Προσφορά NOVA

Καλύπτεται η περιοχή σου? Το σπίτι σου? Δες εδώ https://www.sfbb.gr/LandingPage.html

Προφανώς και όχι. Απλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι όταν (στο απώτερο μέλλον) καλυφθεί η περιοχή, δε θα χρειαστεί να ασχοληθώ με την εσωτερική μου καλωδίωση.

Αν δεν είσαι κοντά στο αστικό κέντρο, θα αργήσει πάρα πολύ. Οπότε ίσως, είναι καλύτερα να τραβήξεις ένα καλώδιο εξωτερικά της οικίας κατευθείαν από τον κατανεμητή.
Έτσι έκανα και εγω , και έχω σωθεί. Ούτε λάθη, ουτε αποσυνδέσεις, από τότε που είχα adsl.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αν δεν είσαι κοντά στο αστικό κέντρο, θα αργήσει πάρα πολύ. Οπότε ίσως, είναι καλύτερα να τραβήξεις ένα καλώδιο εξωτερικά της οικίας κατευθείαν από τον κατανεμητή.
Έτσι έκανα και εγω , και έχω σωθεί. Ούτε λάθη, ουτε αποσυνδέσεις, από τότε που είχα adsl.

σε πολυκατοικία αυτό είναι όχι δύσκολο αλλά απίθανο.

Ανανέωσα για άλλα 2 χρόνια με απεριόριστα τηλέφωνα και κινητά, 50άρα γραμμή και NOVA sport πακέτο στα 37,40 Ήμουν στο full με 42 αλλά έβγαλα τα cinema αφού δεν παρακολουθούσα. Αν ανανέωνα στο full θα μου έκαναν δώρο και 2ο nova go.

Καλά το novaogo εν έτη 2021 ειναι απλώς απαράδεκτο. Άραγε πόσο δύσκολο είναι να το κάνουν όπως το cosmote tv ott σε συσκευές ή ακόμα και σε εφαρμογή για τηλεόραση?
Μάλλον πολλά ζητάω!

Aσυναγώνιστη προσφορά της Nova διαθέσιμη μέχρι το τέλος Μαρτίου για όλους τους νέους συνδρομητές!

2 μήνες δωρεάν το πάγιο σε όλες τις υπηρεσίες Nova3play και Nova2play με Internet 100Mbps, καθώς και στις υπηρεσίες Τηλεόρασης
Δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης η εγκατάσταση, και όλος ο εξοπλισμός χωρίς επιπλέον χρέωση
2 μήνες δώρο ΟΛΟ το πλούσιο, premium περιεχόμενο της Nova για όσους επιλέξουν προγράμματα Νοva3play με Internet 100 Mbps

αναλυτικά στο https://digitaltvinfo.gr/news/news/...elos-martiou-gia-olous-tous-neous-syndromites

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσες μέρες πριν λήξει του συμβόλαιο μου ( 6/3/2021) μπορώ να κάνω αίτηση για αλλαγή παρόχου? Ύστερα από σχεδόν 16+ χρόνια αφήνω την Nova για την Wind....

Καλησπέρα και απο μένα.
Στην γειτονία μου σκάψαν και περάσαν οπτικές ίνες σε όλες τις οικοδομές,ακόμα δεν τις ενεργοποιήσαν αλλά πιστεύω αυτον τον μήνα ή τον επόμενο.
Τώρα έχω 50άρα και θα αλλάξω τις επόμενες δέκα μέρες σε 100άρα.
Λογικά θα παίρνω απο την καμπίνα μέχρι το σπίτι μου με χαλκό,όταν ενεργοποιήθει η οπτική ίνα θα με συνδέσουν αυτόματα με οπτική ίνα ή θα συνεχίσω να παίρνω πάλι απο χαλκό?
Επίσης τι διαφορές θα δω αν έχω vdsl 100 με οπτική ίνα αποτι με χαλκό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αφού έσκαψαν την οικοδομή σου, σημαίνει ότι με αίτηση σου, θα έρθουν μετά από μέρες και θα τραβήξουν οπτική ίνα μέχρι μέσα στο σπίτι σου. Υπομονη...
Δεν θα γίνει αυτόματα, μόνο με αίτηση σου. Αλλά αφού είσαι Νοβα, δεν πρόκειται ποτέ να δεις οπτική στο σπίτι. Δεν καλύπτει νομίζω η Νόβα. Ρώτα.

Εκτός αν μένεις εδώ https://www.nova.gr/el/idiotes/upiresies-gia-to-spiti/ftth

Αφού έσκαψαν την οικοδομή σου, σημαίνει ότι με αίτηση σου, θα έρθουν μετά από μέρες και θα τραβήξουν οπτική ίνα μέχρι μέσα στο σπίτι σου. Υπομονη...
Δεν θα γίνει αυτόματα, μόνο με αίτηση σου. Αλλά αφού είσαι Νοβα, δεν πρόκειται ποτέ να δεις οπτική στο σπίτι. Δεν καλύπτει νομίζω η Νόβα. Ρώτα.

Εκτός αν μένεις εδώ https://www.nova.gr/el/idiotes/upiresies-gia-to-spiti/ftth
Θεσσαλονικη μενω.σε οικοδομη μενω.αιτηση που κανεις?αυτο δεν το καταλαβα

Αίτηση κάνεις στον πάροχο internet που έχεις, μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα.
Αν δεις εδώ https://www.sfbb.gr/ υπάρχει και επιδότηση. Επίσης βλέπεις την διαθεσιμότητα. Ένα ποσό στο καλύπτει το κράτος.
Απλως νομίζω ότι έχεις μπλέξει στη Νοβα , γιατί νομίζω ότι δεν παρέχουν FTTH. Δηλαδή οπτική ίνα στο σπίτι. Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και ρώτα τους.
Εγώ στη θέση σου θα είχα φύγει για cosmote, εφόσον υπάρχει επιδότηση στο πάγιο, 13 κάθε μήνα για μέγιστο διάστημα 24 μηνών.

Μου έγινε πρόσφορα με +5 να πάρω το;100αρη. Δηλ. 3play Full πακέτο με ταχύτητα 100 και απεριόριστα παντού, στα 42.22 . Τι λέτε αξίζει από 37.22 με 50αρα;

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εσύ ξέρεις, αναλόγως με την χρήση που κάνεις, αν κατεβάζεις-ανεβάζεις συνέχεια αρχεία τότε ναι αξίζει

Οχι, το τμήμα προσφορών. Να το θέσω αλλιώς τότε, να δωσω τα 5 εκεί ή στην cosmote OTT. και να πάω από sport σε full pack?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Οχι, το τμήμα προσφορών. Να το θέσω αλλιώς τότε, να δωσω τα 5 εκεί ή στην cosmote OTT. και να πάω από sport σε full pack?

Μπες στο ρούτερ σου και δες αρχικά αν μπορείς να πιάσεις 100αρα κάπου λέει actual rate κατά τα άλλα ακούγεται καλή τιμή

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδες η καλυτερη προσφορα που τρεχει σε 100αρα με αθλητικο πακετο νοβα ποια ειναι ξερετε;

Παιδες η καλυτερη προσφορα που τρεχει σε 100αρα με αθλητικο πακετο νοβα ποια ειναι ξερετε;
Οπως ειπα απο την προσφορα που κυκλοφορει μου δινουν3play 100αρα με sport στα 47.70 . Με ξαναπηραν χθες, επεμεναν περί οπτικης ("το βλεπω στο συστημα οτι μπορειτε",), της ζητησα 50αρα με full pack, "δεν μπορω, μονο 100αρα με full στα 52,70", αντετεινα τις δικες σας φθηνοτερες προσφορες, μαλλον εληξε η περιπτωση.
Διαφορες μεταξυ 50/100 για σύνηθες οικιακο περιεχομενο, μηδενικες μη αντιληπτες.
Για πρωτη φορα αποψε η μετρηση εδειξε 107mbps, ρεκορ cosmote!