Πρόσκληση για ακρόαση στον Ορφέα

Re: Ακρόαση στον Ορφέα

Παρών και εγω μαζί με φίλο.
2 ατομα για ορφέα. Χωράμε ;
Αν οχι τότε στη λίστα της ρακής.

Καλησπέρα, Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους

Επιτέλους μετά από μακρόχρονη απουσία βρίσκομαι και πάλι στη βάση μου (και στο σπίτι μου).

Και –τολμώ να πω- ότι πολύ μου είχε λείψει η παρέα μας, τόσο η διαδικτυακή, όσο και η πραγματική, φίλων που έχω γνωρίσει εδώ μέσα.

Δηλώνω λοιπόν κι’ εγώ με τη σειρά μου παρών στην παρουσίαση του Ορφέα στην οδό Στουρνάρα, αν υπάρχει χώρος.

Θα είναι μεταξύ άλλων και μια καλή ευκαιρία να ξαναδώ παλιούς φίλους, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωριστούμε και με πολλούς από σας που έχουμε συνομιλήσει διαδικτυακά…

Επίσης δηλώνω παρών και στη ρακοποσία. Θα πείραζε άραγε, να φέρω μαζί μου και κάμποση από τη δική μας ρακή παραγωγής φίλων και συγγενών από το χωριό; :smile:

Αγαπητέ φίλε Sonus Naturalis πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπουμε εδώ, πραγματικα η ωραία παρέα σου και τα καταπληκτικά σου άρθρα μας έχουν λείψει, σε προσθέτω άμεσα και στα δύο events και πολύ θα χαρώ να τα πούμε από κοντά -bye-

Λίστα για Orpheus μέχρι στιγμής:

Μιχάλης Κορ.
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ orpheus
Gort
nbullamatsis
fragoulisnaval( Αν έχει τελειώσει το κουβάλημα)
panma033
DomieMic65
DIPIE
adragon
Λάκης
farflung
Dalanik
triangle
rckostas
antkots
eyebee
kpaiss
ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ioannis736
mr_rebelos
kblachos (θα προλάβει ??)
Φίλιππος Φ.
fm169
φίλος fm169
Sonus Naturalis
economides
Magellan

Λίστα για ρακάδικο μετά την ακρόαση

mr_rebelos
kblachos
Φίλιππος Φ.
DomieMic65
fm169
φίλος fm169
Sonus Naturalis
economides
ΚΟΨ ???

Απάντηση: Re: Ακρόαση στον Ορφέα

Επίσης δηλώνω παρών και στη ρακοποσία. Θα πείραζε άραγε, να φέρω μαζί μου και κάμποση από τη δική μας ρακή παραγωγής φίλων και συγγενών από το χωριό; :smile:

Αυτή θα παραδωθεί σε κάποιον γνωστό συντονιστή (συνήθως πολυκάναλο), κρητικό (μόνο πολυκάναλος), για ποιοτικό έλεγχο. Αφού περάσει τις δοκιμασίες θα επιτραπεί και στους υπόλοιπους να δοκιμάσουν (ότι θα έχει μείνει).

:ADFADF1:

Καλησπέρα, Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους

Επιτέλους μετά από μακρόχρονη απουσία βρίσκομαι και πάλι στη βάση μου (και στο σπίτι μου).

Και –τολμώ να πω- ότι πολύ μου είχε λείψει η παρέα μας, τόσο η διαδικτυακή, όσο και η πραγματική, φίλων που έχω γνωρίσει εδώ μέσα.

Δηλώνω λοιπόν κι’ εγώ με τη σειρά μου παρών στην παρουσίαση του Ορφέα στην οδό Στουρνάρα, αν υπάρχει χώρος.

Θα είναι μεταξύ άλλων και μια καλή ευκαιρία να ξαναδώ παλιούς φίλους, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωριστούμε και με πολλούς από σας που έχουμε συνομιλήσει διαδικτυακά…

Καλώς μας ήρθες και πάλι!..

Χωράτε, να σας βάλω και στη λίστα με τις ρακές ??

Μπορούμε να πούμε οχι ? Οι ρακές είναι ομως full πολυκάναλες απο οτι ξέρω.. την ακούς από παντού...και μετα απο λίγο χάνεις και την πηγή και το κεφάλι σου....:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Ακρόαση στον Ορφέα

Μπορούμε να πούμε οχι ? Οι ρακές είναι ομως full πολυκάναλες απο οτι ξέρω.. την ακούς από παντού...και μετα απο λίγο χάνεις και την πηγή και το κεφάλι σου....:BDGBGDB55:

Όλα τα καλά πολυκάναλα είναι :Banane0:.

Τι ωρα θα πατε στο ρακαδικο????
Γραψτε βρε και την ακριβη διευθυνση του μαγαζιου!!!

Απάντηση: Ακρόαση στον Ορφέα

Για το ρακάδικο.

Μαγαζί: "Η Κρήτη"
Διεύθυνση: Βερανζέρου 5, Πλατεία Κάνιγγος (πεζόδρομος μέσα σε στοά)

Καλημέρα!

Ξεκινάω σε καμμιά ωρίτσα, για τις πρώτες λήψεις του χώρου και των συστημάτων!

Τα λέμε εκεί!

Καλα να περασετε σας ζηλευω :a0210:
οχι για το τι θα ακουσετε αλλα για το μετα αυτα ειναι τα καλυτερα

Χωράτε, να σας βάλω και στη λίστα με τις ρακές ??

Τι θα γίνει, θα γράψει κανείς πως περάσατε ή είστε λιώμα από τις ρακές? :ADFADF1::ernaehrung004: