fm169
New member
Re: Ακρόαση στον Ορφέα
Παρών και εγω μαζί με φίλο.
2 ατομα για ορφέα. Χωράμε ;
Αν οχι τότε στη λίστα της ρακής.
Παρών και εγω μαζί με φίλο.
2 ατομα για ορφέα. Χωράμε ;
Αν οχι τότε στη λίστα της ρακής.
Επίσης δηλώνω παρών και στη ρακοποσία. Θα πείραζε άραγε, να φέρω μαζί μου και κάμποση από τη δική μας ρακή παραγωγής φίλων και συγγενών από το χωριό; :smile:
Καλησπέρα, Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους
Επιτέλους μετά από μακρόχρονη απουσία βρίσκομαι και πάλι στη βάση μου (και στο σπίτι μου).
Και –τολμώ να πω- ότι πολύ μου είχε λείψει η παρέα μας, τόσο η διαδικτυακή, όσο και η πραγματική, φίλων που έχω γνωρίσει εδώ μέσα.
Δηλώνω λοιπόν κι’ εγώ με τη σειρά μου παρών στην παρουσίαση του Ορφέα στην οδό Στουρνάρα, αν υπάρχει χώρος.
Θα είναι μεταξύ άλλων και μια καλή ευκαιρία να ξαναδώ παλιούς φίλους, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωριστούμε και με πολλούς από σας που έχουμε συνομιλήσει διαδικτυακά…
Επίσης δηλώνω παρών και στη ρακοποσία. Θα πείραζε άραγε, να φέρω μαζί μου και κάμποση από τη δική μας ρακή παραγωγής φίλων και συγγενών από το χωριό; :smile:
Χωράτε, να σας βάλω και στη λίστα με τις ρακές ??
Μπορούμε να πούμε οχι ? Οι ρακές είναι ομως full πολυκάναλες απο οτι ξέρω.. την ακούς από παντού...και μετα απο λίγο χάνεις και την πηγή και το κεφάλι σου....:BDGBGDB55:
Χωράτε, να σας βάλω και στη λίστα με τις ρακές ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.