Προσφορά NOVA

Καλησπερα παιδιά, πλέον κάνουν πρόσφορα σε αίτηση διακοπής ή προχωράνε χωρίς καμία επικοινωνία;;

Καλησπερα παιδιά, πλέον κάνουν πρόσφορα σε αίτηση διακοπής ή προχωράνε χωρίς καμία επικοινωνία;;
Αν τελειώνει η σύμβαση σού...όπως εμένα σε κάνουν προσφορά αν δεν δεχτείς γίνεται αορίστου συνεχίζεις κατά 3 ευρώ παραπάνω...και διακοβεις οπότε θες χωρίς κανένα πέναλτι.
Αν θες 24μηνη σύμβαση κάνε διαπραγμάτευση.

• Like
Reactions: Mindcrime13
Αν τελειώνει η σύμβαση σού...όπως εμένα σε κάνουν προσφορά αν δεν δεχτείς γίνεται αορίστου συνεχίζεις κατά 3 ευρώ παραπάνω...και διακοβεις οπότε θες χωρίς κανένα πέναλτι.
Αν θες 24μηνη σύμβαση κάνε διαπραγμάτευση.
Τελειώνει η σύμβαση και δεν με καλύπτει αυτό που προσφέρουν. Και σκέφτομαι να κάνω αίτημα μήπως πετύχω κάτι καλύτερο

• Like
Reactions: Slayer38
Για ανανεωση συμβολαιου το συζητανε καθολου αμα ζητησει κανεις καλυτερη τιμη η ουτε καν?

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι. Λήγει τον Οκτώβριο, να κάνω αίτηση διακοπής μήπως πάρω καλύτερη τιμή;

Μου στέλνουν συνέχεια sms να ανανεώσω τον συνδυαστικο μου πακέτο γιατί λέει λήγει σε λίγο...
Έχουμε Σεπτέμβριο και λήγει Φεβρουάριο..
Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε και τρέχουν να δεσμευσουν τους πελάτες;

Για τα αθλητικά πάει ο νους μου...

Πάντως τα link που μου στέλνουν δεν μου δίνουν κάποια ειδική προσφορά. Με πηγαίνουν στην σελίδα αιτήματος...

Και μενα ληγουν στο τελος Ιανουαριου ιντερνετ και Eon και λεει απο τωρα στην εφαρμογη για ανανεωση. Ιδια ακριβως τιμη και το παρουσιαζουν σαν τρελη προσφορα μονο για σενα.