Επι της Κηφισιας, κοντά στην MediaMarkt ...
απο που την πηρες 2700??? 2850 ειναι η καλυτερη τιμη που βρισκω στο internet.. ενα pm please.Sony 40X2000 στην μεγαλυτερη αλυσιδα ηλεκτρονικων στην Ελλαδα ονοματα δεν λεμε 3600 ευρω. Σε μαγαζι στο internet 2700. Διαφορα 800 ευρω!!! Την πειρα απο το internet και ουτε απατη ηταν ουτε χαλασμενη. Με 800 ευρω που εβαλα στην τσεπη παιρνω αλλη μια για το υπνοδωματιο. Ειναι κλεφτες !!!
Υ.Γ. Εμεις στον ........... κατεδαφιζουμε τις τιμες:violent-smiley-030: :damnyou: :slapface: :twoguns:
απο που την πηρες 2700??? 2850 ειναι η καλυτερη τιμη που βρισκω στο internet.. ενα pm please.![]()
![]()
Πάντως μια προσφορά σχετικά ενδιαφέρουσα "για οσους μπορουν να ζήσουν με HD ready μόνο" ειδα πριν 2 ώρες στο Carrefour Αμαρουσιου και την μεταφέρω
Samsung LCD LE40 R72 (HD ready 40 ιντσών) : 1370 Ευρώ σε 24 ατοκες (γυρω στα 20 τεμάχια). Ειδα και αρκετές ακομα προσφορες σε διαφορα κομμάτια, ολα μοντέλα 6+ μηνών...
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υπερασπιστώ τα καταστήματα και ειδικά τις αλυσίδες που σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν κάπως χαμηλότερες τιμές λόγω όγκου αγορών, αλλά νομίζω οτι είναι λογικό να είναι κάπως πιο ακριβά από τη στιγμή που έχουν κόστη όπως κατάστημα, υπαλλήλους, στοκ, στημένο το κάθε πράγμα ώστε να μπορούμε να το δούμε και να το επεξεργαστούμε.Σωστά τα λες , αλλά αν ο "φθηνότερος" είναι ιντερνετικο μαγαζί και σου χρεώνει και τα μεταφορικά ?
Ε λοιπόν πολλοί που έρχονται θέλουν παζάρια , με αποτέλεσμα να με χαρακτηρίζουν σκληρό σε αυτό το θέμα και πολλοί απο αυτούς προτιμούν να αγοράσουν κάτι παραπλήσιο , ασχέτως ποιότητας μάρκας και τιμής απο άλλο κατάστημα , που τους κάνει το χατήρι να τους κατεβάσει τις τιμές πιστεύοντας οτι είναι όντως ευκαιρία (για άλλο πήγα και άλλο πήρα γιατί ήταν ειδική περίπτωση).
Τι μου προτείνετε εσείς λοιπόν , να συνεχίσω την ίδια σκληρή πολιτική η να τους κάνω τα χατήρια ?
Στην πρώτη περίπτωση κερδίζω τον ενημερωμένο καταναλωτή που ξέρει τι θέλει , στην δεύτερη τους υπόλοιπους .
Ποιοί πιστεύεται ότι είναι περισσότεροι ?
Για σταθείτε ρε παιδιά , εσείς προσπαθείτε να αλλάξετε το κατεστημένο , δεν γίνονται εύκολα αυτά τα πράγματα.
Μετά απο το χάσιμο ενός κιμπάρη πελάτη , ο οποίος είδε ενα προιόν σε μένα πρίν απο 3 περίπου χρόνια ακριβότερο απο αλλού αλλά με περιθώριο έκπτωσης το οποίο και δεν το έμαθε διότι δεν κάνει ποτέ παζάρια (σωστός) έβαλα στα είδη μου τις χαμηλότερες τιμές που μπορώ και πιστέψτε με είναι απο τις καλύτερες .
Ε λοιπόν πολλοί που έρχονται θέλουν παζάρια , με αποτέλεσμα να με χαρακτηρίζουν σκληρό σε αυτό το θέμα και πολλοί απο αυτούς προτιμούν να αγοράσουν κάτι παραπλήσιο , ασχέτως ποιότητας μάρκας και τιμής απο άλλο κατάστημα , που τους κάνει το χατήρι να τους κατεβάσει τις τιμές πιστεύοντας οτι είναι όντως ευκαιρία (για άλλο πήγα και άλλο πήρα γιατί ήταν ειδική περίπτωση).
Τι μου προτείνετε εσείς λοιπόν , να συνεχίσω την ίδια σκληρή πολιτική η να τους κάνω τα χατήρια ?
Στην πρώτη περίπτωση κερδίζω τον ενημερωμένο καταναλωτή που ξέρει τι θέλει , στην δεύτερη τους υπόλοιπους .
Ποιοί πιστεύεται ότι είναι περισσότεροι ?
...πω-πω αδερφέ όλο αυτό τώρα σου ήρθε!!!
Μεγάλος καημός βλέπω...
:smile: :smile: :smile: :smile:
εχω και παραεχω μεγαλο καημο διοτι προσφατως για ακομα μια φορα καταλαβα τον ''επαγγελματισμο-αρπαχτη'' που διακρινει μερικους Ελληνες.
και τα εχω παρει ασχημα ειδικα με καποιους αποκλειστικους εισαγωγεις οπου πουλουν οσο θελουν.
παραδειγμα : πριν λιγους μηνες, διαβασα σε ενα περιοδικο συγκριτικο τεστ για subwoofer. κατεληξα σε ενα οπου εισαφοταν μονο απο εναν αποκλειστικο εισαγωγεα και η τιμη του ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ 1000 ευρω.
μπηκα στο ιντερνετ για να βρω extra χαρακτηριστικα και γνωμες απο διαφορα sites-forum για το εν λογω subwoofer.
Εκπληκτος ειδα ομως οτι διπλα στην Ιταλια το πουλουσαν σε λιανικη τιμη και με εξοδα αποστολης ξεφτιλα (διπλα μας ειναι η ιταλια) στην τιμη των 500 ευρω.
Μαλιστα, 500 ευρω, στη μιση τιμη ακριβως.
εχω σιχαθει αυτη την νοοτροπια του τυπου, εχει καλη καταταξη στα συγκριτικα τεστ, οι ψαγμενοι θα το αναζητησουν, εγω (ο αποκλειστικος αντιπροσωπος) θα το πουλησω οσο γουσταρω.
αναφερθηκα στην Ιταλια γιατι εκει ηταν η πιο κοντινη αποσταση.
παντου , σε ολες τις χωρες της ευρωπης 500 ευρω κοστιζει.
γιατι ο αναθεματισμενος το πουλα σε μενα 1000 ευρω ?
ειμαι πολιτης 2ης κατηγοριας ? αυτοι λοιπον οι επιχειρηματιες ειναι και θα πρεπει να ειναι καταδικασμενοι να μην παταει ψυχη να αγορασει απο αυτους.
ας τους πει καποιος οτι επιτελους ακομα κι αν δεν αγοραζουμε απο το ιντερνετ, τουλαχιστον τωρα βλεπουμε τι συμβαινει ''εκει εξω'' και ποσο μας εξαπατουν στις τιμες.
δεν ειναι ολοι οι αποκλειστικοι αντιπροσωποι το ιδιο, αλλα οσον αφορα τον εαυτο μου σε ηλεκτρονικα καταναλωτικα αγαθα, 8 στις 10 φορες αυτο μου συμβαινει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.