Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

το κλασικό landscape 29x21 με layflat σελίδες. Οι φωτογραφίες είναι 30χ20 ματ, αλλά βγήκαν πιο σκοτεινές, πλέον θα τις ανεβάζω ελαφρώς ξεπλυμενες, σε αντίθεση με του άλμπουμ που εκτυπώθηκαν όπως τις έβλεπα στην οθόνη

Και εμένα μου βγαίνουν σκοτεινές τελευταία οι φωτογραφίες από το bonusprint και στην τελευταία εκτύπωση έβαλα σκόπιμα φως. Πάντα έχω ξετσεκαρισμένη την επιλογή για αυτόματη διόρθωση από αυτούς, το ίδιο και εσύ Βασίλη;

Το ίδιο,δεν επιλέγω την αυτόματη διόρθωσή τους ,αλλά πάλι σκοτεινές είναι ,ιδίως οι βραδινές

Αν ψηνεται κανεις:

28abfa19afa9ff0f0da561a96cf9353e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πολύ καλή προσφορά από το Myikona, 70% στα album 30x20 και 42χ30 για 72 ώρες!!. 50 ευρώ το album 42x30 με 120 σελίδες, προστασία και leather εξώφυλλο!!!...άντε να στηρίξουμε και λίγο την Ελληνική αγορά, όχι μόνο αγορές από το Bonusprint!!

http://myikona.gr/prosfores.aspx

Και 60% στα album 15x21 και 20χ30.
http://myikona.gr/prosfora-photobook.aspx

Να στηρίξουμε αλλά εγώ δεν είδα κάτι ιδιαίτερο αγοράζοντας την προσφορά του Myikona στο black friday.
Με άλλα λόγια θα έλεγα ότι αξίζουν την τιμή της προσφοράς και μόνο και οι χρόνοι παράδοσης δε διαφέρουν από τους αντίστοιχους όταν παίρνω από Αγγλία.

Να στηρίξουμε αλλά εγώ δεν είδα κάτι ιδιαίτερο αγοράζοντας την προσφορά του Myikona στο black friday.
Με άλλα λόγια θα έλεγα ότι αξίζουν την τιμή της προσφοράς και μόνο και οι χρόνοι παράδοσης δε διαφέρουν από τους αντίστοιχους όταν παίρνω από Αγγλία.

Καλά ναι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, απλά όταν έχει προσφορές είναι αξιοπρεπείς οι τιμές. Προσωπικά έχω πάρει κάμποσα πράγματα από αυτούς, είναι οκ αξιοπρεπή η ποιότητα, όχι κάτι ιδιαίτερο, άλλα αν τα πάρεις σε προσφορά αξίζουν!
Αλλα για να πω και την αλήθεια ούτε από το Bonusprint είδα κάτι εξωφρενικό, απλά ήταν μισό κλικ καλύτερα τα album από το Myikona....βασικά αγοράζω όποιο βρω φτηνότερα με προτίμηση προς την Ελλάδα για τους ευνόητους λόγους!!

Όπως τα λες αν και εμένα με ενόχλησε και κάτι άλλο και αξίζει να το αναφέρω.
Είχα πάρει 2 Photobook και για καθένα ήθελε επιπλέον 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά για αποστολή,
ενώ πλήρωσα 2 ξεχωριστά 5ευρα τα photobook ήρθαν με μια αποστολή και τα δύο μαζί.
Δεν με ενδιαφέρουν τα 5 ευρώ , με ενοχλεί όμως αυτή η αντιμετώπιση.

Όπως τα λες αν και εμένα με ενόχλησε και κάτι άλλο και αξίζει να το αναφέρω.
Είχα πάρει 2 Photobook και για καθένα ήθελε επιπλέον 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά για αποστολή,
ενώ πλήρωσα 2 ξεχωριστά 5ευρα τα photobook ήρθαν με μια αποστολή και τα δύο μαζί.
Δεν με ενδιαφέρουν τα 5 ευρώ , με ενοχλεί όμως αυτή η αντιμετώπιση.

Σοβαρά σου έκαναν τέτοιο πράγμα?? Καλά κάνεις και το αναφέρεις...δεν έχω πάρει 2 μαζί άλλα είναι λίγο ''γυφτιά'' αυτό που έκαναν...

Συμπαγές εξώφυλλο σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις και φωτογραφία? Γι'αυτό είναι τόσο πιο ακριβό απ'το leather?

