Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Έχε το νου σου στη λήξη των προθεσμιών, αν και, γενικά, είναι αρκετά εξυπηρετικοί.
Η ποιότητα του φωτοβιβλίου είναι ικανοποιητική.
Σημειωτέον ότι, η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα, όπως είδα σε μήνυμα του MYMemory.

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Για να εκτυπωσω σε καμβα, σε διασταση περιπου 1m X 0,8m, αρκουν 8MP, ή πρεπει να παω σε μικροτερη διασταση;

Εχει κανεις κανενα μαγαζι Αθηνα προς Β.Προάστια, ή και αλλου να μου προτείνει;

Με ενδιαφέρει και μένα ΑΜΕΣΑ μια εκτύπωση τέτοια. Αν κάποιος έχει να συστήσει κάτι αποδεδειγμενα καλό είμαι όλος αυτιά !!!!! Είχα ρωτήσει στο Sticky στο Χαλάνδρι, αλλά η πωλήτρια με παρέπεμψε στο [email protected] και με ξενέρωσε. ..

ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο! Απο το sticky περασα και ρωτησα, αλλα ειπα μηπως ξερουμε κατι δοκιμασμενο και σιγουρο.

Άσχετος alert !!! Μιλάμε για το 29χ22 hardcover που δείχνει να ξεκινάει στα 36 συν μεταφορικά ?? Το είχε το μεσημέρι 9 γιούρια ? Μάλλον άργησα γιατί δεν βλέπω κάτι

Δεν πρόλαβες.
Αν καίγεσαι σου στέλνω ένα voucher,μην μου στεναχωριέσαι.:2thumb22sup:

Ρε παλικάρια μια βοήθεια , στο Huggler με κουπόνι που μου δώσανε εφτιαξα ενα φωτομπουκ και προχωρήσε κανονικά στην εκπτωση . Πάω να πλήρωσω με Paypal απο 8,83 με πάει στα 40 που μάλλον ειναι χώρις το σκόντο . Νόμίζω πως κάπου διάβασα πως φταίει ο μοζιλα , εβαλα κρομ και πάλι τα ίδια . Μπορώ βεβαία να προχωρήσω απο το σαιτ και να δηλώσω την Prepaid που έχω συνδεδεμένη στο Paypal .Καμία ιδέα . Μήπως να κάνω restart to pc για να πάρει μπροστά ο κρόμ ?

Ρε παλικάρια μια βοήθεια , στο Huggler με κουπόνι που μου δώσανε εφτιαξα ενα φωτομπουκ και προχωρήσε κανονικά στην εκπτωση . Πάω να πλήρωσω με Paypal απο 8,83 με πάει στα 40 που μάλλον ειναι χώρις το σκόντο . Νόμίζω πως κάπου διάβασα πως φταίει ο μοζιλα , εβαλα κρομ και πάλι τα ίδια . Μπορώ βεβαία να προχωρήσω απο το σαιτ και να δηλώσω την Prepaid που έχω συνδεδεμένη στο Paypal .Καμία ιδέα . Μήπως να κάνω restart to pc για να πάρει μπροστά ο κρόμ ?

Έκανα επανεκκίνηση το Pc και παλι το Huggler απο 8 εβρώ στο Paypal εβγαζε 40 και . Συνέχισα με κάρτα και μου εβγαλε μια σελίδα για να βάλω τα στοιχειά της καρτας για 8.83 . Στην ιδια σελίδα ειχε επάνω"Pay with paypal " . Πάτησα εκει και μου άνοιξε για 8.83 . Τέλος καλό και αναμένω το πρώτο μου φωτοβιβλίο .Να ευχαριστήσω και δημόσια τον γείτονα Τηνιακό για το κουπόνι.

Να σαι καλά δεν κάνει τίποτα αφού μπορούσα σε εξυπηρέτησα.

Έχει κανείς εμπειρία στο χρόνο αποστολής δέματος από ArtCow (Hong Kong), πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο με τα γεγονότα που εξελίσσονται εκεί;

Έχω μηνύματα για την αποστολή 2 πακέτων από 29/9 και δεν ξέρω σε πόσο χρόνο πρέπει να τα περιμένω (πρώτη φορά παραγγέλνω σ' αυτούς).

Οι φωτογραφίες έρχονται πιο γρηγορα ,το πολύ 15 μέρες να κανουν.
Τα υπόλοιπα αργούν λίγο.
Γεγονότα εννοείς την αργια που είχαν ή τις διαδηλώσεις των φοιτητών;

Τις διαδηλώσεις εννοώ, οι οποίες αναστάτωσαν τη λειτουργία της πόλης για ένα διάστημα.
Αλλά και οι 15 που λες συμπληρώνονται τη ΔΕ 13/10. Μακάρι να αποδειχτείς σωστός.

Απάντηση: Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Ευχαριστώ Alex έκανα δυο register με δυο email φυςικα.

Photo Print (Classic Glossy / Group 1) Quantity Unit price Total price
10 x 15 75 0,00 (0,10 ) 0,00
Modify
Total : (7,50 ) 0,00
Packing and delivery : 5,24
Order Total : (7,50 ) 0,00
Packaging and delivery cost : 5,24
Total Amount: (12,74 )5,24
Voucher code :WELCOME75
Τελικά οι 75 φώτο έχουν μεταφορικά.

Τις διαδηλώσεις εννοώ, οι οποίες αναστάτωσαν τη λειτουργία της πόλης για ένα διάστημα.
Αλλά και οι 15 που λες συμπληρώνονται τη ΔΕ 13/10. Μακάρι να αποδειχτείς σωστός.

Μόλις μου απάντησαν ότι ο εκτιμώμενος χρόνος είναι 45 μέρες, που θεωρώ υπερβολικό, αλλά το περιστατικό του jpil είναι πολύ ανησυχητικό.

Ενημέρωσε για τις ενέργειές σου.