Προσκλητήριο!!!!!!..Το..γέλιο..

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Σύντροφοι και συντρόφισσες

Σηµερα το απόγευµα θα πραγµατοποιηθεί συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 6 το απόγευµα µε την παρουσία των εργατικών συνδικάτων , φοιτητών αλλά και µαθητών Συγκέντρωση την ίδια ώρα στην Οµόνοια, κατά την οποία θα µιλήσει η Α.Π, για το ΜΛΜ

Όσοι θέλουν να προµηθευτούν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνουν αλλά και να καλύψουν τις προσωπικές µας ανάγκες σε ηλεκτρικές συσκευές ,µετρητά αλλά και ρουχισµό η πορεία θα περάσει :

6.15 ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΠΑΤΗΣΙΩΝ για τα ηλεκτρικά µας ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙΜΕ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ...

6.35 ΝΟΤΟS GALLERY για τα απαραίτητα του χειµώνα... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙΜΕ

7.00 Σύνταγµα αλλά και Οµόνοια οι τράπεζες θα εχουν ανοιχτεί και θα µπορείτε να κάνετε υπέρ αναλήψεις ....ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΙΜΕ

7.30 τρώµε γρήγορα στα MAC DONALTS γιατί θα έχουµε δύσκολη νύχτα ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΙΜΕ

8.00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΝΥΧΤΑ.

Μην λείψει κανείς... :flipout::flipout: :BDGBGDB55: :flipout: :flipout:

Σύντροφοι και συντρόφισσες

.............................................................................8.00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΝΥΧΤΑ.

Μην λείψει κανείς... :flipout::flipout: :BDGBGDB55: :flipout: :flipout:

Και να μη ξεχάσετε τα σουβλάκια.. Θα έχουμε Barbecue πάρτυ..
Βάζω τα κρασιά...

Ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον βολεύει κι ανάλογα με το τι πιστεύει...

Κι όλα αυτά που συμβαίνουν μόνο για γέλια δεν είναι φίλε.Επίσης δεν μπορείς να υποτιμάς έτσι τσουβαλιάζοντας τους πάντες,όσους διαδήλωσαν-διαδηλώνουν μετά όσα συνέβησαν.

Δεν με ενοχλεί να είσαι ότι θέλεις,αρκεί να σέβεσαι και τους άλλους.

Re: Απάντηση: Προσκλητήριο!!!!!!..Το..γέλιο..

Κι όλα αυτά που συμβαίνουν μόνο για γέλια δεν είναι φίλε.Επίσης δεν μπορείς να υποτιμάς έτσι τσουβαλιάζοντας τους πάντες,όσους διαδήλωσαν-διαδηλώνουν μετά όσα συνέβησαν.

+1

H μεγαλυτερη απαξιωση ειναι να αρχισουμε να διακωμωδουμε τις παραπλευρες συνεπειες αυτης της ιστοριας....

Φιλε μου καλημέρα.
Δε υποτιμώ ουτε τσουβαλιάζω τίποτα.
Απλώς αυτό κυκλοφορεί σε email στο διαδίκτυο και μου στάλθηκε και σε μένα όπως πιστεύω και σε πολλούς εδώ μέσα...Δεν είναι δική μου σύνταξη.
Γιατί πειραχτηκες τόσο;
Ας το δούμε σαν σάτυρα ενός γεγονότος..(που σίγουρα θα σατυριστεί απο μερικούς τηλεσταρ)απο τόσα που συμβαίνουν γύρω μας

Last edited:
Δεν είναι όλα για πλάκα.

Κι αυτό το κείμενο δεν γράφτηκε για πλάκα.Απηχεί πολιτική θέση κι άποψη μιάς μικρής κι ακραίας μειοψηφίας.

Προσωπικά,όσο μου είναι απεχθείς οι πλιατσικολόγοι κι οι εμπρηστές,άλλο τόσο μου είναι απεχθείς κι οι του άλλου άκρου που εκφράζει αυτό το κείμενο.

Δεν είναι όλα για πλάκα.

Κι αυτό το κείμενο δεν γράφτηκε για πλάκα.Απηχεί πολιτική θέση κι άποψη μιάς μικρής κι ακραίας μειοψηφίας.

Προσωπικά,όσο μου είναι απεχθείς οι πλιατσικολόγοι κι οι εμπρηστές,άλλο τόσο μου είναι απεχθείς κι οι του άλλου άκρου που εκφράζει αυτό το κείμενο.

Ξέρεις τι γίνεται..απορώ ώρες-ώρες με την σεμνοτυφία μας σαν λαός..
Εξηγούμαι..γελάμε ακόμα με ανέκδοτα και σπότ εδώ και τόσα χρόνια απο την καταστροφή των διδύμων πύργων(πόσα έχουν κυκλοφορήσει για αυτό το γεγονός) γεγονός που κάνει αυτό που έγινε στην Αθήνα να μοιάζει....
Τι ανέκδοτα εχουν κυκλοφορήσει μ αυτό το θέμα;
Η δεν έχουμε γελάσει πολλοί απο εμας μ αυτά;
Αυτό δηλ κακό είναι να σατυρηστεί;

Ούτε το θέμα των χιλιάδων νεκρών των Πύργων είναι για γέλια.Δεν νομίζω,να υπάρχουν λογικοί άνθρωποι που ψάχνουν ευκαιρίες για γέλιο,μέσα σε τέτοια δράματα.

Δεν είναι όλα για πλάκα.

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ Η ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΡΙΑ...

Ούτε το θέμα των χιλιάδων νεκρών των Πύργων είναι για γέλια.Δεν νομίζω,να υπάρχουν λογικοί άνθρωποι που ψάχνουν ευκαιρίες για γέλιο,μέσα σε τέτοια δράματα.

Kαλά εντάξει...ας σβηστεί τότε καλύτερα,για να μη δημιουργούμε και εντυπώσεις παραλογισμού..

Στο ίδιο κλίμα, απο το http://salata.wordpress.com/

Υπηρεσιακή φόρμα για μεμονωμένα περιστατικά

Την (ημερομηνία)————- ημέρα————— και ώρα —————, το περιπολικό υπ αριθμ’ ——————– ανήκον στη δύναμη του ΑΤ ——————, που εκινείτο στην οδό —————————, της περιοχής: Εξαρχείων ή άλλη———————, δέχτηκε επίθεση απο: τσιγγάνο ή μετανάστη ή γνωστό άγνωστο ή κουκουλοφόρο ή άλλο ——————————.

Ευρισκόμενο σε άμυνα, το πλήρωμα του περιπολικού αντέδρασε, διενεργώντας πυροβολισμούς στον αέρα. Απο σφαίρα που εξοστρακίστηκε, τραυματίστηκε θανάσιμα ο ————————–.

Για το περιστατικό διεξάγεται ένορκη διοικητική εξέταση.

Απάντηση: Re: Προσκλητήριο!!!!!!..Το..γέλιο..

Στο ίδιο κλίμα, απο το http://salata.wordpress.com/

Υπηρεσιακή φόρμα για μεμονωμένα περιστατικά

Την (ημερομηνία)————- ημέρα————— και ώρα —————, το περιπολικό υπ αριθμ’ ——————– ανήκον στη δύναμη του ΑΤ ——————, που εκινείτο στην οδό —————————, της περιοχής: Εξαρχείων ή άλλη———————, δέχτηκε επίθεση απο: τσιγγάνο ή μετανάστη ή γνωστό άγνωστο ή κουκουλοφόρο ή άλλο ——————————.

Ευρισκόμενο σε άμυνα, το πλήρωμα του περιπολικού αντέδρασε, διενεργώντας πυροβολισμούς στον αέρα. Απο σφαίρα που εξοστρακίστηκε, τραυματίστηκε θανάσιμα ο ————————–.

Για το περιστατικό διεξάγεται ένορκη διοικητική εξέταση.

E..αυτό δε λέω,,έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν διαφορα...αλλά η σεμνοτυφία μας θα μας φάει νομίζω..

Δεν είναι όλα για πλάκα.

:SFGSFGSF:

Με τι λογική αυτή να αρχίσουμε να γράφουμε και για τις τιμές που έχουν πάρει φωτιά, στα μαγαζιά της Αθήνας. Να δούμε μετά αντιδράσεις από διάφορους που έχουν χάσει τις περιουσίες τους...

Μια πλάκα είπε να κάνει το παιδί και τον φάγατε. Αμάν πια. Τόσο ευαίσθητοι είμαστε σε αυτό το forum? Άμα σας έγραφε για το βατοπαίδι και τους παπάδες θα αντιδρούσατε έτσι? Εάν δεν σας αρέσει το χιούμορ αυτό μην γελάτε. Κατά τα άλλα κανένα δεν έθειξε, και ούτε κορόιδεψε. Αν μη τι άλλο στις δύσκολες ώρες πάντα χρειάζεται λίγο χιούμορ.
Και μην αρχίσετε να μου λέτε ιστορίες για το ποιον αντιπροσωπεύει ή όχι ένα τέτοιο post και εάν υπάρχουν ή όχι άκρα.
Το μοναδικό για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις πλάκα είναι ο θάνατος του παιδιού.

Το χιούμορ είναι εξορκισμός, είναι ένας τρόπος να αντικρύσουμε μια πραγματικότητα που παίρνει δυσθεώρητες διαστάσεις και θα έπρεπε να μας καταβροχθίσει. Φυσικά και αποτελεί πολιτική θέση, αλλά υπό την προϋπόθεση να έχει ο δέκτης (και ο διαδίδων) την ωριμότητα να διακρίνει το αληθινό μέτρο από τη χάρην σάτιρας ακραία εκφορά του.

Για αυτό και η σάτιρα που απευθύνεται μαζικά (από chain mails σαν το παραπάνω μέχρι το Λαζόπουλο) είναι δίκοπο μαχαίρι: μπορεί να καυτηριάσει, αλλά μπορεί και να υπερ-απλουστεύσει και ενδεχομένως να κατευθύνει κιόλας. Ας σταθεί η παρατήρηση του Διονύση αφορμή να εκλάβουμε το συγκεκριμένο αστείο στη σωστή του διάσταση.

Υ.Γ. Οι Σάτυροι δεν έχουν σχέση με τη σάτιρα. Ας το προσέξουμε λίγο.

Προσωπικώς το κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο με το "χιούμορ" του περίφημου Πιτσιρίκου. Δεν καταλαβαίνω την κατακραυγή, επειδή τυχαίνει να πιάνει τα πράγματα από την ανάποδη. Αμφότερα τα θεωρώ άκαιρα και αταίριαστα προς τη σοβαρότητα του θέματος.

Τώρα για το εάν το συγκεκριμένο απηχεί απόψεις ισχνής μειοψηφίας... ούτε κι αυτό μπορώ να το πω, καθώς η μόνη πολιτική άποψη που διαφαίνεται πίσω από το κειμενάκι, είναι αυτή της συνολικής απόρριψης της "ευγένειας" των κινήτρων των καταστροφέων. Δεν βλέπω να προκύπτει από πουθενά το πολιτικό στίγμη του "συντάκτη", ο δε ετεροκαθορισμός του τελευταίου από αυτά που απορρίπτει και η τοποθέτησή του στο αντίθετο άκρο του πολιτικού φάσματος, μου φάινεται όλως αυθαίρετος.

Έτσι κι αλλιώς πίσω από μια απρόσωπη οθόνη δε μπορεί κανείς να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο διαδίδει κάποιος κάποιο σχόλιο και αν έχει ή όχι χιούμορ.
Δεν κατηγορήθηκε κανείς και δε βλέπω πολιτικό κομμάτι στην πρώτη δημοσίευση.
Βάλτε λίγο χιούμορ στη ζωή σας. Εξάλλου ο sakisxas, αν το προσέξατε, γελάει πάντα με όλες τις αστείες δημοσιεύσεις. Είναι κακό αυτό?
Ή επειδή δε μπορείτε εσείς να γελάσετε, τον κατηγορείτε?
Και στην τελική, αν δε σας αρέσει μην το διαβάζετε..

Έτσι κι αλλιώς πίσω από μια απρόσωπη οθόνη δε μπορεί κανείς να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο διαδίδει κάποιος κάποιο σχόλιο και αν έχει ή όχι χιούμορ.
Δεν κατηγορήθηκε κανείς και δε βλέπω πολιτικό κομμάτι στην πρώτη δημοσίευση.
Βάλτε λίγο χιούμορ στη ζωή σας. Εξάλλου ο sakisxas, αν το προσέξατε, γελάει πάντα με όλες τις αστείες δημοσιεύσεις. Είναι κακό αυτό?
Ή επειδή δε μπορείτε εσείς να γελάσετε, τον κατηγορείτε?
Και στην τελική, αν δε σας αρέσει μην το διαβάζετε..

:4624::a0210: