Να στηρίξουμε αλλά εγώ δεν είδα κάτι ιδιαίτερο αγοράζοντας την προσφορά του Myikona στο black friday.
Με άλλα λόγια θα έλεγα ότι αξίζουν την τιμή της προσφοράς και μόνο και οι χρόνοι παράδοσης δε διαφέρουν από τους αντίστοιχους όταν παίρνω από Αγγλία.
Όπως τα λες αν και εμένα με ενόχλησε και κάτι άλλο και αξίζει να το αναφέρω.
Είχα πάρει 2 Photobook και για καθένα ήθελε επιπλέον 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά για αποστολή,
ενώ πλήρωσα 2 ξεχωριστά 5ευρα τα photobook ήρθαν με μια αποστολή και τα δύο μαζί.
Δεν με ενδιαφέρουν τα 5 ευρώ , με ενοχλεί όμως αυτή η αντιμετώπιση.
Συμπαγές εξώφυλλο σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις και φωτογραφία? Γι'αυτό είναι τόσο πιο ακριβό απ'το leather?
Καλό είναι να δίνεις 3-4 να σου τυπώνουν δείγματα και στη συνέχεια αν σου κάνει δίνεις και τις υπόλοιπες.
Σε πια περιοχή είσαι;
Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη αν γράφω σε λάθος κατηγορία
Εδώ και χρόνια δεν εκτυπώνω φωτογραφίες, είπα λοιπόν και εγώ να εκτυπώσω καμιά 100 φωτογραφίες και πήγα σε ένα συνοικιακό μαγαζί . δυστυχώς έπαθα σοκ. Ο ιδιοκτήτης ( πολύ μεγάλος σε ηλικία ) μου έδωσε κάτι φωτογραφίες εντελώς ξεθωριασμένες ! Είπα να μην το κάνω θέμα γιατί σκέφτηκα "και τι θα βγάλω, ασε ας πώ ότι έκανα ένα ψυχικό" .
Μετά απο λίγους μήνες πήγα σε άλλο κοντινό μαγαζί και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο αλλα όχι ιδανικό. Ήταν εμφανές οτι τα χρώματα δεν ήταν ζωηρά !
Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να με βοηθήσετε και να μου υποδείξετε κάποια μαγαζιά που σέβονται τον πελάτη , αν ειναι δυνατόν στα νότια προάστια ή κοντά σε μετρό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.