Προσφορά NOVA

Ποτέ λήγουν τα συμβόλαια σας;
Το 100αρι ρωτήσατε αν το δίνουν με 5 αντί για 10;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ποτέ λήγουν τα συμβόλαια σας;
Το 100αρι ρωτήσατε αν το δίνουν με 5 αντί για 10;
Σε γνωστο μου που τον πηραν ,οταν ρωτησσε για 100αρα του ειπαν 10

κι εμένα με πήραν σήμερα για να ανανεώσω για άλλα 2 χρόνια με τις ίδιες παροχές (απεριόριστα τηλέφωνα και κινητά, 50άρα γραμμή και NOVA full πακέτο) στα 37,22 ευρώ. Παίζει κάτι καλύτερο ή να ανανεώσω?

Καλημέρα ,με συγχωρείς που ρωτώ ,εχεις Nova 3 play με 50 αρα γραμμή και full NOVA στα 37.22?
Εμενα έχει λήξει εδώ και ένα χρόνο η σύμβαση .

Η προσφορά ήταν από εξωτερικό συνεργάτη ;

Ναι απο εξωτερικό συνεργάτη. Δεν θυμαμαι ονομα, αλλα το τηλ ηταν +30 21 1108 2716

Γιατι ρωτάς; Καλη ή κακή σου ακούστηκε η προσφορά;

Ναι απο εξωτερικό συνεργάτη. Δεν θυμαμαι ονομα, αλλα το τηλ ηταν +30 21 1108 2716

Γιατι ρωτάς; Καλη ή κακή σου ακούστηκε η προσφορά;

Πολύ καλή ,γιατί σε εμένα μου πρότειναν κάπου στα 47 με full nova 3play

Έχω ένα παλιό πρόγραμμα με nova cinema 1 +_ sprorts1 -3 play με 24 αρα γραμμή ,που πληρώνω 31 ευρώ περίπου το μήνα .Είχα ζητήσει 50 αρα ,μου πρότειναν 30 voip στην ιδια τιμή με τις ίδιες παροχές .Αλλά για να μου βάλουν 50αρα μου ζητούσαν αλλαγή προγράμματος και φουλ πακέτο κάπου στα 47 ευρώ ,ίσως και παραπάνω

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

θα σου δωσουν και σενα αυτη την τιμη τελικα αν σε ενδιαφερει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

θα σου δωσουν και σενα αυτη την τιμη τελικα αν σε ενδιαφερει

Μέχρι στιγμής ουδέν νεότερο από την Νόβα .
Και βέβαια με ενδιαφέρει .
Στο μεταξύ επειδή το συμβόλαιο μου έχει λήξει εδώ και 2.5 χρόνια περίπου ,είμαι ελεύθερος να πάω σε άλλο πάροχο και ήδη έστειλα αίτημα .
Κάπου έχω βαρεθεί .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μέχρι στιγμής ουδέν νεότερο από την Νόβα .
Και βέβαια με ενδιαφέρει .
Στο μεταξύ επειδή το συμβόλαιο μου έχει λήξει εδώ και 2.5 χρόνια περίπου ,είμαι ελεύθερος να πάω σε άλλο πάροχο και ήδη έστειλα αίτημα .
Κάπου έχω βαρεθεί .

Δεν είναι απαραίτητο αν δώσουν σε κάποιον μια τιμή καλή τιμή να την δώσουν και σε κάποιον άλλο.
Πολλές φορές στην καλή τιμή που τους ρωτάς σφυρίζουν αδιάφοροι που οι ίδιοι την έχουν δώσει σε κάποιον άλλο.
Στο σήμερα όμως με την εξέλιξη της τεχνολογίας το να δεσμευτείς για ακόμα δύο χρόνια χωρίς το κάτι παραπάνω θέλει πολύ προσοχή. Το novago δεν παίζει στις τηλεοράσεις, για να δεις ταυτόχρονα ποδόσφαιρο βγες εσύ να μπω εγώ ,μην πω το μπούκωμα του δικτύου μερικές φορές. Καλύτερα να δίνω το κάτι παραπάνω και να έχω τεχνολογία παρά τα ίδια και να είμαι στο χθες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Δεν είναι απαραίτητο αν δώσουν σε κάποιον μια τιμή καλή τιμή να την δώσουν και σε κάποιον άλλο.
Πολλές φορές στην καλή τιμή που τους ρωτάς σφυρίζουν αδιάφοροι που οι ίδιοι την έχουν δώσει σε κάποιον άλλο.
Στο σήμερα όμως με την εξέλιξη της τεχνολογίας το να δεσμευτείς για ακόμα δύο χρόνια χωρίς το κάτι παραπάνω θέλει πολύ προσοχή. Το novago δεν παίζει στις τηλεοράσεις, για να δεις ταυτόχρονα ποδόσφαιρο βγες εσύ να μπω εγώ ,μην πω το μπούκωμα του δικτύου μερικές φορές. Καλύτερα να δίνω το κάτι παραπάνω και να έχω τεχνολογία παρά τα ίδια και να είμαι στο χθες.

Προσωπικά το novago μου είναι αδιάφορο και δεν το έχω ενεργοποιήσει ποτέ .
Δεν θα φύγω για να μείνω στα ίδια αλλά για να πάω σε 50αρα γραμμή .

Σε 2 χρόνια τα 50 θα είναι ο αντίστοιχος καρβουνιαρης του Internet. Δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα 2ετες συμβόλαιο σήμερα για κάτω από 100 εφόσον το υποστηρίζει το δίκτυο.

Προσοχή.

Δεν έχουν όλοι ανάγκη το 100αρι internet.
Πολλοί μάλιστα είναι μια χαρά και με 30αρα ( πραγματική, μέσω VDSL2/FTTC ή FTTH ).

Δεν έχουν όλοι ανάγκη το 100αρι internet.
Πολλοί μάλιστα είναι μια χαρά και με 30αρα ( πραγματική, μέσω VDSL2/FTTC ή FTTH ).

Δίνουν FTTH στα 30;
Νόμιζα ότι ξεκινάει από τα 100.

30αρι έχω εγώ , από οπτική ίνα της voda

Εννοείς οπτική μέχρι το σπίτι σου ή μέχρι το ΚΑΦΑΟ;

Τι εξοπλισμό σου έχουν δώσει αν επιτρέπεται;

Λογικα μεχρι το καφαο ειναι ,δεν εχουν σκαψει εως τωρα εξω απο το σπιτι μου , το ρουτερ που μου δωσανε (το πληρωσα) ειναι το ZXHN H267N,εχει θεματα με το wifi , θα επιδιωξω καποια στιγμη (παλι εγω θα το χρεωθω) το ZTEH288A

Λογικα μεχρι το καφαο ειναι ,δεν εχουν σκαψει εως τωρα εξω απο το σπιτι μου , το ρουτερ που μου δωσανε (το πληρωσα) ειναι το ZXHN H267N,εχει θεματα με το wifi , θα επιδιωξω καποια στιγμη (παλι εγω θα το χρεωθω) το ZTEH288A

Όποτε έχεις FTTC και όχι οπτική μέχρι το σπίτι FTTH.

Είπα και εγώ :)