova GO συσκευή σου όσο και από τη τηλεόραση σου. Η υπηρεσία διατίθεται μόνο μέσω φορητών συσκευών laptop, tablets και smartphones. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υπηρεσίας μέσω τρίτων συσκευών, τηλεοράσεων, εξωτερικών monitor κλπ. Σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική θέαση. Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις αξιολογείς τα υπερ και κατά της μεταφοράς.