Προσφορά NOVA

Θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου να ρωτησω και εαν καποιος αλλος εχει αντιστοιχη εμπειρια. Το καλοκαιρι του 2022 υπεγραψα διετες συμβολαιο για triple play στην Νοβα (τηλεοραση - fiber - τηλεφωνια). Παρολα αυτα σημερα ενημερωθηκα οτι το διετες συμβολαιο του καλοκαιριου του 2022 ληγει τον Απριλη του 2025!
Δεν σας κρυβω οτι περιμενα πως και πως να ολοκληρωθει για να αποχωρησω... Και με πηγαν για αγνωστο λογο σχεδον ενα ετος πισω αφου ουτε υπεγραψα ουτε συμφωνησα σε καμια ανανεωση...

• Wow
Reactions: AntonisTz
Θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου να ρωτησω και εαν καποιος αλλος εχει αντιστοιχη εμπειρια. Το καλοκαιρι του 2022 υπεγραψα διετες συμβολαιο για triple play στην Νοβα (τηλεοραση - fiber - τηλεφωνια). Παρολα αυτα σημερα ενημερωθηκα οτι το διετες συμβολαιο του καλοκαιριου του 2022 ληγει τον Απριλη του 2025!
Δεν σας κρυβω οτι περιμενα πως και πως να ολοκληρωθει για να αποχωρησω... Και με πηγαν για αγνωστο λογο σχεδον ενα ετος πισω αφου ουτε υπεγραψα ουτε συμφωνησα σε καμια ανανεωση...
Πρώτη φορά το ακούω αυτό, εγώ που έκανα ανανέωση πρώτη φορά έληγε το συμβόλαιο κανονικά στα δύο χρόνια.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό, εγώ που έκανα ανανέωση πρώτη φορά έληγε το συμβόλαιο κανονικά στα δύο χρόνια.
Σωστα ετσι επρεπε να γινει. Μολις ενημερωθηκα απο την εταιρια. Το συμβολαιο της τηλεορασης πρωτοπηγε στην ΕΟΝ το καλοκαιρι του 22. Η γραμμη του τηλεφωνου την ανοιξη του 23. Οποτε και παντελως αυτοβουλως ανανεωθηκε και η τηλεοραση για καποιο λογο που δεν γνωριζω. Γνωριζετε μηως ποια ειναι τα τελη διακοπης κοντα στο 6μηνο πριν την ολοκληρωση του συμβολαιου;

Σωστα ετσι επρεπε να γινει. Μολις ενημερωθηκα απο την εταιρια. Το συμβολαιο της τηλεορασης πρωτοπηγε στην ΕΟΝ το καλοκαιρι του 22. Η γραμμη του τηλεφωνου την ανοιξη του 23. Οποτε και παντελως αυτοβουλως ανανεωθηκε και η τηλεοραση για καποιο λογο που δεν γνωριζω. Γνωριζετε μηως ποια ειναι τα τελη διακοπης κοντα στο 6μηνο πριν την ολοκληρωση του συμβολαιου;
Νομίζω ανεξάρτητα από πόσος καιρός μένει είναι ίδια τα ποσά.Screenshot_2024-06-04-12-57-20-444_com.android.chrome-edit.jpg

• Like
Reactions: pan_de_sypr
Αυτό έγινε γιατί όλο το πρόγραμμα σου πιθανότατα έγινε συνδυαστικό. Στο συνδυαστικό κρατάμε την ημερομηνία λήξης της τελευταίας σύνδεσης που προσθέσαμε προφανώς.

Αυτό έγινε γιατί όλο το πρόγραμμα σου πιθανότατα έγινε συνδυαστικό. Στο συνδυαστικό κρατάμε την ημερομηνία λήξης της τελευταίας σύνδεσης που προσθέσαμε προφανώς.
OK δεκτο. Απλως κατα την γνωμη μου οφειλουν να ενημερωνουν ρητως το συγκεκριμενο γεγονος. Πραγμα το οποιο επιμελλως δεν μου ανεφεραν. Και επρεπε να το καταλαβω μονος μου;
Να σου πω παντως μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα με την συγκεκριμενη εταιρια...Συνεχεια γκριζα σημεια....συνεχεια υπηρεσιες που δεν λειτουργουν....συνεχεια ενας τηλεφωνητης σου λεει κατι που καποιος αλλος τηλεφωνητης σου λεει δεν ισχυει....
Για να βρεις το δικιο σου (πχ να καταφερει να μου εμφανιζει στο κινητο μου την συνδεση μου στο Nova account οπως θα επρεπε να συμβαινει τωρα) πρεπει να ταλαιωρηθεις μια βδομαδα στο τηλεφωνο να σου λενε ανακριβειες να εκνευριστεις και να τους απειλησεις ή ακομα και να τους στειλεις εξωδικο. Το μονο καλο ειναι οτι ειναι φτηνοι.

