Μήνυση στην εταιρεία και ξεκινάμε με δικηγόρους-εισαγγελείς και όλα τα συναφή. NO MERCY !
.
Και φυσικά ενημέρωση σε ΟΛΑ τα κανάλια.
Μη βιαζεστε. Οταν λεμε μπαταριες υπαρχει μεγαλο μπλεξιμο.....
Καλημέρα σας , θέλω να μου απαντήσετε ,μετά από ένα συμβάν με καινούριο παιχνίδι , όπου έσκασαν οι μπαταρίες στο χειριστήριο και δημιουργήθηκαν εγκαύματα πρώτου βαθμού σε 5χρονο , τι ενέργειες θα κάνατε και που θα απευθυνόσασταν ?
Μήνυση στην εταιρεία και ξεκινάμε με δικηγόρους-εισαγγελείς και όλα τα συναφή. NO MERCY !
Πρέπει να έχεις και πολλά ψυχικά αποθέματα βεβαίως γιατί θα προέχει το τρέξιμο με γιατρούς. Αλλά δυστυχώς θα πρέπει να γίνουν παράλληλα.
Μη βιαζεστε. Οταν λεμε μπαταριες υπαρχει μεγαλο μπλεξιμο.....
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας . Ο μικρός είναι καλά (πλήν κάποιων σημαδιών ) διότι έχουν περάσει ήδη 4 μέρες και αφού εκείνη την στιγμή τον πήγα στο κοντινότερο κέντρο υγείας από γιατρούς φαντάζομαι είμαι καλυμμένος.
Το παιχνίδι είναι δυο ημερών (κινέζικο) και οι μπαταρίες το ίδιο (αγορασμένες από γνωστή αλυσίδα Σουηδικής καταγωγής αλκαλικές)τοποθετήθηκαν από εμένα και έβαλα και το βιδάκι για να μην μπορεί να ανοίξει ο μικρός το καπάκι.
CE ειχε το παιχνιδι ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.