Σωστός, αλλά μία τιμή ενός iphone 14 που δεν έχει στοκ σε Πλαίσιο, Κωτσόβολο κλπ. σε μια τιμή πχ 20% πιο κάτω δεν το λες θαύμα. Προφανώς δεν κάναμε ενδελεχώς our own research αλλά το γεγονός πως είχε φυσικό κατάστημα 7 χρόνια είναι ένα γεγονός που μέτρησε, άσχετα αν εγώ είμαι από επαρχία και δεν έχω τη αμεσότητα. Προσωπικά κάνω αγορές on;ine από το 2002 και σχεδόν πάντα δεν αγοράζω αν δεν έχει paypal. Είναι η πρώτη φορά που πέφτω θύμα απάτης και μάλιστα από ένα eshop που είχε εφτά χρόνια φυσικό κατάστημα εντός Αθηνών. Το θέμα τώρτα δεν είναι ούτε να κάνουμε την πάπια για να μη μας κατηγορήσουν πόσο βλάκες είμαστε (ας προσέχαμε)και λογικά ούτε να πάρουμε πίσω τα χρήματά μας(αυτά τώρα έχουν κάνει φτερά. Το θέμα για μένα είναι να τον φέρουμε και αυτόν σε όσο πιο δύσκολη θέση γίνεται, να μην του το κάνουμε εύκολο. Τώρα όσον αφορά Σκρουτζ κλπ. ευτυχώς δεν έχει τύχει να την πατήσω και δεν έχω εμπειρία. Γενικά το συμπέρασμα είναι από μεγάλη εταιρεία, on the spot και ας στοιχίζει κάτι παραπάνω.