• Like
Reactions: earlylars88
Σε εμένα που με πήραν για αναννεωσει έχω το δορυφορικό με vdsl 100 στα 47,90 μου είπαν το πρωί αναννεωσει με τα ίδια το απόγευμα μου είπαν στα 50 με vdsl200 και δώρο το box eon, router και κρατάω και το δορυφορικό. Η cosmote μου έχει βάλει οπτική ίνα και δίνει μέχρι και 1000 πλέον και σε λίγο βάζει και η ΔΕΗ, είπα θα το σκεφτώ.

Σε εμένα που με πήραν για αναννεωσει έχω το δορυφορικό με vdsl 100 στα 47,90 μου είπαν το πρωί αναννεωσει με τα ίδια το απόγευμα μου είπαν στα 50 με vdsl200 και δώρο το box eon, router και κρατάω και το δορυφορικό. Η cosmote μου έχει βάλει οπτική ίνα και δίνει μέχρι και 1000 πλέον και σε λίγο βάζει και η ΔΕΗ, είπα θα το σκεφτώ.
μην το σκεφτεσαι πολυ
κανει καυσωνα και θα καει η σκεψη
ορμα

• Like
Reactions: pirovola
Η FiberGrid, η εταiρεία στην οποία ανήκει το FTTH που αναπτύσσει η ΔΕΗ, απέστειλε σε όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους επιστολή – πρόσκληση προκειμένου να αξιοποιήσουν το δίκτυο για την παροχή υπηρεσιών. Αποδέκτες της επιστολής ήταν οι εταιρείες ΟTE, Nova, Vodafone και Inalan. την αξιοποίηση του δικτύου οπτικών ινών που έχει αναπτύξει η εταιρεία σε οκτώ δήμους της Αττικής. Η προσφορά αφορά τόσο τη μίσθωση σκοτεινής οπτικής ίνας, πάνω στην οποία ο πάροχος θα αναπτύξει τη δική του υπηρεσία, όσο και την παροχή υπηρεσίας bitstream μέσω οπτικής ίνας, στην οποία ο πάροχος θα προσφέρει ταχύτητες που φθάνουν τα 2.5Gbps.Οποτε δεν χρειάζεται βιασύνη για οποιαδήποτε αναννεωσει γιατί ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν αν κάνει κάποιος αναννεωσει στο σήμερα θα πρέπει να περιμένει 2 χρόνια.

• Like
Reactions: lakiss51
Η FiberGrid, η εταiρεία στην οποία ανήκει το FTTH που αναπτύσσει η ΔΕΗ, απέστειλε σε όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους επιστολή – πρόσκληση προκειμένου να αξιοποιήσουν το δίκτυο για την παροχή υπηρεσιών. Αποδέκτες της επιστολής ήταν οι εταιρείες ΟTE, Nova, Vodafone και Inalan. την αξιοποίηση του δικτύου οπτικών ινών που έχει αναπτύξει η εταιρεία σε οκτώ δήμους της Αττικής. Η προσφορά αφορά τόσο τη μίσθωση σκοτεινής οπτικής ίνας, πάνω στην οποία ο πάροχος θα αναπτύξει τη δική του υπηρεσία, όσο και την παροχή υπηρεσίας bitstream μέσω οπτικής ίνας, στην οποία ο πάροχος θα προσφέρει ταχύτητες που φθάνουν τα 2.5Gbps.Οποτε δεν χρειάζεται βιασύνη για οποιαδήποτε αναννεωσει γιατί ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν αν κάνει κάποιος αναννεωσει στο σήμερα θα πρέπει να περιμένει 2 χρόνια.
Καταρχήν αυτά τα θέματα παίρνουν καιρό για να προχωρήσουν. Δεν είναι ένα θέμα του στυλ εγώ θέλω εσύ θέλεις και υπογράφουμε. Επίσης αν υπογράψει μόνο με την Ίναλαν, τί κάνεις τότε;

• Like
Reactions: lakiss51
Καταρχήν αυτά τα θέματα παίρνουν καιρό για να προχωρήσουν. Δεν είναι ένα θέμα του στυλ εγώ θέλω εσύ θέλεις και υπογράφουμε. Επίσης αν υπογράψει μόνο με την Ίναλαν, τί κάνεις τότε;
Ότι κάνω εδώ και καιρό πληρώνω αυτό που έχω και αν κάτι γίνει έχω το δικαίωμα της επιλογής στο σήμερα όχι μετά από δύο χρόνια. Το ότι καίγονται να ανανεώσουν οι ελεύθεροι αυτό δείχνει ότι ο ανταγωνισμός θα τους φέρει σε δύσκολοι θέση και θέλουν να μαζέψουν ότι μπορούν.

• Like
Reactions: Midnight
Μπορείτε λιγάκι να το εξηγήσετε αυτό? Είμαι κι εγώ ομοίως παθών.

2η ερώτηση: του χρόνου θα έχει Ευρωλίγκα η νόβα?
Οσον αφορα το πρώτο, η τιμη τιμοκαταλογου για το κατοστάρι με TV ειναι 34 ευρω, οσο πληρωνω και εγω τωρα. Και εχω αυτην στιγμη για παντα ή μεχρι να αποφασισουν αυτοί να ανεβασουν την τιμη τιμοκαταλογου. Κατι 40αρια που γραφτηκαν δεν υπήρχαν ποτε μονο ο ΟΤΕ οριζει τιμη που θα εχεις μετα το περας των 2 χρονων.

Οποτε αφου θα υπαρχει αυτη η τιμή για παντα και μπορεις να την εχεις μέχρι να βρεις κατι καλυτερο απο τον ανταγωνισμο, γιατί να ανανεώσεις για δυο χρονια και να μην μπορεις να φυγεις χωρις ρητρες οταν θέλεις? Ας δωσουν καλύτερη τιμη να το συζητήσουμε... Αλλα δεν δινουν.

Attachments

• Screenshot_2024-07-01-13-05-03-340_gr.wind.mywind-edit.jpg
    Screenshot_2024-07-01-13-05-03-340_gr.wind.mywind-edit.jpg
    70.3 KB · Views: 58
  • Like
Reactions: Midnight
Οσον αφορα το πρώτο, η τιμη τιμοκαταλογου για το κατοστάρι με TV ειναι 34 ευρω, οσο πληρωνω και εγω τωρα. Και εχω αυτην στιγμη για παντα ή μεχρι να αποφασισουν αυτοί να ανεβασουν την τιμη τιμοκαταλογου. Κατι 40αρια που γραφτηκαν δεν υπήρχαν ποτε μονο ο ΟΤΕ οριζει τιμη που θα εχεις μετα το περας των 2 χρονων.

Οποτε αφου θα υπαρχει αυτη η τιμή για παντα και μπορεις να την εχεις μέχρι να βρεις κατι καλυτερο απο τον ανταγωνισμο, γιατί να ανανεώσεις για δυο χρονια και να μην μπορεις να φυγεις χωρις ρητρες οταν θέλεις? Ας δωσουν καλύτερη τιμη να το συζητήσουμε... Αλλα δεν δινουν.
Η τιμή καταλόγου όμως μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός. Προς το παρόν όμως δεν αξίζει να κάνεις ανανέωση συμοβλαίου. Απλά ελπίζεις ότι δεν θα αλλάξουν τις τιμές.

Έτσι πριν δυο χρόνια είχαν στον κατάλογό τους το mega & ant1 και τώρα που δεν υπάρχουν δεν μπορώ να τα δω λόγω προβλήματος στην κεραία της πολυκατοικίας.. Και σε μένα αυτός ο λογαρισμός που θα έρθει είναι ο τελευταίος και δεν θα ανανεώσω παρά το πρήξιμο που δέχομαι.. Η τιμή είναι 45,31 eon+ με 100άρα.. Όσο αφορά την εξυπηρέτηση στην cosmote πιάνεις γραμμή δύσκολα αλλά σου δίνουν λύσεις, σττην nova τους πιάνεις εύκολα αλλά... ότι να'ναι..

TO ΣYMBOΛAIO THΣ ΣYNΔEΣHΣ ΣOY EXEI ΛHΞEI. ANANEΩΣE EΓKAIPA MEΣΩ TOY NOVA APP H ΣE ENA KATAΣTHMA NOVA, ENAΛΛAKTIKA KATAXΩPHΣE TO THΛEΦΩNO ΣOY EΔΩ nvgr.gr/fixedret ΓIA NA EΠIKOINΩNHΣOYME EMEIΣ MAZI ΣOY, KAΘΩΣ ΣTON EΠOMENO ΛOΓAPIAΣMO TO ΠAΓIO ΣOY ΘA ANAΠPOΣAPMOΣTEI KATA 3€ EΠIΠΛEON. Στο τότε συμβόλαιο δεν είχε αναφερθει και αν είχε θα είχε ήδη γίνει ,13.10.21 είναι η έναρξη του συμβόλαιο μου,δεν σχολιάζω γιατί κάποιος θα πει επιλογές υπάρχουν,το μεταφέρω σαν απλή ενημέρωση. Έχω το παλιό πρόγραμμα με το δορυφορικό και ήμουν ευχαριστημένος και για αυτό και δεν άλλαζα σε πρόγραμμα ΕΟΝ.

Είχα το δορυφορικό 47,90 vdsl100 που είχε λήξη και μου ήρθε μήνυμα αύξηση τιμής +3 ευρώ. Τελικά έκανα fiber 200 και κράτησα και το δορυφορικό στα 50 ευρώ.

TO ΣYMBOΛAIO THΣ ΣYNΔEΣHΣ ΣOY EXEI ΛHΞEI. ANANEΩΣE EΓKAIPA MEΣΩ TOY NOVA APP H ΣE ENA KATAΣTHMA NOVA, ENAΛΛAKTIKA KATAXΩPHΣE TO THΛEΦΩNO ΣOY EΔΩ nvgr.gr/fixedret ΓIA NA EΠIKOINΩNHΣOYME EMEIΣ MAZI ΣOY, KAΘΩΣ ΣTON EΠOMENO ΛOΓAPIAΣMO TO ΠAΓIO ΣOY ΘA ANAΠPOΣAPMOΣTEI KATA 3€ EΠIΠΛEON. Στο τότε συμβόλαιο δεν είχε αναφερθει και αν είχε θα είχε ήδη γίνει ,13.10.21 είναι η έναρξη του συμβόλαιο μου,δεν σχολιάζω γιατί κάποιος θα πει επιλογές υπάρχουν,το μεταφέρω σαν απλή ενημέρωση. Έχω το παλιό πρόγραμμα με το δορυφορικό και ήμουν ευχαριστημένος και για αυτό και δεν άλλαζα σε πρόγραμμα ΕΟΝ.
Και σε μένα ήρθε το ίδιο SMS. Κοιτάζω ήδη προς Vodafone.

Καλησπέρα. Λήγει αυτές τις μέρες το διετές συμβόλαιο με την Nova Σταθερό - Ιντερνετ 50άρι - Δορυφορική TV Cinema+, στα 32,02 ευρώ. Με κάλεσαν από συνεργάτη για ανανέωση και με διαβεβαίωσαν ότι με τα ίδια χρήματα θα μπορώ να έχω την δορυφορική TV και Ιντερνετ 100άρι, εφόσον αποδεκτώ την ανανέωση , και θα μου στείλουν και boxακι να έχω και αν θέλω το ενεργοποιώ όπως ανέφεραν. Ζήτησα επιβεβαίωση 2 φορές τηλεφωνικά ότι η δορυφορική δεν θα αλλάξει και φυσικά είπαν ότι δεν αλλάζει τίποτα. Ήρθε σήμερα νέος εξοπλισμός -router για voip τηλεφωνία και το eon boxaki και με αφορμή τις παραλαβές, έβαλα να δω αν λειτουργεί ο δορυφορικός αποκωδικοποιητής, χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κάτι από τον νέο εξοπλισμό Όπως ίσως καταλάβατε, η δορυφορική είχε διακοπεί. Κάλεσα την εξυπηρέτηση και μου απάντησαν ότι πλέον έχετε ιντερνετική ΤV, δεν γίνεται λέει να στείλουμε boxακι σε συνδρομητές δορυφορικής, δεν μπορείς να έχεις και τις 2 συνδέσεις. Τελικά για να μην μπλέξω περισσότερο, έκανα αίτημα υπαναχώρησης από την ανανέωση και θα δω πως θα κινηθώ. Οι κλήσεις με τον συνεργάτη υποτίθεται ηχογραφούνται, ανέφερα όνομα, μέρα και ώρα και ελπίζω να τους εκπαιδεύσουν καλύτερα και να μην μας κοροϊδεύουν έτσι ασύστολα για να πιάνουν τους στόχους τους. Οπότε προσοχή, μην μιλάτε με "συνεργάτες" , μόνο απευθείας με NOVA