ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ....

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ....

Τα 1000ευρω τα εγραφε στο τεστ? Ή ρωτησες σε καποιο μαγαζι?
Συνηθως οι τιμες καταλογου εχουν παντα μια εκπτωση (οχι στις αντιπροσωπιες ομως) της ταξης του 12% ας πουμε. 1000ευρω θα το βρεις σε αλυσιδες μεγαλες οι οποιοι δεν κανουν παζαρια οπως ειπες, αλλα παντα υπαρχει εκπτωση αν πας στον διευθυντη.
Αυτα λογω προσωπικης εμπειριας. Την μιση τιμη που λες, δεν μου ακουγεται και πολυ σωστο, γιατι σε συμφερει να πας Ιταλια ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ και να το φερεις-θα κανεις και ταξιδακι.

Γραψε σε παρακαλω για ποιο sub μιλας.

Ηταν το sunfire dominator d10. (by bob carver)
ειχε γραψει για αυτο το περιοδικο ηχος εικονα στο τευχος 397.
δηλαδη, πριν οχτω μηνες. τωρα στο εξωτερικο το βρισκεις και απο 430 ευρω.
τον αντιπροσωπο, δεν τον εχω καλεσει ποτε για εκπτωση-παζαρι.
αφου οσο και αν μου εκανε, αποκλειεται να εφτανε το 100% εκπτωση ή εστω καπου εκει.
αν ανοιξεις ενα τευχος του ηχος-εικονα θα διαπιστωσεις οτι στις τελευταιες σελιδες οπου βρισκονται οι συγκεντρωτικες καταταξεις, την τιμη του subwoofer η οποία ειναι 1000 ευρω.
τον αντιπροσωπο, δεν τον θυμαμαι πια, μιας και δεν εχω εκεινο το τευχος του τεστ οπου αναφεροταν (οπως συνήθως γίνεται).
επειδη εψαξα σε μερικα καταστηματα αλλα και on line, δεν μπορεσα να το βρω πουθενα αλλου στην Αθηνα εκτος απο εκεινον τον αντιπροσωπο.
ισως υπαρχει, αλλα εγω δεν γνωριζω.
ολοι ξερουμε οτι τις υψηλοτερες τιμες τις εχουν οι επισημες αντιπροσωπειες, ομως δεν δικαιολογω αυξηση της ταξης του 100% σε καμια περιπτωση.

Αφου βρισκουν κοροοιδα....

MEDIAMARKT κηφησιας
εχει προσφορα καποιες τηλεορασεις παλια μοντελα ποιο ακριβες απο τις καινουργιες..
ο υπαλληλος ( φιλος ) μου ειπε, και ομως τις παιρνουν

LIDLE την 18/12/2006.
θα βαλει προσφορα ενα dvd - recorder + video μονο 139 ευρω
στο LIDLE της Γερμανιας 99 ευρω 40% πανω

ΙΚΕΑ
ειναι το ακριβοτερο IKEA της Δ.Ευρωπης

expert
εχει την SHARP TV 46XD1 3850 ευρω ( προσφορα )
500 ευρω ποιο πανω απο ελληνικο ιντερνομαγαζο

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ....

Kαι μερικές φορές που υπάρχουν όντως πολύ μικρές τιμές αν κοιτάξει κανείς τα τεχνικά χαρακτηριστικά (που λίγοι τελικά είναι αυτοί που ξέρουν) είναι του προηγούμενου AIΩNA!