Προσφορά NOVA

εχω NOBA 100 αρα με 26€ χωρις τιβι
βλεπω στις προσφορες μου
Σταθερό με ταχύτητες έως 100mbps και νέα τηλεόραση EON+ για την απόλυτη αθλητική εμπειρία, μόνο με 50€/μήνα & 3 πάγια δώρο στην TV!

• Διάρκεια συμβολαίου
    24 μήνες
  • Πρόγραμμα
    Fiber 100 EON +
  • Τιμή προσφοράς
    50,00 €
  • Μηνιαίο πάγιο
    50,00 €

Αυτο εχει μονο αθλητικα ? (και τα κοσμοτε μεσα) ?
Παιζει να παρω καμια καλυτερη προσφορα απο το τηλεφωνο?
Η συγκεκριμένη προσφορά έχει ταυτόχρονη θέαση αθλητικών σε tv όπως στην cosmote tv;

Σήμερα πήγα σε κατάστημα nova και μετέτρεψα το full δορυφορικό σε cinema. 11€ από 25€, τα οποία θα πάνε 14€ αν τον επόμενο μήνα δεν πάω να κάνω νέο συμβόλαιο 2ετίας και μείνω χωρίς δέσμευση με το αορίστου

• Like
Reactions: Mike2010
Σήμερα πήγα σε κατάστημα nova και μετέτρεψα το full δορυφορικό σε cinema. 11€ από 25€, τα οποία θα πάνε 14€ αν τον επόμενο μήνα δεν πάω να κάνω νέο συμβόλαιο 2ετίας και μείνω χωρίς δέσμευση με το αορίστου
Πλήρωσες τέλος υποβάθμισης;

μετα απο αιτημα διακοπης του σκετου full pack το συμβολαιο μου ληγει τον ιουνιο του 2025 μου προτειναν 3 παγια δωρο χωρις ανανεωση του συμβολαιου για να το εξαντλησω θα μου βγει κανενα 25 παραπανω απο το πεναλτι αλλα θεωρω οτι ειναι καλυτερο να τα δινω λιγα λιγα

• Like
Reactions: thiseas
μετα απο αιτημα διακοπης του σκετου full pack το συμβολαιο μου ληγει τον ιουνιο του 2025 μου προτειναν 3 παγια δωρο χωρις ανανεωση του συμβολαιου για να το εξαντλησω θα μου βγει κανενα 25 παραπανω απο το πεναλτι αλλα θεωρω οτι ειναι καλυτερο να τα δινω λιγα λιγα
Στο κατάστημα ή σε πήραν μετά τηλέφωνο.;

Στο κατάστημα ή σε πήραν μετά τηλέφωνο.;
Με πήραν τηλέφωνο μετά από αίτημα διακοπής στην φόρμα επικοινωνίας

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, διαθέτω σταθερό, ίντερνετ 24αρι και το family pack δορυφορικής στα 26 €. Επικοινώνησα προκειμένου να ανανεώσω με το σταθερό , ίντερνετ 24αρι (καθώς δεν υπάρχει οπτική ίνα) και την δορυφορική με όλα τα αθλητικά κανάλια. Η τιμή που μου δίνουν είναι 43€. Υπάρχει περίπτωση να πάρω καλύτερη τιμή ή κάποια επιπλέον παροχή ;
Δεκτές οι όποιες συμβουλές.
Ευχαριστώ

Καλησπέρα, διαθέτω σταθερό, ίντερνετ 24αρι και το family pack δορυφορικής στα 26 €. Επικοινώνησα προκειμένου να ανανεώσω με το σταθερό , ίντερνετ 24αρι (καθώς δεν υπάρχει οπτική ίνα) και την δορυφορική με όλα τα αθλητικά κανάλια. Η τιμή που μου δίνουν είναι 43€. Υπάρχει περίπτωση να πάρω καλύτερη τιμή ή κάποια επιπλέον παροχή ;
Ευχαριστώ
Όλοι πλέον παίρνουν τις τιμές καταλόγου.

• Like
Reactions: Hiddenite
Ευχαριστώ
Αν σκεφτείς ότι είχα παρόμοιο πακέτο πριν χρόνια αρχικά στα 40 κάτι και στο τέλος 39 ευρώ, νομίζω ότι είναι λογική η τιμή.

Αν σκεφτείς ότι είχα παρόμοιο πακέτο πριν χρόνια αρχικά στα 40 κάτι και στο τέλος 39 ευρώ, νομίζω ότι είναι λογική η τιμή.
Αυτό δεν το αμφισβητώ καθόλου. Αλλά ότι μπορούμε να κερδίσουμε γιατί όχι;

Αυτό δεν το αμφισβητώ καθόλου. Αλλά ότι μπορούμε να κερδίσουμε γιατί όχι;
Προφανώς και δεν χάνεις τίποτα να το διαπραγματευτείς. Σε τιμή δεν ξέρω αν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Ίσως τσιμπήσεις τα 3 πάγια δώρο που δίνουν σε κάποιους. Σε κάθε περίπτωση αν δεν μιλήσεις με ΝΟΒΑ στο τηλέφωνο ό,τι και να σου πούμε εμείς θα είναι αμπελοφιλοσοφίες...

εχω NOBA 100 αρα με 26€ χωρις τιβι
βλεπω στις προσφορες μου
Σταθερό με ταχύτητες έως 100mbps και νέα τηλεόραση EON+ για την απόλυτη αθλητική εμπειρία, μόνο με 50€/μήνα & 3 πάγια δώρο στην TV!

• Διάρκεια συμβολαίου
    24 μήνες
  • Πρόγραμμα
    Fiber 100 EON +
  • Τιμή προσφοράς
    50,00 €
  • Μηνιαίο πάγιο
    50,00 €

Αυτο εχει μονο αθλητικα ? (και τα κοσμοτε μεσα) ?
Παιζει να παρω καμια καλυτερη προσφορα απο το τηλεφωνο?
Που το βρίσκεις αυτό ως προσφορά; Με ενδιαφέρει.

Η προσφορά που θα σου κάνουν από την nova είναι να κρατήσεις το ίδιο πρόγραμμα που έχεις για ανανέωση 2ετίας. Άλλη προσφορά δεν... Θα μπορούσαν να δίνουν τους δωρεάν μήνες και για τους παλιούς συνδρομητές για να τους κρατήσουν. Εκτος αν δεν τους βγαίνει με τους δωρεάν μήνες, και εστιάζουν μόνο στους νέους.

• Like
Reactions: Didimos GR
Παραδοσιακά όλες οι προσφορές είναι για νέους συνδρομητές. Αν τώρα γκρινιάξεις ή πας να αλλάξεις πάροχο, μπορεί να στο δώσουν αλλά μπορεί και όχι. Με τα φεγγάρια τους είναι.

• Like
Reactions: pirovola
Εχω Eon δορυφορικο full pack με πηραν τηλεφωνο σημερα εδινα 25 ευρω και μου το εκαναν 28 γιατι ειναι τα καναλια της cosmotespor μεσα και συμφωνησα

Έχει πάρει κανείς προσφορά για ανανέωση με ΕΟΝ+ (δορυφορικό) με 500άρα ftth ή έστω οποιαδήποτε ταχύτητα οπτικής για να μου πει τι του έδωσαν σε τιμή σε σχέση με αυτό που πλήρωνε ???