Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Ενδιαφερουσες πληροφοριες. tzo αυτο που λες ισχυει και με την παραπανω προσφορα αραγε; (η οποια ισχυει ακομη, λογικα το πρωι θα την βγαλουν...)

Ενδιαφερουσες πληροφοριες. tzo αυτο που λες ισχυει και με την παραπανω προσφορα αραγε; (η οποια ισχυει ακομη, λογικα το πρωι θα την βγαλουν...)

Δυστυχώς όχι

These deals are available to purchase until midnight, Wednesday 4th November 2015.
Your voucher code will be sent to you in an email as a PDF attachment.
Your Photo Book voucher can be redeemed on any L-size landscape, square or portrait hard cover Photo Book.
To use your voucher, enter the voucher code at the checkout and the associated discount will automatically be deducted from your purchase.
The 21.14 voucher includes 50 pages (24 standard, 26 additional) a photo on the cover and UK P&P.
Does not include extra options such as gloss, extra pages outside of your deal, Layflat Premium or title on the cover.
The voucher can only be used once for one photo book.
The voucher can not be combined with any other offer or gift voucher or used towards orders that have already been placed.
No substitutions, transfer rights or cash equivalents will be given.
If you are unable to enter your voucher code, please contact our customer service team prior to ordering.
66.07 is the standard price of an L-size Photo Book with 26 extra pages (50 pages in total), a photo cover and UK P&P.
Your code is valid until midnight, 31st December 2015.

Είναι έξτρα χρέωση, που προστίθεται στον τελικό λογαριασμό αφού ετοιμάσεις το photobook. Συμπληρώνεις τότε στον λογαριασμό τον κωδικό του κουπονιού, γίνεται η αφαίρεση των δωρεάν σελίδων της προσφοράς και μένει να πληρώσεις μόνο όποιο έξτρα επέλεξες. Στην προκειμένη περίπτωση του layflat σε 100σέλιδο photobook πληρώνεις 25 λίρες έξτρα.

Δεν είναι δεσμευτική η προσφορά μόνο στην απλή μορφή. Μπορείς να προσθέσεις έξτρα κατά τη δημιουργία του photobook και θα πληρώσεις μόνο τη διαφορά των έξτρα. Π.χ. η glossy εκτύπωση χρεώνεται ακόμη 25 λίρες έξτρα.

Εγώ επιλέγω πάντα layflat και πληρώνω όταν ετοιμάζω το photobook μόνο τη διαφορά των 25 λιρών.

Last edited:

M@l@kia γιατι οντως φαινεται να αξιζει...

Το μήνυμα του tzo που έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία είναι εγκυρότερο, μια και εγώ δεν έχω παραγγείλει ποτέ, απλά έριξα μια ματιά στους όρους.

Είναι έξτρα χρέωση, που προστίθεται στον τελικό λογαριασμό. Συμπληρώνεις τον κωδικό του κουπονιού, γίνεται η αφαίρεση των δωρεάν σελίδων της προσφοράς και μένει να πληρώσεις 25 λίρες.

Δεν είναι δεσμευτική η προσφορά μόνο στην απλή μορφή. Μπορείς να προσθέσεις έξτρα κατά τη δημιουργία του photobook και θα πληρώσεις μόνο τη διαφορά των έξτρα. Π.χ. η glossy εκτύπωση χρεώνεται ακόμη 25 λίρες έξτρα.

Εγώ επιλέγω πάντα layflat και πληρώνω όταν ετοιμάζω το photobook μόνο τη διαφορά των 25 λιρών.

Αρα μπορουμε; Ειδες την παράθεση του Nassoy;

Το μήνυμα του tzo που έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία είναι εγκυρότερο, μια και εγώ δεν έχω παραγγείλει ποτέ, απλά έριξα μια ματιά στους όρους.

Μακαρι γιατι στανταρ θα το επιλεξω αν γινεται.

Φυσικά και μπορείς, αφού αυτό κάνω εγώ στις προσφορές.

Πληρώνω την προσφορά παίρνοντας το κουπόνι, και όταν ετοιμάζω το photobook ξαναπληρώνω για τη χρέωση του layflat.

Οι όροι εννοούν ότι δεν περιλαμβάνονται οι επιλογές στην τιμή, όχι ότι δεν επιτρέπονται με έξτρα χρέωση.

Όποιος δεν επιλέξει κανένα έξτρα, δεν πληρώνει τίποτε πέρα από την αρχική τιμή του κουπονιού.
Όποιος επιλέξει έξτρα κατά τη δημιουργία του photobook, θα κληθεί να πληρώσει τα έξτρα όταν ολοκληρώσει το photobook.

Φυσικά και μπορείς, αφού αυτό κάνω εγώ στις προσφορές.

Πληρώνω την προσφορά παίρνοντας το κουπόνι, και όταν ετοιμάζω το photobook ξαναπληρώνω για τη χρέωση του layflat.

Οι όροι εννοούν ότι δεν περιλαμβάνονται οι επιλογές στην τιμή, όχι ότι δεν επιτρέπονται με έξτρα χρέωση.

:a0210::a0210:

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει να πληρώσεις αλλά τόσα χρήματα για το layflat.
Μια χαρά είναι το photobook και χωρίς αυτό.
Με τα έξτρα χρήματα παίρνεις άλλο ένα σε τιμή προσφοράς.

Τσούζει να το διπλοπληρώνεις ουσιαστικά το photobook, αλλά το layflat και τα χοντρά premium φύλλα αξίζουν τα 30 λεπτά ανά σελίδα και με το παραπάνω.

Μεγάλο κέρδος είναι και η δυνατότητα ενιαίας εκτύπωσης μίας φωτογραφίας σε δύο σελίδες. Δίνει άλλη διάσταση στο photobook. To ανοίγεις και ξεδιπλώνεται ένα ολόκληρο κάδρο μπροστά σου.
Δεν σε περιορίζει να υπολογίζεις το κύρτωμα των σελίδων στη μέση κατά τη διάταξη των φωτογραφιών. Κερδίζεις επιφάνεια, αλλά και αποτέλεσμα.

Για βαφτιση και layflat, καλυτερα τετραγωνο photobook? Σκεφτομαι οτι για να απλωσεις την φωτο και στις 2 σελιδες, μαλλον θελει τετραγωνο αλλα ειπα να ρωτησω.
Δημητρη αν ανοιξεις την web εφαρμογη τους για να δημιουργησεις το book, σε ρωταει για εξωφυλο και layflat. ;)

Παρόλο που δεν υπάρχει εμφανές χώρισμα στη μέση όταν ανοίγεις το photobook, προσωπικά αποφεύγω να έχω κεφάλι στη μέση.
Το τετράγωνο photobook θα σε ζορίσει να αποφεύγεις τη μέση.
Προσωπικά επιλέγω landscape photobook δηλαδή με layflat.
Φυσικά κροπάρεται αρκετά η φωτογραφία, αν θέλεις μία φωτογραφία να απλωθεί σε δύο σελίδες.
Το ξαπλωμένο μωρό σε οριζόντια λήψη όμως είναι όλα τα λεφτά.

Δεν είναι απαραίτητο να απλωθεί τελείως η φωτογραφία σε δύο σελίδες. Μπορεί να απλωθεί σε μιάμιση σελίδα, π.χ. τα πόδια να καταλήγουν στη διπλανή σελίδα και στο υπόλοιπο κενό να μπει μια κάθετη λήψη. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να το κάνεις χωρίς layflat, αφού τα πόδια θα κάνουν ζικ-ζακ.

Ναι, χωρις το layflat, φοβαμαι οτι δεν θα ειναι και η καλυτερη εμπειρια να δεις φωτογραφιες.. δεν ξερω βεβαια, δεν εχω δει καποιο τετοιο, μονο layflat εχω δει και ναι ειναι φοβερα! Ειδικα αν εχουν φωτογραφιες που πιανουν 2 σελιδες. Εχω προβληματιστει λιγο με το αν το θελω τετραγωνο το book ή landscape.. Μαλλον πρεπει να ξεκινησω και τα 2 και να δω πιο μου κανει καλυτερα.. Παλι καλα δεν σε ρωτουσανε τι θελεις οταν αγοραζες το voucher οποτε μπορεις να το αποφασισεις πιο μετα. Την λυση να βαλεις και μια καθετη στο τελος της δισελιδης φωτογραφιας δεν το ειχα σκεφτει.. παιζει να μου κανει γιατι εχω καμποσες καθετες που ειναι καλες για πιο μεγαλη εκτυπωση και οχι για μινιατουρες γυρω γυρω απο την σελιδα, που συνηθως ετσι κανουν οταν υπαρχει δισελιδη φωτογραφια.

Γιαννη εγω για landscape σκεφτομαι, αμα ειναι ιδια τιμη γιατι να πας στο μικρο; Για να βολευει η τοποθετηση των φωτο το σκεφτεσαι;

Κάποια στιγμή θα κάνω ένα "best of" και θα επιλέξω εκτός προσφοράς ένα τετράγωνο XL layflat.
(Εξάλλου στα XL μόνο το τετράγωνο προσφέρεται ως επιλογή)

Εκείνο θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό με ύψος 30εκ. και πλάτος 60 σε δισέλιδη εκτύπωση. Το ακουμπάς κάπου ανοιγμένο και είναι ολόκληρο κάδρο 30x60!
Και το Landscape L είναι εντυπωσιακό με πλάτος 56εκ. αλλά με τα 21εκ. ύψος είναι αρκετά κοντό και μόνο επιλεκτικά σε συγκεκριμένες λήψεις σε παίρνει να κάνεις δισέλιδο.

Πάντα το layflat αξίζει όμως.

Αμα δε σας κανει κοπος βαλτε καμια φωτο απο κανα αλμπουμ που φτιαξατε κρυβοντας τις φωτο εννοειται. Για να παρουμε μια "μυρωδια" πως θαναι, αν και κατα 90% θα παω και γω για layflat...

Δημητρη τετραγωνο σκεφτομαι γιατι και ο φωτογραφος της ξαδερφης μου τετραγωνο θα τους δωσει και ελεγα να τους δωσω ενα ιδιο, ωστε να τους βολευει και στην αποθηκευση στο σπιτι.. Επισης σκεφτομουνα οτι θα βολευε για 2σελιδες φωτογραφιες.. Δεν ξερω, δεν το εχω αποφασισει ακομα πιο θα επιλεξω, μαλλον θα ξεκινησω και τετραγωνο και landscape και θα κρατησω αυτο που θα με βολευει καλυτερα.. Το σημαντικο ειναι οτι ειδε δειγμα απο τις φωτογραφιες η ξαδερφη και επαθε sock, τις αρεσαν παρα πολυ! :Banane0: Δυστυχως δεν εχω καταφερει ακομα να παρω εγκριση ωστε να ανεβασω καμια στο flickr.. και μαλλον δυσκολα θα παρω.. Τι κολλημα και αυτο ρε γμτ.. πφφφ..

Last edited:

Γιαννη ψηνεσαι να φωτογραφίζουμε γαμοβαφτίσεις με τις xz2; Θα μας επιλέγουν όλοι οι αντισυμβατικοί και οι hipsters! :flipout::flipout::flipout: