Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Δεν μιλάω για μενα φιλε μου αλλά για το μεσο έλληνα που δεν ξερει τι του γινεται. Αν παρατηρησεις θα δεις οτι μπαινουν πλεον στο site ολο και περισσοτεροι που ρωτανε "να βαλω αυτο, να βαλω εκεινο;".. Ζηταει να μαθει ο κοσμος, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ και εκει παταει η κυρα νοβα...

ε καλα τωρα-μην χρεωσουμε και την μη-διαφημιση των ξενων μπουκετων στην νοβα...
οποιος θελει να ψαχτει,την βρισκει την ακρη....:2thumb22sup:

Το έγραψα πριν....
Εδω το προβλημα μας δεν ειναι το τι θα κανει ο λαος ο οποιος ειναι αδαης, αλλα η εταιρεια η οποια δουλευει ψιλο γαζι αυτον το λαο..
ή μάλλον θα το πω καλύτερα
Το πρόβλημά μας είναι ΚΑΙ ο λαος ο οποίος οτι του δίνουν το παιρνει...

Last edited:

Ο κάθε πάροχος δραστηριοποιείται στην χώρα καταγωγής του. Είναι ελάχιστα τα πακέτα τα οποία μπορούν να πωληθούν σε άλλη χώρα με νόμιμα παραστατικά (κοινώς απόδειξη αγοράς και πώλησης).

Οπότε στην Ελλάδα μόνο τη Νόβα έχουμε νόμιμα...προς το παρόν.....

Παιδια τα θεματα δορυφορικης δεν ειναι μονο τα συνδρομητικά. Εγώ μιλάω και για θέματα παιδείας. Δε μπορεί στη Τουρκία κάθε νοικοκυριό να χει το δικό του κάτοπτρο και εδω ακόμα να ψαχνόμαστε τί είναι η δορυφορική...

Άστο παιχταρά μου, ανοίγουμε τεράστιο θέμα .....

edit : αυτό το Yunanistan βγάζει μάτια.....

Όντως είμαστε αρκετά πίσω στο κομμάτι της δορυφορικής. Προσωπικά πίστευα ότι κάτι θα γίνει όταν βγήκε ο Alpha Digital, αλλά τελικά μείνανε όλοι με το...πιάτο στο χέρι.

Καλώς η κακώς αυτήν έχουμε, αυτή εμπιστευόμαστε. Προφανώς και πρέπει να λέμε τα στραβά και να γκρινιάζουμε, ώστε να διορθωθεί, όπως και προφανώς θα πρέπει να τα μαζεύουμε και να φεύγουμε όταν δεν είμαστε χαρούμενοι.

Όσον αφορά το πακέτο το οποίο έβγαλε τώρα η Nova, εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω (δε ξέρω αν το έχω ξαναρωτήσει πιο πριν) είναι τι γίνεται μετά την προπληρωμένη περίοδο. Ξέρει κανείς; Γενικά το σκέφτομαι για δώρο στην αδερφή μου, αλλά μη της φορέσω τσάμπα καμία υποχρέωση. :-)

Παιδια τα θεματα δορυφορικης δεν ειναι μονο τα συνδρομητικά. Εγώ μιλάω και για θέματα παιδείας. Δε μπορεί στη Τουρκία κάθε νοικοκυριό να χει το δικό του κάτοπτρο και εδω ακόμα να ψαχνόμαστε τί είναι η δορυφορική...

Λίγο χαμηλότεροι τόνοι δεν θα ήταν άσχημο να υπάρχουν. Κατηγορείς δηλαδή το υπόλοιπο 80% (όπως λες) του Ελληνικού πληθυσμό ότι δεν έχουν παιδεία, επειδή δεν γνωρίζει από δορυφορική τηλεόραση? Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Και επίσης μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι από το υπόλοιπο 20% που λες, έχουν Νόβα. Το να είσαι συνδρόμητης της υπηρεσίας δεν είναι νόμος, ούτε ήρθε κανείς να σου βάλει το όπλο στον κρόταφο. Και δεν ξέρω αν η δική σου παιδεία σου έχει υποδείξει να μην είσαι συνδρομιτής της Νόβα, αλλά μάλλον θα πρέπει να την επεκτείνεις λίγο διότι η αντίστοιχη "τηλεπικοινωνιακή" παιδεία θα σε ωθούσε στο να μην έχεις ούτε σταθερό, ούτε κινητό αλλά ούτε και ίντερνετ. Εκτός και άμα ποστάρεις από κάποιον φίλο σου ή ίντερνετ καφέ.
Μπορείς να κατηγορείς την Νόβα, τον ΟΤΕ, την Forthnet και τον Κόκκαλη για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, αλλά ούτε εσύ, ούτε και κανένας δε μπορεί να μιλήσει υποτιμητικά με τέτοιο τρόπο για τους γύρω του, επειδή έχει διαφορετική άποψη σε κάτι. Ας σχολιάσουμε λοιπόν το πακέτο της Νόβα, και όχι αυτούς που θα πάνε να το αγοράσουν ή όχι.

