Προσοχή με το eshop mr-mobile.gr

Δεν βλεπω να εχει κινητα, πολυ λιγα, σιγουρα ειναι κανονικο το σάιτ;
Έχει κλείσει για διακοπές....

"Κλείνουμε για λίγη ξεκούραση και ήλιο! Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 10/8 έως 31/8.
Όλες οι παραγγελίες θα εκτελεστούν από 01/9 και μετά! Ραντεβού ξανά την 1η Σεπτεμβρίου!!"

Έχει κλείσει για διακοπές....

"Κλείνουμε για λίγη ξεκούραση και ήλιο! Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 10/8 έως 31/8.
Όλες οι παραγγελίες θα εκτελεστούν από 01/9 και μετά! Ραντεβού ξανά την 1η Σεπτεμβρίου!!"
Δεν έχει iphone νομίζω έχω πάρει στο παρελθόν ένα φτηνό xiaomi από εκεί και ήταν οκ.

Συγνώμη λίγο αλλά γιατί να το προτιμήσω όταν έχει ίδια τιμή με μεγάλη αλυσίδα μην σας πω και υψηλότερη;

Συγνώμη λίγο αλλά γιατί να το προτιμήσω όταν έχει ίδια τιμή με μεγάλη αλυσίδα μην σας πω και υψηλότερη;
Θα το προτιμήσεις ΑΝ έχει καλή ή έστω κοντύνει τιμή. Όχι ό,τι να 'ναι.
πχ. το S26 Ultra μου πήγε 852€

Κανα νέο έχουμε παραλάβατε το κινητό ή τα χρήματα?? Πήγατε από το κατάστημα??

• Like
Reactions: zoobs
Καλησπέρα,
να σας πω την αλήθεια έκανα το λάθος να παραγγείλω στις 26 Ιουλίου ένα tablet,
και επειδή είμαι κοντά στο φυσικό κατάστημα, είδα ότι είχε και 8 χρόνια λειτουργίας και καλές κριτικές, δεν με απασχολούσε τόσο ο χρόνος παράδοσης. Το θέμα είναι ότι όχι μόνο πλέον δεν απαντά στα τηλέφωνα (βγαίνει τηλεφωνητής ακόμη και αν πάρεις τις ώρες λειτουργίας και κλείνει),
αλλά όταν πέρασα χθες από το φυσικό κατάστημα στις 4 το μεσημέρι, οι γείτονες μου είπαν ότι ούτε το Σάββατο άνοιξε.
Το ότι το site έχει πέσει (maintenance λέει, αλλά εντάξει), μάλλον δείχνει ότι βάρεσε κανόνι.
Θα πάω άλλη μια φορά σήμερα το μεσημέρι (είναι στο δρόμο για το eshop μου) ,
αλλά έχω ετοιμάσει ήδη τα mail για να στείλω σε Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, Συνήγορο του Καταναλωτή, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και ΑΑΔΕ (καθώς δεν έχει κοπεί τιμολόγιο και μπορεί να βρεθώ και εγώ υπόλογος).
Θα σας ενημερώσω σήμερα το απόγευμα για το τι έγινε. Αυτό περί "διακοπών" δεν το είδα πουθενά πάντως.

• Like
Reactions: Λάκης
UPDATE: Πήγα από το κατάστημα. ΚΛΕΙΣΤΟ!
Και από τους γείτονες έμαθα οτι τουλάχιστον καμιά πενηνταριά άτομα τον έψαχναν
γιατί δεν βρίσκεται πουθενά και δεν απαντάει. Προφανώς είπε να κάνει μια καλή μπάζα τον Αύγουστο
και να βαρέσει κανόνι. "Πράξτε τα δέοντα"

• Sad
Reactions: airb and tiniakos
Εννοείται κάνεις καταγγελία. Τι σχέση έχει το τιμολόγιο; Δεν το κατάλαβα. Προπλήρωσες κάτι και δεν παρέλαβες ποτέ.
Ο συνδυασμός του κλειστού καταστήματος+κατεβασμένο site+κάκιστες αξιολογήσεις στο google δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση απάτης. Είναι ξεκάθαρο.
Περιμένουμε νέα σου, υπομονή και επιμονή. (y)

• Like
Reactions: airb
Όμοια παθών. προπληρωμένη παραγγελία από 16 Ιουνίου. Αρχές Ιούλη έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής και καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. χτες μου έστειλαν μέιλ ότι δεν μπορούν να με ενημερώσουν πότε θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, ενώ τον Ιούλη μου έστειλαν μέιλ ότι "έγιναν ενέργειες για επιστροφή και θα γίνει εντός 4-10 εργάσιμων". Εντωμεταξύ στην τράπεζα η αμφισβήτηση είναι ακόμα "υπό εξέταση". Όσοι τα πήρατε πίσω από αμφισβήτηση, πόσο καιρό πήρε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;

Οι αμφισβητήσεις κάνουν συνήθως κάνα τρίμηνο. Βάλε και τον Αύγουστο που ως συνήθως τα πράγματα κινούνται σε ρυθμούς χελώνας, οπότε έχεις καιρό....
Αν δέχεται το κατάστημα προτιμώ πάντα online πληρωμές με PayPal ή revolut που σου επιστρέφουν τα χρήματα σε μέρες με συνοπτικές διαδικασίες αντί να περιμένεις τις τράπεζες.

• Like
Reactions: turrican
Αν και είχα ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο κατάστημα, η δική μου εμπειρία αποδείχθηκε δυστυχώς εντελώς αρνητική.
Στις 08/05/26 προχώρησα σε παραγγελία και άμεση εξόφληση ενός Galaxy S26 Ultra με υποσχόμενη παράδοση 4 με 10 ημέρες.

Το προϊόν δεν στάλθηκε ποτέ. Μετά από συνεχείς δικαιολογίες στο τηλέφωνο, προχώρησα σε γραπτή ακύρωση στις 29/05.
Αν και μου έστειλαν αυθημερόν email ότι η ακύρωση έγινε και τα χρήματα θα επιστραφούν σε 4-10 ημέρες, μέχρι και τις 15/06
που συμπληρώθηκαν οι εργάσιμες, δεν είχε φανεί τίποτα στον λογαριασμό μου.

Όπως αποδείχτηκε και από άλλες παρόμοιες κριτικές, το email επιστροφής είναι απλώς ένα τέχνασμα για να κερδίζουν χρόνο,
αφού η τράπεζα με ενημέρωσε ότι δεν είχε ξεκινήσει καμία διαδικασία από πλευράς τους. Αναγκάστηκα να προχωρήσω σε επίσημη
αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω της τράπεζάς μου, σε καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή, αλλά και σε επίσημη καταγγελία
στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου για την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων για την παράνομη παρακράτηση των χρημάτων.

Μακριά από το συγκεκριμένο κατάστημα!
Έβγαλες άκρη με την καταγγελία και τον συνήγορο?

Καλησπερα παιδια εγω εκανα το λαθος και πληρωσα μετρητα στο καταστημα με ενημερωσαν μεσω mail οτι το καταστημα κλεινει και δεν μπορει να μου πει ποτε θα γινει επιστροφη χρηματων σε λογαριασμο.
Εκανα καταγγελια σε προστασια καταναλωτη και αναφορα σε συνηγορο του καταναλωτη.
Δε νομιζω οτι θα τα παρω πισω αλλα τελος παντων. Εκανε κανενας μηνυση σε αστυνομικό τμημα?

• Wow
Reactions: Larry
Καλησπερα παιδια εγω εκανα το λαθος και πληρωσα μετρητα στο καταστημα με ενημερωσαν μεσω mail οτι το καταστημα κλεινει και δεν μπορει να μου πει ποτε θα γινει επιστροφη χρηματων σε λογαριασμο.
Εκανα καταγγελια σε προστασια καταναλωτη και αναφορα σε συνηγορο του καταναλωτη.
Δε νομιζω οτι θα τα παρω πισω αλλα τελος παντων. Εκανε κανενας μηνυση σε αστυνομικό τμημα?
Ουτε να ασχοληθεις με μηνυσεις και κυνηγητο....Μακαρι να μην ηταν πολλα τα χρηματα....