Προσοχή με το eshop mr-mobile.gr

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,378
Λιβαδειά
Αν και είχα ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο κατάστημα, η δική μου εμπειρία αποδείχθηκε δυστυχώς εντελώς αρνητική.
Στις 08/05/26 προχώρησα σε παραγγελία και άμεση εξόφληση ενός Galaxy S26 Ultra με υποσχόμενη παράδοση 4 με 10 ημέρες.

Το προϊόν δεν στάλθηκε ποτέ. Μετά από συνεχείς δικαιολογίες στο τηλέφωνο, προχώρησα σε γραπτή ακύρωση στις 29/05.
Αν και μου έστειλαν αυθημερόν email ότι η ακύρωση έγινε και τα χρήματα θα επιστραφούν σε 4-10 ημέρες, μέχρι και τις 15/06
που συμπληρώθηκαν οι εργάσιμες, δεν είχε φανεί τίποτα στον λογαριασμό μου.

Όπως αποδείχτηκε και από άλλες παρόμοιες κριτικές, το email επιστροφής είναι απλώς ένα τέχνασμα για να κερδίζουν χρόνο,
αφού η τράπεζα με ενημέρωσε ότι δεν είχε ξεκινήσει καμία διαδικασία από πλευράς τους. Αναγκάστηκα να προχωρήσω σε επίσημη
αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω της τράπεζάς μου, σε καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή, αλλά και σε επίσημη καταγγελία
στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου για την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων για την παράνομη παρακράτηση των χρημάτων.

Μακριά από το συγκεκριμένο κατάστημα!

Με ένα απλό ερώτημα στο Gemini για την αξιοπιστία του καταστήματος, προέκυψαν τα παρακάτω... εκλεκτά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα mr-mobile.gr (με φυσική έδρα στο Περιστέρι Αττικής) παρουσιάζει μια εικόνα που απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή και επιφύλαξη, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν συσσωρευτεί σοβαρά παράπονα από καταναλωτές.
Ακολουθεί μια αντικειμενική ανάλυση των στοιχείων του για να αποφασίσεις αν θα το εμπιστευτείς:
🔴 Τα αρνητικά σημεία (Σημάτων Κινδύνου)
Πρόσφατες πολύ κακές κριτικές: Σε πλατφόρμες αξιολόγησης (όπως το Trustpal), οι πιο πρόσφατες κριτικές χρηστών είναι εξαιρετικά αρνητικές (βαθμολογίες 1/5). Οι καταναλωτές αναφέρουν τεράστιες καθυστερήσεις στην παράδοση (ακόμα και πάνω από μήνα), αδυναμία επικοινωνίας (δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα) και μη επιστροφή χρημάτων.
Μπλοκαρισμένες κριτικές: Υπάρχουν αναφορές από πελάτες ότι το κατάστημα έχει απενεργοποιήσει ή μπλοκάρει τις αξιολογήσεις του στην Google για να μην φαίνονται τα παράπονα.
Προβλήματα στην ιστοσελίδα: Αν περιηγηθείς στην ενότητα "About Us" (Σχετικά με εμάς) της ιστοσελίδας τους, θα δεις ότι περιέχει ασυνάρτητα "τυφλά" κείμενα στα αγγλικά (Lorem Ipsum / dummy copy) που έχουν ξεμείνει από το έτοιμο εικαστικό (template) της σελίδας. Αυτό δείχνει προχειρότητα ή εγκατάλειψη της συντήρησης του site.

Καλημέρα.
Και γω έχω παραγγείλει και έχω πληρώσει tablet Apple iPad 11th Gen και το έχω πληρώσει κιόλας.
Σήμερα κλείνει το δεκαήμερο και θα τους καλέσω να δω τι γίνεται...