Όσον αφορά το πακέτο το οποίο έβγαλε τώρα η Nova, εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω (δε ξέρω αν το έχω ξαναρωτήσει πιο πριν) είναι τι γίνεται μετά την προπληρωμένη περίοδο. Ξέρει κανείς; Γενικά το σκέφτομαι για δώρο στην αδερφή μου, αλλά μη της φορέσω τσάμπα καμία υποχρέωση. :-)

Στην σελίδα της nova γράφει χαρακτηριστικά:

Μετά το τέλος της προπληρωμένης συνδρομής, αν επιθυμείτε συνεχίζετε σε όποια υπηρεσία επιλέξετε με την εκάστοτε μηνιαία συνδρομή.

Ωστόσο:
Μετά το πέρας της εν λόγω ελάχιστης διάρκειας κι αν ο
Συνδρομητής δεν ενημερώσει εγγράφως (μέσω τηλεομοιοτυπίας
ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
, ότι επιθυμεί πέραν της συμ-
φωνηθείσας ελάχιστης διάρκειας τη διακοπή των παρεχομένων
υπηρεσιών, η σύμβαση καθίσταται αορίστου χρόνου και η MCH
θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στο Πακέτο που έχει
επιλέξει ο Συνδρομητής, σύμφωνα με τη Συνδρομή που αναφέ-
ρεται στη Σύμβαση Παροχής Συνδρομητικών Ραδιοφωνικών και
Τηλεοπτικών Υπηρεσιών.

Επομένως αγοράζεις κι αν δεν θέλεις να συνεχίσεις: διακόπτεις. Αν συνεχίσεις, η σύμβαση σου είναι αορίστου με αποτέλεσμα να μπορείς να διακόπτεις ΟΠΟΤΕ θελήσεις (ό,τι ισχύει δηλαδή και για όσους έκαναν το αντίστοιχο του Οκτωβρίου -όπως εγώ- με το εξάμηνο προπληρωμένης συνδρομής).

Λίγο χαμηλότεροι τόνοι δεν θα ήταν άσχημο να υπάρχουν. Κατηγορείς δηλαδή το υπόλοιπο 80% (όπως λες) του Ελληνικού πληθυσμό ότι δεν έχουν παιδεία, επειδή δεν γνωρίζει από δορυφορική τηλεόραση? Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Και επίσης μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι από το υπόλοιπο 20% που λες, έχουν Νόβα. Το να είσαι συνδρόμητης της υπηρεσίας δεν είναι νόμος, ούτε ήρθε κανείς να σου βάλει το όπλο στον κρόταφο. Και δεν ξέρω αν η δική σου παιδεία σου έχει υποδείξει να μην είσαι συνδρομιτής της Νόβα, αλλά μάλλον θα πρέπει να την επεκτείνεις λίγο διότι η αντίστοιχη "τηλεπικοινωνιακή" παιδεία θα σε ωθούσε στο να μην έχεις ούτε σταθερό, ούτε κινητό αλλά ούτε και ίντερνετ. Εκτός και άμα ποστάρεις από κάποιον φίλο σου ή ίντερνετ καφέ.
Μπορείς να κατηγορείς την Νόβα, τον ΟΤΕ, την Forthnet και τον Κόκκαλη για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, αλλά ούτε εσύ, ούτε και κανένας δε μπορεί να μιλήσει υποτιμητικά με τέτοιο τρόπο για τους γύρω του, επειδή έχει διαφορετική άποψη σε κάτι. Ας σχολιάσουμε λοιπόν το πακέτο της Νόβα, και όχι αυτούς που θα πάνε να το αγοράσουν ή όχι.
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται..
Μάλλον εσύ μυγιάστηκες υπερβολικά..ή σε μύγιασε η υπερβολική σοβαρότητα την οποία δεν έχουμε εμείς και έχεις εσύ τίμιε συνδρομητα...
Και για να σε βάλω στο πνεύμα του ποστ που εγραψα γιατι ζητημα να xεις καταλαβει το 10% απ τα γραφομενα μου, μιλαω για τεχνολογικη και δη για ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ παιδεια, δε μιλάω για γενική παιδεία..Έχουμε πήξει απο τιμητές της κυρίας εδώ μεσα, λες και εσεις ειστε οι μάγκες κ μεις οι λακαμαδες. Το να λεγονται 5-10 πραγματα που δεν εχουν ειπωθει σας πειραζει, λες και προκειται για σας τους ιδιους προσωπικα. Μιλησα εγω για καποιον συνδρομητη προσωπικα εδω μεσα; Τι πεταγεσαι και λες λοιπόν; Σχολιάζω το επίπεδο του μέσου πολίτη σ αυτο το κωλο κρατος στο οποιο ΑΠΑΙΤΩ να υπαρχουν καποιες ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ υπηρεσιες γιατι πληρωνω ο κερατας και ζητω και απ ολους να τις απαιτησουν γιατι ειναι δικαιωμα τους, γιατι ειναι ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Εκτός αν θες να μου επιβαλλεις και τι θα λεω και πως να το λεω..
Αν τωρα σε πειραξε που καποιοι λαοι κατατ αλλα "απολιτιστοι" για τους ελληναραδες ειναι χρονια μπροστα απ το "αναπτυσσομενο" ελληνικό κρατος, αυτή είναι η αλήθεια μεγαλε sorry..

Θυμάμαι οταν είχα πρωτοβάλει πιάτο με μοτερ στο μπαλκόνι πριν κάτι χρόνια είχε μαζευτεί στα μπαλκόνια η μισή γειτονιά και κοιτούσαν σα χάνοι λες και θα βάζαμε καμια βόμβα. Απορώ αν εστω οι μισοί κατάλαβαν οτι αυτό λέγεται ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ. Αφού είμαστε απολίτιστοι σα λαος, τι να συζητάμε τώρα.

Διάβασε μία ξανά τι έγραψες και μετά ξανασκέψου αν παρεξηγήθηκα επειδή βρίζεις την Νόβα ή επειδή θεωρείς απολίτιστο όποιον δεν ξέρει τι είναι το δορυφορικό κάτοπτρο. Και ναι, έχω την μύγα, διότι ρε φίλε δεν έχω ιδέα από κάτοπτρα. Γιαυτό διαβάζω το φόρουμ. Άμα απαγορεύεται να το διαβάζουν οι "απολίτιστοι", να μας το πεις ένας υπεύθυνος, να με διαγράψει κιόλας. Στα παλιά μου τα παπούτσια την γράφω και την Νόβα και τον ΟΤΕ και το Sky. Όλα είναι τηλεοπτικά μπουκέτα, που απλά προσφέρουν διασκέδαση, ψυχαγωγία και πρόσθετη επιμόρφωση στον τηλεθεατή. Το γιατί αποφασίζω να πληρώνω μία τέτοια υπηρεσία είναι προσωπικό μου θέμα και δεν επιδέχεται συζήτησης. Όσο για το κράτος που πληρώνεις, ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω που κολλάει στην Νόβα και στις υπηρεσίες της. Τι "απαιτείς" δηλαδή να σου κάνει το κράτος? Και τέλος, αυτό που λες για τους "αλλους" που έχουν δορυφορικές, ας μην το πάμε εκεί. Αλήθεια, υπάρχουν τόσα πολλά που έχουμε να ζηλέψουμε από την ανεπτυγμένη και πολιτισμένη κοινωνία των γειτόνων. Να το πούμε στην Ε.Ε. ότι έχουν καλά πιάτα στα σπίτια τους, να πάρουν το ΟΚ να μπουν στην ένωση.

