Σε γνωστο μου που τον πηραν ,οταν ρωτησσε για 100αρα του ειπαν 10Ποτέ λήγουν τα συμβόλαια σας;
Το 100αρι ρωτήσατε αν το δίνουν με 5 αντί για 10;
κι εμένα με πήραν σήμερα για να ανανεώσω για άλλα 2 χρόνια με τις ίδιες παροχές (απεριόριστα τηλέφωνα και κινητά, 50άρα γραμμή και NOVA full πακέτο) στα 37,22 ευρώ. Παίζει κάτι καλύτερο ή να ανανεώσω?
Ναι απο εξωτερικό συνεργάτη. Δεν θυμαμαι ονομα, αλλα το τηλ ηταν +30 21 1108 2716
Γιατι ρωτάς; Καλη ή κακή σου ακούστηκε η προσφορά;
Τα 47 είναι η τιμή καταλόγου. Με το ανάλογο πρήξιμο, κάποιες στιγμές δίνουν τα 37.
θα σου δωσουν και σενα αυτη την τιμη τελικα αν σε ενδιαφερει
Μέχρι στιγμής ουδέν νεότερο από την Νόβα .
Και βέβαια με ενδιαφέρει .
Στο μεταξύ επειδή το συμβόλαιο μου έχει λήξει εδώ και 2.5 χρόνια περίπου ,είμαι ελεύθερος να πάω σε άλλο πάροχο και ήδη έστειλα αίτημα .
Κάπου έχω βαρεθεί .
Δεν είναι απαραίτητο αν δώσουν σε κάποιον μια τιμή καλή τιμή να την δώσουν και σε κάποιον άλλο.
Πολλές φορές στην καλή τιμή που τους ρωτάς σφυρίζουν αδιάφοροι που οι ίδιοι την έχουν δώσει σε κάποιον άλλο.
Στο σήμερα όμως με την εξέλιξη της τεχνολογίας το να δεσμευτείς για ακόμα δύο χρόνια χωρίς το κάτι παραπάνω θέλει πολύ προσοχή. Το novago δεν παίζει στις τηλεοράσεις, για να δεις ταυτόχρονα ποδόσφαιρο βγες εσύ να μπω εγώ ,μην πω το μπούκωμα του δικτύου μερικές φορές. Καλύτερα να δίνω το κάτι παραπάνω και να έχω τεχνολογία παρά τα ίδια και να είμαι στο χθες.
Δεν έχουν όλοι ανάγκη το 100αρι internet.
Πολλοί μάλιστα είναι μια χαρά και με 30αρα ( πραγματική, μέσω VDSL2/FTTC ή FTTH ).
30αρι έχω εγώ , από οπτική ίνα της voda
Λογικα μεχρι το καφαο ειναι ,δεν εχουν σκαψει εως τωρα εξω απο το σπιτι μου , το ρουτερ που μου δωσανε (το πληρωσα) ειναι το ZXHN H267N,εχει θεματα με το wifi , θα επιδιωξω καποια στιγμη (παλι εγω θα το χρεωθω) το ZTEH288A
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.