Συμπαγές εξώφυλλο σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις και φωτογραφία? Γι'αυτό είναι τόσο πιο ακριβό απ'το leather?

Ακριβώς!!! Κλεψιά λίγο ε??

Ε λίγο.....

Στην ουσία βγαίνει πιο ακριβό από το Bonusprint πάντως αφού έχει και 5 ευρώ μεταφορικά. Επίσης να φανταστώ δεν είναι layflat ετσι?

Εκτυπώσεις

Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη αν γράφω σε λάθος κατηγορία

Εδώ και χρόνια δεν εκτυπώνω φωτογραφίες, είπα λοιπόν και εγώ να εκτυπώσω καμιά 100 φωτογραφίες και πήγα σε ένα συνοικιακό μαγαζί . δυστυχώς έπαθα σοκ. Ο ιδιοκτήτης ( πολύ μεγάλος σε ηλικία ) μου έδωσε κάτι φωτογραφίες εντελώς ξεθωριασμένες ! Είπα να μην το κάνω θέμα γιατί σκέφτηκα "και τι θα βγάλω, ασε ας πώ ότι έκανα ένα ψυχικό" .
Μετά απο λίγους μήνες πήγα σε άλλο κοντινό μαγαζί και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο αλλα όχι ιδανικό. Ήταν εμφανές οτι τα χρώματα δεν ήταν ζωηρά !

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να με βοηθήσετε και να μου υποδείξετε κάποια μαγαζιά που σέβονται τον πελάτη , αν ειναι δυνατόν στα νότια προάστια ή κοντά σε μετρό

Re: Εκτυπώσεις

Καλό είναι να δίνεις 3-4 να σου τυπώνουν δείγματα και στη συνέχεια αν σου κάνει δίνεις και τις υπόλοιπες.
Σε πια περιοχή είσαι;

Απάντηση: Re: Εκτυπώσεις

υπάρχει ένα σχετικό νήμα : http://avclub.gr/forum/showthread.p...καμία!-Προσφορές-για-Photobook-και-εκτυπώσεις

αφορά κυρίως προσφορές για εκτυπώσεις, τα μέλη ομως που συμμετέχουν σε αυτό έχουν συχνά πυκνά δοκιμάσει εκτυπώσεις και σε ελληνικά καταστήματα και ίσως έχουν να σου προτείνουν κάτι κοντά σου οπότε λέω να μεταφέρω την ερώτηση σου σε αυτό.

Λίγη αύριο η προσφορά του Myikona με έκπτωση 70% για τα άλμπουμ 30χ20 και 42χ30....
προσωπικά αγόρασα 2 άλμπουμ 42χ30 των 120 σελίδων......προσθέστε στην αξία ότι θέλουν και 5 ευρώ έχτρα για κόστος μεταφοράς για κάθε άλμπουμ.

http://myikona.gr/prosfores.aspx

Re: Εκτυπώσεις

Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη αν γράφω σε λάθος κατηγορία

Εδώ και χρόνια δεν εκτυπώνω φωτογραφίες, είπα λοιπόν και εγώ να εκτυπώσω καμιά 100 φωτογραφίες και πήγα σε ένα συνοικιακό μαγαζί . δυστυχώς έπαθα σοκ. Ο ιδιοκτήτης ( πολύ μεγάλος σε ηλικία ) μου έδωσε κάτι φωτογραφίες εντελώς ξεθωριασμένες ! Είπα να μην το κάνω θέμα γιατί σκέφτηκα "και τι θα βγάλω, ασε ας πώ ότι έκανα ένα ψυχικό" .
Μετά απο λίγους μήνες πήγα σε άλλο κοντινό μαγαζί και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο αλλα όχι ιδανικό. Ήταν εμφανές οτι τα χρώματα δεν ήταν ζωηρά !

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να με βοηθήσετε και να μου υποδείξετε κάποια μαγαζιά που σέβονται τον πελάτη , αν ειναι δυνατόν στα νότια προάστια ή κοντά σε μετρό

Το bonusprint.co.uk εκτυπώνει καλύτερα σε σχέση με όσα συνοικιακά έχω πάει, αρκεί να μην έχουν από πριν τα αρχεία σου αρκετό contrast και να ανεβάζεις ελαφρώς exposure πριν τις ανεβάσεις. Δίνει συχνά και κουπόνια