Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Συμπαθητική η προσφορά του happydeals αν δε θέλει κάποιος να σπρώξει συνάλλαγμα.

Απάντηση: Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Αν θες να φας τα νιάτα σου με full παραμετροποίηση έχω και κουπόνι για το blurb από Αμέρικα αλλά την τιμή της προσφοράς του bonusprint δεν την έχει κανένας.
Άσε που 120 σελίδες είναι μπούγιο καλό δε χορταίνεις να ξεφυλλίζεις, αφού με βάζει σε πειρασμό.

Για μένα που έχω ήδη φτιάξει ένα μεγάλο photo book με πολύ κόπο στο blurb έχεις κανένα κουπόνι;

@Γιάννη έχω δει δειγμα από myikona (εχει και σε καμποσα καταστήματα με τα οποία συνεργάζονται θα βρεις διευθύνσεις στο site τους). Μου φάνηκε λίγο "διαφανο" το χαρτί. Τυχαία είχα πετύχει μια προσφορά για blurb στο "ακριβό" proline χαρτί τους. Δεν συγκρίνεται IMHO. Αν δεν βιαζεσαι ή αν είναι κάτι που κάνεις συχνά "πουλάνε" και δείγματα από τα χαρτιά τους (swatch kit το λένε)
θα δοκιμάσω συντομα και το hugler με τα κουπόνια που εχω

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Για μένα που έχω ήδη φτιάξει ένα μεγάλο photo book με πολύ κόπο στο blurb έχεις κανένα κουπόνι;

Το πρώτο που φτιάχνεις είναι?

Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Έχω φτιάξει ένα μικρο σε ελληνικό site αλλά δεν είχε καλή ποιότητα.

Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Το Huggler έβγαλε προσφορά 1+1 δώρο

Καλησπέρα παιδιά,τυπώνω εδώ και πολλά χρόνια στο blurb και τα πιο ακριβά χαρτιά αλλά και τα απλά του.
Αρκετά ευχαριστημένος ειδικά από το support.

Έχετε κάποιο αναλόγου support site για βιβλία με πιο σκληρό φύλλο εκτύπωσης?Ευχαριστώ.

To artscow εχει προσφορά $10 μέχρι τις 28/5.
Η δική μου εμπειρία απο το συγκεκριμένο είναι πολύ καλή, χτές παρέλαβα το πακέτο με 30 φωτογραφίες 13x18 με 3 ευρώ που είχε μπεί εδώ πριν απο λίγες μέρες απο τον τηνιακο και η εκτύπωση είναι εξαιρετική, σε πολύ καλής ποιότητας χαρτί fuji.

Με πρόλαβες μόλις έγραφα για την ίδια προσφορά.
Το κουπόνι των 10 ευρώ μπαίνει σε οποιαδήποτε παραγγελία με συνολικό κόστος πάνω από 20 δολάρια και την μειώνει 10 δολάρια.
Μόλις παρήγγειλα για φίλο 66 φωτογραφίες 13Χ18 και με το κουπόνι κόστισαν 8,10 ευρώ δηλαδή 0,12 η φωτογραφία.
Νομίζω η τιμή είναι πολύ καλή.
Να συμπληρώσω ότι το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά ανά λογαριασμό.
Σήμερα παρέλαβα και εγώ ένα πακετάκι όπως ο φίλος παραπάνω 30 φώτο με 3 ευρώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος Fuji X-M1 + 35 f1.4 σκίζουν και στο χαρτί.

Σήμερα παρέλαβα το πρώτο άλμπουμ από την πρώτη προσφορά. Όχι ότι πήρε τόσο καιρό να έρθει, απλά τώρα χρησιμοποίησα το πρώτο μου κουπόνι. Εντυπώσεις άριστες σε σχέση με την τιμή. Προσεγμένη συσκευασία για να μην πάθει τίποτα, αρκετά καλή εκτύπωση, μια χαρά υλικά. Το μόνο μειονέκτημα για μένα είναι η εφαρμογή για να ανεβάσεις τις φωτογραφίες. Αρκετά αργή και δύσκολη στην δημιουργία του άλμπουμ. Ειδικά εάν θέλεις αρκετές φωτογραφίες, χρειάζεται πολύ ώρα ενασχόλησης. Και όταν η φωτό είναι μεγάλη δεν έχει και τον καλύτερο τρόπο να την μικρύνει. Ίσως εάν επέτρεπε να κάνεις select του τμήματος της φωτογραφίας.
Πάντως για τα λεφτά που έδωσα δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή.

Καλησπερα παιδια,

Μια ερωτηση. Υποστηριζουν Ελληνικα πανω στο photobook?

Σήμερα παρέλαβα το πρώτο άλμπουμ από την πρώτη προσφορά. Όχι ότι πήρε τόσο καιρό να έρθει, απλά τώρα χρησιμοποίησα το πρώτο μου κουπόνι. Εντυπώσεις άριστες σε σχέση με την τιμή. Προσεγμένη συσκευασία για να μην πάθει τίποτα, αρκετά καλή εκτύπωση, μια χαρά υλικά. Το μόνο μειονέκτημα για μένα είναι η εφαρμογή για να ανεβάσεις τις φωτογραφίες. Αρκετά αργή και δύσκολη στην δημιουργία του άλμπουμ. Ειδικά εάν θέλεις αρκετές φωτογραφίες, χρειάζεται πολύ ώρα ενασχόλησης. Και όταν η φωτό είναι μεγάλη δεν έχει και τον καλύτερο τρόπο να την μικρύνει. Ίσως εάν επέτρεπε να κάνεις select του τμήματος της φωτογραφίας.
Πάντως για τα λεφτά που έδωσα δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή.

Καλησπερα φιλε,

Ποσες μερες σου εκανε να ερθει?
Απο το Huggler το πηρες?

Όχι δεν υποστηρίζουν Ελληνικά,

σε εμένα έκανε 9 εργάσιμες για να έρθει.

Μια χαρά υποστηρίζουν Ελληνικά αρκεί να αλλάξεις τη γραμματοσειρά.