Όσο για το κράτος που πληρώνεις, ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω που κολλάει στην Νόβα και στις υπηρεσίες της. Τι "απαιτείς" δηλαδή να σου κάνει το κράτος? Και τέλος, αυτό που λες για τους "αλλους" που έχουν δορυφορικές, ας μην το πάμε εκεί. Αλήθεια, υπάρχουν τόσα πολλά που έχουμε να ζηλέψουμε από την ανεπτυγμένη και πολιτισμένη κοινωνία των γειτόνων. Να το πούμε στην Ε.Ε. ότι έχουν καλά πιάτα στα σπίτια τους, να πάρουν το ΟΚ να μπουν στην ένωση.
Αδιαφορώ για το τι πιάτα έχουν οι τουρκοι (προσωπικά αδιαφορώ και για τους ιδιους τους τουρκους). Αυτό που μ ενδιαφέρει εμενα είναι οτι το κρατος τους έχει ανεβασει 4 δορυφόρους, τα κανάλια τους είναι ολα fta, σεβονται ακομα και τον πιο απομακρυσμενο τηλεθεατη που στα βαθη της ανατολης δεν βλεπει τπτ, δινουν υπηρεσιες hd και άλλα πολλά. Εκεί κολλάει αγαπητέ αυτό που είπα περι απαιτησης απ το κρατος. Το ελληνικό χρεωκοπημένο κράτος οχι fta κανάλια δεν μπορεί να προσφέρει, ούτε αναμεταδότες της προκοπής για τα κρατικά δε μπορεί να παρέχει. Τα χουν κάνει πλακακια με την κυρα, και στα π$$$ρια τους για το ποιοι βλέπουν και για το ποιοι δεν βλεπουν καλα. Η δε νοβα περα απ τα ελληνικα, και κάποια άλλα κανάλια τα οποία δεν ξεπερνούν τα 40 τον αριθμό και μιλάει για "τηλεοπτικό υπερθέαμα" την έχει καταβρεί μ αυτή την κατάσταση εδώ και χρόνια, με τις ευλογίες του κράτους φυσικά και αρμέγει κανονικά τον δύσμοιρο τηλεθεατή, ο οποίος δεν έχει και άλλη επιλογή. Δε μπορεί μια ζωή να μαστε άξιοι της μοίρας μας σ αυτόν τον τόπο. Δε μπορεί να κωφευουμε σ αυτα που συμβαινουν γυρω μας, στον υπολοιπο κοσμο. Δε μπορει μια ζωη να μαστε ουραγοι σε ολα. Και επειδη το χω ξαναπει, τα δορυφορικα ειναι για να περναμε την ωρα μας, η ουσια ειναι αλλου, ο ελληνας πρεπει να ξυπνησει αμεσα γιατι οι εποχες του καναπε τελειωσαν και πρεπει καποια στιγμη ν αντιδρασουμε, δεν θα χουμε αλλη επιλογη αλλωστε..
Γι αυτα που γραφεις στην αρχη συμφωνω απολυτως, το εγραψα πιο πανω "ο κοσμος ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ζηταει να μάθει" και αυτό ειναι μια καλη ενδειξη, κατι παει να κινηθει...

Last edited:

Θα μπορούσε να ξεφύγει πολύ εύκολα το θέμα σε ανοιχτή προσωπική αντιπαράθεση, οπότε καλό είναι να μην χαρακτηρίζουμε ανθρώπους άμεσα.

Επίσης το ότι μας δουλεύουν κανονικά εδώ και χρόνια στον κόσμο της δορυφορικής στην Χώρα μας το γνωρίζουμε και δεν είναι κακό να το επαναλαμβάνουμε, ώστε να βλέπουν τουλάχιστον πως δεν τρώμε κουτόχορτο.

Καλημέρα :)

θα συμφωνησω σε πολλα με τον φιλο the player εγω οταν παω στο χωριο που ζουν 600 ανθρωποι στην κρητη που εινα μεσα στα βουνα τα καναλια που πιανουν οι ανθρωποι το 2011 ειναι ερτ1 και μεγα με καλη εικονα και αντ1 με χιονια και τιποτα αλλο.για αυτους τους ανθρωπους που αυτη ειναι η διασκεδαση τους τι τηλεοραση εχουν ας μου απαντησει καποιος.δεν μπορει το κρατος να βαλει σε ενα δορυφορο τα ρημαδια τα κρατικα και τα ιδιωτικα να τα βλεπουν με μια καρτα.και μην μου πει κανενας για digea και πρασινα αλογα διοτι εκει η τεχνολογια δεν προκειται να παει ποτε.εγω οταν πηγαινω αγανακτω διοτι ξερω οτι δεν εχω τηλεοραση.και αν το παμε και αλλιως τι θα κοστιζε στην νοβα να δινει στα απομονομενα χωρια καρτες με τα καναλια ας εβαζε και μια συνδρομη για τα τυπικα 3 ευρω.σε ολη την ευρωπη ειναι υποχρεωση του κρατους γαλλια, αυστρια,ελβετια,τσεχια.ουγαρια,πολονια,κλπ να εχουν οι τηλεθεατες τα καναλια τα κρατικα και ιδιωτικα ελευθερα απο τον δορυφορο με μια καρτα.που ειναι το ενδιαφερον του κρατους για τον πολιτη αλλα να παιρνει η ερτ καθε μηνα τα τελη ειναι καλα.ας ξυπνησουμε ολοι διοτι τοσα χρονια κοιμομαστε ευχαριστημενοι οτι ολα πανε καλα αμ δε πανε και τωρα το πηραμε χαμπαρι.συγνωμη για το off topic αλλα ορισμενα πραγματα ας ακουγονται επιτελους.

Sorry από όλους και από τον player αν ξέφυγε η συζήτηση. Δεν έχετε άδικο σε αυτό που λέτε για τις απομακρυσμένες περιοχές. Ίσως να μην το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Αλλά όσο αφορά την Νόβα, οι περισσότεροι που δίνουμε τα 60 τον μήνα ξέρουμε πολύ καλά ότι τα μισά τα δίνουμε τσάμπα. Αλλά το ίδιο δεν γίνεται και με άλλες υπηρεσίες? Μήπως αξίζουν τα 40 για ίντερνετ, όταν τα κέντρα δεν εγγυόνται ούτε τις μισές ταχύτητες? Αξίζει να πληρώνεις εν έτη 2011 πάγιο στον ΟΤΕ? Αξίζει να πληρώνεις την ΕΡΤ μέσω ΔΕΗ? Το ότι το κάνουμε, δεν σημαινει ότι δεν "νιώθουμε". Δεν θα την συνεχίσω άλλο την αντιπαράθεση διότι βγαίνω εκτός θέματος. Sorry και πάλι.

Κανένα πρόβλημα φιλε tsiouficto. Είναι αλήθεια οτι τα ζορια τα τρωνε οι κατοικοι της επαρχιας, οι κατοικοι εξω απ τα αστικα κεντρα, οι οποιοι πραγματικα ειναι πολιτες β και γ κατηγοριας. Το διαπιστωνω και γω καθε που παω στο χωριο μου, χριστουγεννα, πασχα κ.ο.κ. Απορω πως μπορουν αυτοι οι ανθρωποι να αισθανονται ελληνες τη στιγμη που απ την ιδια τους την πατριδα ειναι απομονωμενοι. Καθε που βγαινεις απ το λεκανοπεδιο, λες και πας σε αλλο πλανητη...Τεσπα μιλωντας γενικά οι υπηρεσιες που "απολαμβανουμε" σαν πολιτες ειναι υπηρεσιες ιμιτασιον, σκυβουμε το κεφαλι σα ραγιαδες και υπομενουμε. Μιλωντας για το θεμα της νοβας, γιατι αυτο ειναι το τοπικ εδω, οφειλετε εσεις οι συνδρομητες πρωτα απ ολα στον ιδιο σας τον εαυτο σαν πληρωτες, να απαιτησετε απ την εταιρεια αυτη να βαλει περισσότερα κανάλια (γιατί να κατεβάσει τη συνδρομή δε βλεπω). Πληρωνετε που πληρωνετε, τλχιστον να εισπρατετε "κατι", να παιρνετε μια ικανοποιηση ποιοτικων υπηρεσιων. Αυτές είναι οι απόψεις μου, η αγανάκτησή μου έχει να κάνει με το οτι σαν λαος ακόμα κοιμόμαστε. Δε μας λείπει τπτ, ουτε νοημοσυνη, ουτε τπτ, απλα κοιμομαστε. Μονο να συνελθουμε οσο πιο γρηγορα γινεται...

Απλά θέτεις δύο θέματα που δεν πολυσυνδέονται μεταξύ τους. Η Νόβα όντως έχει ακριβές τιμές, και οι προσφορές που πετάει κατά καιρούς είναι αστείες. Από κει και πέρα, ναι, το κράτος θα έπρεπε να έχει σηκώσει τα 7 κρατικά κανάλια ελεύθερα σε έναν δορυφόρο. Αλλά ΜΟΝΟ τα κρατικά. Και αυτό το λέω γιατί οι φωστήρες των ιδιωτικών σίγουρα θα ζητήσουν λεφτά για να μπουν στο μπουκέτο. Και εκεί θα είναι το τραγικό της υπόθεσης, να πληρώνουμε την ΕΡΤ για να πληρώνει τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ιδιωτικά για να μεταδίδονται σε απομακρυσμένες περιοχές. Με λίγα λόγια, έμμεσα τα ελεύθερα θα γίνουν συνδρομητικά. Αλλά που μυαλό να καταλάβουν ότι περισσότερα μάτια σημαίνει και περισσότερες/ακριβότερες διαφημίσεις.

το κράτος θα έπρεπε να έχει σηκώσει τα 7 κρατικά κανάλια ελεύθερα σε έναν δορυφόρο

Αυτός νόμιζα ότι ήταν ο σκοπός του Hellas Sat, αλλά τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο και στο τέλος πέρασε σαν ιδιοκτησία στον ΟΤΕ και κατ' επέκταση στην DT.

Τώρα όσον αφορά το θέμα μας @outeksero, ευχαριστώ για την απάντηση σχετικά με τι γίνεται μετά τη λήξη της προπληρωμένης περιόδου. Νομίζω πως κατάλαβα, αν και αυτό που με αφορούσε κυρίως είναι αν έχει δεσμεύσεις ή όχι και αν τα λες καλά, δεν έχει. Ευχαριστώ!

άμα δεν έχει δέσμευση σημαίνει ότι σου μέχει κι ο εξοπλισμός αν θες να τον χρησιμοποιήσεις με την υπηρεσία αργότερα. Αν θες να ξαναπάρεις πχ μόνο για 4 μήνες τα αθλητικά χωρίς τον εξοπλισμό γίνεται? και να ναι ξέρει κανείς ποσο?

Απλά θέτεις δύο θέματα που δεν πολυσυνδέονται μεταξύ τους. Η Νόβα όντως έχει ακριβές τιμές, και οι προσφορές που πετάει κατά καιρούς είναι αστείες. Από κει και πέρα, ναι, το κράτος θα έπρεπε να έχει σηκώσει τα 7 κρατικά κανάλια ελεύθερα σε έναν δορυφόρο. Αλλά ΜΟΝΟ τα κρατικά. Και αυτό το λέω γιατί οι φωστήρες των ιδιωτικών σίγουρα θα ζητήσουν λεφτά για να μπουν στο μπουκέτο. Και εκεί θα είναι το τραγικό της υπόθεσης, να πληρώνουμε την ΕΡΤ για να πληρώνει τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ιδιωτικά για να μεταδίδονται σε απομακρυσμένες περιοχές. Με λίγα λόγια, έμμεσα τα ελεύθερα θα γίνουν συνδρομητικά. Αλλά που μυαλό να καταλάβουν ότι περισσότερα μάτια σημαίνει και περισσότερες/ακριβότερες διαφημίσεις.
Ο περιφημος ελληνικος δορυφορος γι αυτο το σκοπο ανεβηκε. Για να εξυπηρετησει τον ελληνα πολιτη. Αλλο αν κατεληξε να εξυπηρετει τον βουλγαρο, τον ρουμανο κλπ..Τελικά, θα εξυπηρετήσει τον έλληνα, αλλά και παλι με το αζημιωτο μεσω του conn-x. Πότε θα δούμε επιτέλους πανελλαδικά καθαρή και ελεύθερη τηλεόραση, απορώ. Μάλλον ποτέ, αν και οι φωστηρες της ψηφιακης μας λενε οτι θα καλυψουν πανελλαδικα. Πλεον δεν πιστευω κανενα. Αυτα τα ολιγα γιατι θα πω περισσότερα και δε θελω να ξεφευγω..

Last edited: