Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Εχτες ολοκληρωσα και ενα αλμπουμ απο το bonusprint. Ειχα παρει το κουπονι στις 5/11

Θενκς to tzo, :ernaehrung004: το κουστουμι εφτασε στα 200 ευρα (147 λιρες) για 120 σελιδες Landscape Large, full extra (photo cover, lay flat, και High gloss finishing)

Με το κουπονι πληρωσα τελικα 95 ευρω (69 λιρες)

Θα σας πω εντυπωσεις αμα τη παραλαβη

Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Θα στειλω και γω σημερα 2, lay flat σιγουρα (εμπιστευομαστε τζο ;) ),, για κατι αλλο δεν εχω αποφασισει ακομη... Στην τιμη του κουπονιου εχει και τα μεταφορικα;

Δεν προσεξα για να πω την αληθεια :-/ αλλα νομιζω πως δεν προστεθηκε κατι παραπανω απο την αξια του αλμπουμ

ναι και τα μεταφορικα (τουλαχιστον αν ειναι μεσα στα "ορια" των σελιδων που εχεις πληρωσει).Εγω εφτιαξα 2 με 100 σελιδες large και δεν πληρωσα τιποτα

Kι εγώ στέλνω μέχρι αύριο ακόμη ένα layflat.
Matte προτιμώ σε μεγάλες επιφάνειες, οπότε γλυτώνω και την επιπλέον επιβάρυνση του glossy.
Θα παραγγείλω κι ένα κανονικό χωρίς καθόλου έξτρα, με το κουπόνι των 19 λιρών και μόνο για να έχουμε άμεση σύγκριση.

Θα δοκιμάσω και το Acrylic Print σε 40x60 με την ευκαιρία του 50%, που θα βγει γύρω στα 50 ευρώ.

Last edited:

Κλασικοι ελληνες, ολοι μας τελευταια στιγμη! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ναι και τα μεταφορικα (τουλαχιστον αν ειναι μεσα στα "ορια" των σελιδων που εχεις πληρωσει).Εγω εφτιαξα 2 με 100 σελιδες large και δεν πληρωσα τιποτα

Θενξ!

Kι εγώ στέλνω μέχρι αύριο ακόμη ένα layflat.
Matte προτιμώ σε μεγάλες επιφάνειες, οπότε γλυτώνω και την επιπλέον επιβάρυνση του glossy.
Θα παραγγείλω κι ένα κανονικό χωρίς καθόλου έξτρα, με το κουπόνι των 19 λιρών και μόνο για να έχουμε άμεση σύγκριση.

Θα δοκιμάσω και το Acrylic Print σε 40x60 με την ευκαιρία του 50%, που θα βγει γύρω στα 50 ευρώ.

Το Acrylic Print θα ήθελα και εγώ να το δοκιμάσω γενικά θα ήθελα κάτι από τα wall dekor.
Ο καμβάς τελικά δεν μου αρέσει πολύ γιατί δεν αναδεικνύει όπως θέλω τη φωτογραφία.

Να ρωτησω, για την προσφορα που ειχαμε παρει, μεχρι αυριο μεσανυχτα ειναι? δλδ πριν τον χρονο? Να ξερω αν εχω και την αυριανη μερα...

Το ενα 100αρη που ειχα για μια βαφτιση το εχω ετοιμο.. Ετοιμαζω και αλλο 1 στο φτερο αλλα μαλλον θα προσθεσω και εγω σελιδες στο δευτερο αλμπουμ γιατι δεν βλεπω να μου φτανουν.. Πεφτει ξυλο στις επιλογες και δεν την παλευω... Πηγαινα για Landscape και μια φωτογραφια ανα σελιδα, αλλα τελικα προτιμησα Portrait με lay flat και βαζω τις φωτογραφιες δισελιδες... Νομιζω οτι θα ειναι ακομα καλυτερα ετσι.. The bigger the better, ε Tzo? ;)

Ολες μου οι εκτυπωσεις ειναι σε ματ, ειπα να φτιαξω αυτο το αλμπουμ σε γυαλιστερο, ελπιζω να μην ειναι πατατα (πληρωμενη κιολας)

Να ρωτησω, για την προσφορα που ειχαμε παρει, μεχρι αυριο μεσανυχτα ειναι? δλδ πριν τον χρονο? Να ξερω αν εχω και την αυριανη μερα...
...
The bigger the better, ε Tzo? ;)

Go BIG or go home! :2thumb22sup:

Τα μεγάλα photobooks προσφέρουν δυνατότητα μεγάλων μεγεθών στις εκτυπώσεις. Κρίμα είναι να γίνεται κολάζ πολλών "10x15".

Kαι το δικό μου τώρα portrait το επέλεξα για πρώτη φορά. Λιγότερο απαιτητικό στο στήσιμο και βγαίνουν καλά τα δισέλιδα.

Ναι, έχεις μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα καιρό.

Και αλλη μια ερωτηση, αν ειχες αγορασει landscape και τετραγωνο, μπορεις να τα γυρισεις και τα 2 σε portrait? Μην παω να τα παραγγειλω και φαω πορτα λολ.

Μέγεθος αγόρασες όταν πήρες κουπόνι.

"Any L photobook" λέει, οπότε η επιλογή είναι δική σου κατά τη δημιουργία.

ampalaeos αν αναφέρεσαι στα voucher αγοράζεις μέγεθος (L,M,S) και και μετά στο στήσιμο διαλέγεις αν θα είναι landscape ή portrait κλπ.

Πάντως αν κάποιος δοκιμάσει το ακρυλικό ας ενημερώσει για την ποιότητα και αν έμεινε ευχαριστημένος.

και τα δύο
... ψωνίστε και κάτι από Ελλάδα με τους φόρους πληρώνουμε τους δημοσίους υπαλλήλους μας και εκείνοι με τη σειρά τους τα ρίχνουν στην αγορά.....
Για αλμπουμ ή εκτυπωση φωτο λες Βασιλη;

και τα δύο
... ψωνίστε και κάτι από Ελλάδα με τους φόρους πληρώνουμε τους δημοσίους υπαλλήλους μας και εκείνοι με τη σειρά τους τα ρίχνουν στην αγορά.....

Καμια ενδεικτικη τιμη σε αλμπουμ που εφτιαξες εκει;

30χ40 επτά ευρώ το σαλόνι σε χοντρό χαρτόνι και πολύ καλό εξωφυλλο
60 πλήρωσα τη τελευταια μου εκτύπωση μάλιστα σήμερα πρόσθεσα ένα σαλόνι στο ήδη εκτυπωμένο με 5

Μπαδιά στον bonus print όταν κάνετε το άλμπουμ βάζετε backround?

παιδιά ήθελα να γράψω