warewolf
New member
- 6 December 2006
- 73
Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ....
Ηταν το sunfire dominator d10. (by bob carver)
ειχε γραψει για αυτο το περιοδικο ηχος εικονα στο τευχος 397.
δηλαδη, πριν οχτω μηνες. τωρα στο εξωτερικο το βρισκεις και απο 430 ευρω.
τον αντιπροσωπο, δεν τον εχω καλεσει ποτε για εκπτωση-παζαρι.
αφου οσο και αν μου εκανε, αποκλειεται να εφτανε το 100% εκπτωση ή εστω καπου εκει.
αν ανοιξεις ενα τευχος του ηχος-εικονα θα διαπιστωσεις οτι στις τελευταιες σελιδες οπου βρισκονται οι συγκεντρωτικες καταταξεις, την τιμη του subwoofer η οποία ειναι 1000 ευρω.
τον αντιπροσωπο, δεν τον θυμαμαι πια, μιας και δεν εχω εκεινο το τευχος του τεστ οπου αναφεροταν (οπως συνήθως γίνεται).
επειδη εψαξα σε μερικα καταστηματα αλλα και on line, δεν μπορεσα να το βρω πουθενα αλλου στην Αθηνα εκτος απο εκεινον τον αντιπροσωπο.
ισως υπαρχει, αλλα εγω δεν γνωριζω.
ολοι ξερουμε οτι τις υψηλοτερες τιμες τις εχουν οι επισημες αντιπροσωπειες, ομως δεν δικαιολογω αυξηση της ταξης του 100% σε καμια περιπτωση.
Τα 1000ευρω τα εγραφε στο τεστ? Ή ρωτησες σε καποιο μαγαζι?
Συνηθως οι τιμες καταλογου εχουν παντα μια εκπτωση (οχι στις αντιπροσωπιες ομως) της ταξης του 12% ας πουμε. 1000ευρω θα το βρεις σε αλυσιδες μεγαλες οι οποιοι δεν κανουν παζαρια οπως ειπες, αλλα παντα υπαρχει εκπτωση αν πας στον διευθυντη.
Αυτα λογω προσωπικης εμπειριας. Την μιση τιμη που λες, δεν μου ακουγεται και πολυ σωστο, γιατι σε συμφερει να πας Ιταλια ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ και να το φερεις-θα κανεις και ταξιδακι.
Γραψε σε παρακαλω για ποιο sub μιλας.
Ηταν το sunfire dominator d10. (by bob carver)
ειχε γραψει για αυτο το περιοδικο ηχος εικονα στο τευχος 397.
δηλαδη, πριν οχτω μηνες. τωρα στο εξωτερικο το βρισκεις και απο 430 ευρω.
τον αντιπροσωπο, δεν τον εχω καλεσει ποτε για εκπτωση-παζαρι.
αφου οσο και αν μου εκανε, αποκλειεται να εφτανε το 100% εκπτωση ή εστω καπου εκει.
αν ανοιξεις ενα τευχος του ηχος-εικονα θα διαπιστωσεις οτι στις τελευταιες σελιδες οπου βρισκονται οι συγκεντρωτικες καταταξεις, την τιμη του subwoofer η οποία ειναι 1000 ευρω.
τον αντιπροσωπο, δεν τον θυμαμαι πια, μιας και δεν εχω εκεινο το τευχος του τεστ οπου αναφεροταν (οπως συνήθως γίνεται).
επειδη εψαξα σε μερικα καταστηματα αλλα και on line, δεν μπορεσα να το βρω πουθενα αλλου στην Αθηνα εκτος απο εκεινον τον αντιπροσωπο.
ισως υπαρχει, αλλα εγω δεν γνωριζω.
ολοι ξερουμε οτι τις υψηλοτερες τιμες τις εχουν οι επισημες αντιπροσωπειες, ομως δεν δικαιολογω αυξηση της ταξης του 100% σε καμια περιπτωση.