Προσφορά NOVA

Το δικό μου συμβόλαιο με την nova έληξε και πήγα στην cosmote. Διαβάζοντας το καινούργιο συμβόλαιο (cosmote) και συγκρίνοντας το με το παλιό της nova, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση οι αυξημένες ρήτρες αποχώρησης της nova σε σχέση με την cosmote. Η διαφορά δε σε κάποιους μήνες είναι πολύ μεγάλες μεταξύ τους (διπλάσια και πάνω).
Σας δίνω μια εικόνα σύγκρισης.
View attachment 236368
Να προσθέσω ότι το πρόγραμμα και των δύο είναι ίδιο περίπου (100άρα +full streaming)

• Like
Reactions: giorgosn
Ναι αν λήξει και συνεχίσεις ρωτάω αν ανεβαίνει
Όχι... εμένα έχει λήξει 9 μήνες (μόνο τηλεόραση). Δεν μπορούν να στο πάνε παραπάνω αφού έχω τιμή καταλόγου. 25€.

• Like
Reactions: petros_ksp
Εχει πλακα που αοριστου 100ρι με ΕΟΝ πληρωνω 34, ενω πλεον στο σαητ το εχουν 35!:ROFLMAO:
Πρωτη φορα στα χρονικα που κανω συνδεσεις, το αοριστου ειναι πιο φθηνο απο το συμβολαιο!

Θελω να σιγουρεψω οτι αν κανω νεο πακετο με σπορτς, οτι θα εχω 3 μηνες δωρο, αν το δωσουν θα το κανω.

Επειδή τα συμβόλαια είναι γενικά και όχι εξατομικευμένα δε θα βρεις συγκεκριμένα ποσά. Το δικαίωμα αναπροσαρμογής το κρατάνε γιατί π.χ. μπορεί ενδιάμεσα το κράτος να αλλάξει φόρο. Συνήθως μετά τη λήξη λένε ότι παίρνεις τρέχουσα τιμή καταλόγου. Το "τόσα ευρώ" για πάντα νομίζω ότι έχει πεθάνει πια.

Παρόλα αυτά, το λένε συνέχεια όταν προσπαθούν να σε πείσουν να κλείσεις συμβόλαιο!

Τα συμβολαια Nova μεχρι το 2021 περιπου δεν ειχαν χρονικη διαρκεια ηταν απο την αρχη αοριστου
Οποτε δεν εληγε κατι για να αυξηθει η τιμη μετα

Στα καινουργια βαλανε 24 μηνες δεσμευση

• Like
Reactions: gvasilhs
Καλησπέρα σε όλους. Έχω full δορυφορικό με 50αρα ταχύτητα και απεριόριστες κλήσεις στα 38,90€ χωρίς δέσμευση. Αφού ελαβα και εγώ το γνωστό sms ότι θα υπάρξει αύξηση κατά 3€ τον επόμενο μήνα, ήρθα σε επικοινωνία για ανανέωση (και εδώ αρχίζουν τα ωραία). Ενώ μου είπαν να κάνουμε 2ετή συμφωνία στην ίδια τιμή, είδα στο site ότι το ίδιο πρόγραμμα με την διπλάσια ταχύτητα (αλλά μη δορυφορικό) το δείνουν στην ίδια σχεδόν τιμή 40€ (46€ για 24 μήνες + 3 μήνες δώρο). Το ζητησα λοιπόν και το αρνήθηκαν και είτε θα ακυρώσω και θα κάνω νεά σύνδεση στο όνομα της γυναίκας μας, είτε επειδή με εκνεύρισαν (καθώς είναι γελίο το θέμανακι σε οδηγούν σε σχετική ταλαιπωρία) αποχωρήσω οριστικά και πάω για cosmote (απλά με κάνει σκεπτικό η διαφορά στην τιμή που υπάρχει εκεί)....

Στην ΕΟΝ πλέον όλοι παίρνουν τις ίδιες τιμές, η προσφορά που υπάρχει με τους τρεις μήνες δώρο αφορά νέες συνδέσεις,πάει η παλιά NOVA που ο καθένας έπαιρνε το κάτι παραπάνω..Αυτο είναι το δίκαιο για όλους, αυτό που γινόταν σε ποιον θα πέσεις για την καλή προσφορά ανήκει στην ιστορία.Θα πρέπει να δούμε η EON τι εννοεί από ένα ευρώ γιατί δεν είναι ξεκάθαρο όπως η cosmote.

Στην ΕΟΝ πλέον όλοι παίρνουν τις ίδιες τιμές, η προσφορά που υπάρχει με τους τρεις μήνες δώρο αφορά νέες συνδέσεις,πάει η παλιά NOVA που ο καθένας έπαιρνε το κάτι παραπάνω..Αυτο είναι το δίκαιο για όλους, αυτό που γινόταν σε ποιον θα πέσεις για την καλή προσφορά ανήκει στην ιστορία.Θα πρέπει να δούμε η EON τι εννοεί από ένα ευρώ γιατί δεν είναι ξεκάθαρο όπως η cosmote.
Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι το εξής. Το +1 και το +3 θα αφορά 3play συνδέσεις. Όσοι έχουν απλές συνδέσεις, η τιμή θα είναι μεγαλύτερη.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι το εξής. Το +1 και το +3 θα αφορά 3play συνδέσεις. Όσοι έχουν απλές συνδέσεις, η τιμή θα είναι μεγαλύτερη.
Λογικό το βλέπω να είναι ετσι,θα πρέπει να βγει ανακοίνωση σύντομα για τον τρόπο ενεργοποίησης και αν το κάνεις για το διάστημα δεσμεύσεις.

Μου ήρθε και σε εμένα μήνυμα να ανανεώσω έγκαιρα γιατί λήγει το συμβόλαιό μου. Ιδάλλως +3 ευρώ.. Βλέπω τέλος τα αορίστου όπως λέγαμε και εγώ έλεγα να συνεχίσω και όπου βγεί... Πρέπει να διαλέξουμε στρατόπεδο.

Μου ήρθε και σε εμένα μήνυμα να ανανεώσω έγκαιρα γιατί λήγει το συμβόλαιό μου. Ιδάλλως +3 ευρώ.. Βλέπω τέλος τα αορίστου όπως λέγαμε και εγώ έλεγα να συνεχίσω και όπου βγεί... Πρέπει να διαλέξουμε στρατόπεδο.
Σκέτη tv;

Γνώμη μου...μην ανανεώσεις...ας πληρώσεις για ένα μήνα +3€... Τους παίρνεις τον άλλο μήνα και τους λες βάλτε μου τα Cosmote Sports με αυτά τα 3€ αλλιώς φεύγω.

Θα πρέπει να κάνεις κάποιο συμβόλαιο ΕΟΝ, τα 3 ευρώ είναι να σπρώξουν όσοι ήταν αορίστου σε συμβόλαια. Αν δεν κάνεις ποιος εγγυάται αν αυτό το 3 ευρώ δεν θα αλλάξει. Η εναλλακτική είναι να πας cosmote αλλά τα συμβόλαια είναι λίγο ποιο ακριβά,πχ το fiber200 το έχω 50 ευρώ ενώ η cosmote θα το είχα 59 ευρώ. Επιπλέον cosmote 3 ευρώ+ ενώ η ΕΟΝ από 1-3 ευρώ.

Last edited:
Έχω την εντύπωση ότι το +1 ευρώ θα το κάνει στα καινούργια συμβόλαια δηλ. ήταν το eon+ με 100άρα από 46 σε 47 (+1) και +3 για cosmote sport. Δεν μου το έχει πει κανείς, απλά μα εντύπωση..

Έχω την εντύπωση ότι το +1 ευρώ θα το κάνει στα καινούργια συμβόλαια δηλ. ήταν το eon+ με 100άρα από 46 σε 47 (+1) και +3 για cosmote sport. Δεν μου το έχει πει κανείς, απλά μα εντύπωση..
Σωστά. Οι υφιστάμενοι πελάτες θα συνεχίσουν όπως είναι χωρίς αύξηση, αν θέλουν μπορούν να μεταπηδήσουν στα νέα προγράμματα με ανανέωση συμβολαίου.
Τα συμβολαια Nova μεχρι το 2021 περιπου δεν ειχαν χρονικη διαρκεια ηταν απο την αρχη αοριστου
Οποτε δεν εληγε κατι για να αυξηθει η τιμη μετα

Στα καινουργια βαλανε 24 μηνες δεσμευση
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια… περίπου από το 2012. Απλώς μέχρι τώρα ίσχυε ότι έμενες σε αορίστου με την ίδια τιμή. Πλέον φαίνεται ότι εφαρμόζουν αυτό το +3€ για να σε πιέσουν να ανανεώσεις ξανά στη χαμηλότερη τιμή

Δεν ειναι και παρα πολλα χρονια μεχρι πριν 3 χρονια περιπου ετσι ητανε
Μάλιστα υπαρχουν τα συμβολαια στο σαιτ ακομα

Παντως το μήνυμα που λετε για +3 δεν μου έχει ερθει παροτι ειμαι αοριστο.

Βασικα αν μου δωσουν 3 μηνες δωρο θα κανω 24μηνο με σπορτς δεν ειναι κακο στην αναγωγη ανα μηνα...

Παντως το μήνυμα που λετε για +3 δεν μου έχει ερθει παροτι ειμαι αοριστο.

Βασικα αν μου δωσουν 3 μηνες δωρο θα κανω 24μηνο με σπορτς δεν ειναι κακο στην αναγωγη ανα μηνα...
Έχεις δορυφορικό ή eon ή δορυφορικό eon?