Προσφορά NOVA

Ερώτηση: Αν κόψεις το 3play της νόβα και πας σε άλλη εταιρεία, σου κλειδώνουνε το δορυφορικό ή βλέπεις τα ελεύθερα κανάλια;
Οταν ειχα κοψει εγω την nova επιανε τα ελευθερα δορυφορικα, αλλα ηταν πολυ δυσχρηστο, με εναν αλλο δεκτη που βρηκα επιανα και περισσοτερα καναλια.

• Like
Reactions: group131
Θελησα να παρω δορυφορικο, αλλα μου το αποκλειουν επειδη λογω μεγαλης ταχυτητας ίντερνετ που εχω (100) με εξυπηρετεί το box eon. Τι πολιτικη ειναι αυτη;

Θελησα να παρω δορυφορικο, αλλα μου το αποκλειουν επειδη λογω μεγαλης ταχυτητας ίντερνετ που εχω (100) με εξυπηρετεί το box eon. Τι πολιτικη ειναι αυτη;
Πολύ απλά θέλουν σιγά σιγά να φύγουν από το δορυφορικό και να πάνε στο πιο κερδοφόρο IPTV.

Πολύ απλά θέλουν σιγά σιγά να φύγουν από το δορυφορικό και να πάνε στο πιο κερδοφόρο IPTV.
Εκανα συνδρομη για δορυφορικο πληρες πακετο+ ιντερνετ 100 + τηλεφωνο. Στην cosmote πληρωνω τα ιδια μονο για ιντερνετ +τηλεφωνο!

• Like
Reactions: mysterysolver
15:51 λες "Θελησα να παρω δορυφορικο, αλλα μου το αποκλειουν" και 58' αργότερα λες "Εκανα συνδρομη για δορυφορικο πληρες πακετο". Τελικά τι ίσχυσε, σου το δώσανε, και αν ναι με ποιόν τρόπο;

15:51 λες "Θελησα να παρω δορυφορικο, αλλα μου το αποκλειουν" και 58' αργότερα λες "Εκανα συνδρομη για δορυφορικο πληρες πακετο". Τελικά τι ίσχυσε, σου το δώσανε, και αν ναι με ποιόν τρόπο;
Σε τι τιμή το κλεισες το πακέτο;
Για τον Winlik: μεσω του chat του nova.gr με πηραν τηλεφωνο (13831) και το εδωσαν χωρις το eon - που μπορω να το παρω αργοτερα.
Για τον group131 : 43€, πληρη nova, internet 100mbps, τηλεφωνο απεριοριστα σταθερα +129λ κινητα

Ευρυζωνική τηλεφωνία (VoIP) με δικό τους router; Δορυφορικό δέκτη είχες δικό τους ή παίρνεις τον νέο; Ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντηση

Ευρυζωνική τηλεφωνία (VoIP) με δικό τους router; Δορυφορικό δέκτη είχες δικό τους ή παίρνεις τον νέο; Ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντηση
Ολα δικα τους

Μην το αποκλείεις πάντως να σου πουν ότι τελικά δεν σου δίνουν δορυφορικό. Έχει γίνει κι άλλες φορές.
Δεν καιγομαι κιολας, απλα ελεγα να "αξιοποιησω" καλιτερα τα €€ που δινω στην cosmote

Τι εννοείς να το πάρεις αργότερα; Ως πχ εφαρμογή σε Android Τv?
Τωρα θυμηθηκα να σου απαντησω!
Οπως μου ειπε σε 1-2 μηνες μπορω να ζητησω το ΕΟΝ - φιλος το πηρε ως εφαρμογη, αλλα του ειπαν (απο φυσικο καταστημα) οτι με μικρο ποσο μπορει να παρει το μποξακι.

• Like
Reactions: newlynx
Έληξε το συμβόλαιο, μου πρότειναν ΑΠΟ δορυφορικό full+(adsl-απεριοριστα τηλ) από 42€(45€αρχικη-3€τελος τηλεόρασης), να πάω ΣΕ δορυφορικό EON+(δεν σηκώνω VDSL), στην ίδια τιμή (χωρίς κάποια επιβάρυνση), με τους πρώτους έξι μήνες 21,9. Δεν μου ξεκαθάρισαν αν θα προστεθεί το τέλος τηλεόρασης εάν ξανάεπανέλθει. Γνωρίζει κάποιος αν στο καινούριο πρόγραμμα χάνεται ο δωρεάν 13ος μήνας; Είμαι αρνητικός προς στιγμήν, σκέφτομαι να ανανεώσω αργότερα μετά το καλοκαίρι.Τι λέτε;

Last edited:
Έληξε το συμβόλαιο, μου πρότειναν ΑΠΟ δορυφορικό full+(adsl-απεριοριστα τηλ) από 42€(45€αρχικη-3€τελος τηλεόρασης), να πάω ΣΕ δορυφορικό EON+(δεν σηκώνω VDSL), στην ίδια τιμή (χωρίς κάποια επιβάρυνση), με τους πρώτους έξι μήνες 21,9. Δεν μου ξεκαθάρισαν αν θα προστεθεί το τέλος τηλεόρασης εάν ξανάεπανέλθει. Γνωρίζει κάποιος αν στο καινούριο πρόγραμμα χάνεται ο δωρεάν 13ος μήνας; Είμαι αρνητικός προς στιγμήν, σκέφτομαι να ανανεώσω αργότερα μετά το καλοκαίρι.Τι λέτε;
Δεν υπάρχει ο13ος μήνας, το έχουν σταματήσει.

Το τέλος τηλεόρασης όταν θα γυρίσει είναι για όλους μας γιατί είναι υπέρ του Δημοσίου και όχι της εταιρεία.
Όπως βγήκε σε όλους μας έτσι εύκολα σε όλους μας θα επανέλθει, το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης ανέρχεται σε 10% επί του μηνιαίου λογαριασμού των συνδρομητών.
Διατηρεί τον φόρο συνδρομητικής τηλεόρασης και αυτή η κυβέρνηση, δίνοντας παράταση στην αναστολή εφαρμογής του. Μετά και το σχετικό δημοσίευμα της στήλης η κυβέρνηση αποφάσισε να παρατείνει εκ νέου την αναστολή εφαρμογής του νόμου, που προβλέπει τέλος 10% στους λογαριασμούς συνδρομητικής τηλεόρασης, μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Η σχετική προθεσμία, διάρκειας ενός έτους, έληγε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η επιβάρυνση για τον κλάδο της συνδρομητικής τηλεόρασης (Cosmote TV – Nova) επήλθε το 2015, ύστερα από ιδέα που κατέθεσε η ΕΙΤΗΣΕΕ και υιοθετήθηκε από τους «θεσμούς» κατά τη διαπραγμάτευση και στη συνέχεια από το υπουργείο Οικονομικών.

Γνωρίζει κανείς αν η nova έχει κάτι παρόμοιο με την cosmote, να μπορείς να αγοράσεις συνδρομή ημερήσια ή μηνιαία;

Γνωρίζει κανείς αν η nova έχει κάτι παρόμοιο με την cosmote, να μπορείς να αγοράσεις συνδρομή ημερήσια ή μηνιαία;
Μόνο με διετές συμβόλαιο. Και για το άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό.

• Like
Reactions: broxopios
Αίτημα φορητότητας από Cosmote σταθερό 50mbs, στο οποίο πλήρωνα 34 ευρώ/μήνα + 23 ευρώ το Cosmote Tv Ott, σύνολο 57 ευρώ/μήνα, σε Eon+ Fiber 100 + απεριόριστα κινητά για 24 μήνες, στην τιμή των 29,90 ευρώ/μήνα για τους πρώτους 12 μήνες και για τους επόμενους 12μηνες στα 46 ευρώ/μήνα. Προϋπόθεση για την προσφορά αυτή ήταν το γεγονός ότι είχα το Eon Tv+.

Το γελοίο της υπόθεσης ; Την ώρα που ήμουν στο κατάστημα της Nova, να μου έρχεται μήνυμα από την Cosmote να ανανεώσω το Cosmote Tv Ott στην προνομιακή τιμή των 25,45 ευρώ, όταν πριν λίγες μέρες είχα μιλήσει με το τμήμα διακοπών τους και μου έκαναν προσφορά στα 54 ευρώ/μήνα για σταθερό και τηλεόραση.