Προσοχή με το eshop mr-mobile.gr

Φτωχοί είμαστε και μπλέκουμε, αν είχαμε περισσότερα χρήματα ή δυνατότητα για τιμολόγιο στα γνωστά μαγαζιά θα πηγαίναμε.
Επειδή τα θέλουμε όλα παίρνουμε και το ανάλογο ρίσκο.

Απο τον συγκεκριμενο εχω ψωνισει και εγω και προσφατα μαλιστα.

Αλλα μεσω πλατφορμας (σκρουτζ) που σου δινει μια εγγυηση και κυριως οχι ακριβης αξιας πραγματα γιατι ποτε δεν θα βρεις το δικιο σου αν την επομενη ημερα κλεισει.

Που ευχομαι να μην ειναι αυτο το σεναριο.

Το θέμα είναι ότι αν κυρηξει επίσημα πτώχευση με βάση το πτωχευτικό δίκαιο την ξέρετε την σειρά έτσι;
πρώτα έχει λαμβάνειν το κράτος, μετά τράπεζες, μετά προμηθευτές και αν έχει περισσέψει κάνα cent ,οι ιδιώτες (πελάτες).
Και αυτά μετά από χρόνια....
Γι αυτό αγορες είτε μέσω Skroutz , αλλιώς απευθείας μόνο PayPal/revolut

Μακάρι να σας αποζημιώσει η τράπεζα της κάρτας σας και να ξεμπερδεύετε.

Καλησπέρα..
Μια από τα ίδια και εγώ, το γεγονός πως είχε φυσικό κατάστημα στο Περιστέρι από το 2019 με έκανε να την πατήσω.
Έκανα κι εγώ κατάθεση 15 Ιουλίου, έχω προχωρήσει σε καταγγελία σε Καταναλωτή, Γενική Γραμματεία Εμπορίου, Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος και στην Πειραιώς.
Αν θέλετε, εμείς που χάσαμε χρήματα την ίδια περίοδο για να οργανώσουμε ομαδική μήνυση μέσω δικηγόρου για απάτη.
Επειδή η εταιρεία του ήταν Ατομική επιχείριση η πτώχευση δεν τον απαλλάσσει από χρέη που προέρχονται από αδικοπραξία.
όποιος θέλει ας μου στείλει dm.

Η θεληση του κόσμου να πιστέψει σε θαύματα (aka πολύ χαμηλές τιμές) είναι απίστευτη.

Anyway....

Επειδή είπατε για ασφάλεια μέσω skroutz κλπ, θα σας πω μία προσφτη ιστορία.

Αγορά πανάκριβου Apple προιόντος μεσω skroutz από κάταστημα που φαινόταν ΟΚ.

Παραλαβή ενός ωραιότατου mockup! (aka μιας πλαστικής ρεπλικας / ''κουφαριού'').

Αρχικά το skroutz αρνιόταν να βοηθήσει! Απιστευτο και όμως αληθινό!

Μετα απο απειρα email και τελικά τηλ. (γιατί στα email απαντούσαν copy paste τις ιδιες ασυναρτησίες), είδα και επαθα να βγαλω ακρη.....

Επισημη απαντηση από το κατάστημα δεν πήρα ποτέ (απλά αγνόησε όλα τα email).

Το κατάστημα παραμένει στο skroutz και μάλιστα με 4+ μεσο ορο αξιολογήσεων (ενώ αν δεις από κάτω τις κριτικές, το 50% ειναι αρνητικές - άλλο ωραίο κόλπο και αυτό - πως δλδ το skroutz πρακτικά αλλοιώνει τις αξιολογήσεις για να προστεύσει τον πελάτη του / κατάστημα).

• Wow
Reactions: #@george@#
Καλησπέρα..
Μια από τα ίδια και εγώ, το γεγονός πως είχε φυσικό κατάστημα στο Περιστέρι από το 2019 με έκανε να την πατήσω.
Έκανα κι εγώ κατάθεση 15 Ιουλίου, έχω προχωρήσει σε καταγγελία σε Καταναλωτή, Γενική Γραμματεία Εμπορίου, Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος και στην Πειραιώς.
Αν θέλετε, εμείς που χάσαμε χρήματα την ίδια περίοδο για να οργανώσουμε ομαδική μήνυση μέσω δικηγόρου για απάτη.
Επειδή η εταιρεία του ήταν Ατομική επιχείριση η πτώχευση δεν τον απαλλάσσει από χρέη που προέρχονται από αδικοπραξία.
όποιος θέλει ας μου στείλει dm.
Βλέπω απάντησαν στο google πριν 3 μέρες.

Δείτε αυτή την αξιολόγηση του μέρους Mr-mobile.gr στους Χάρτες Google
c

Η θεληση του κόσμου να πιστέψει σε θαύματα (aka πολύ χαμηλές τιμές) είναι απίστευτη.

Anyway....

Επειδή είπατε για ασφάλεια μέσω skroutz κλπ, θα σας πω μία προσφτη ιστορία.

Αγορά πανάκριβου Apple προιόντος μεσω skroutz από κάταστημα που φαινόταν ΟΚ.

Παραλαβή ενός ωραιότατου mockup! (aka μιας πλαστικής ρεπλικας / ''κουφαριού'').

Αρχικά το skroutz αρνιόταν να βοηθήσει! Απιστευτο και όμως αληθινό!

Μετα απο απειρα email και τελικά τηλ. (γιατί στα email απαντούσαν copy paste τις ιδιες ασυναρτησίες), είδα και επαθα να βγαλω ακρη.....

Επισημη απαντηση από το κατάστημα δεν πήρα ποτέ (απλά αγνόησε όλα τα email).

Το κατάστημα παραμένει στο skroutz και μάλιστα με 4+ μεσο ορο αξιολογήσεων (ενώ αν δεις από κάτω τις κριτικές, το 50% ειναι αρνητικές - άλλο ωραίο κόλπο και αυτό - πως δλδ το skroutz πρακτικά αλλοιώνει τις αξιολογήσεις για να προστεύσει τον πελάτη του / κατάστημα).
Σωστός, αλλά μία τιμή ενός iphone 14 που δεν έχει στοκ σε Πλαίσιο, Κωτσόβολο κλπ. σε μια τιμή πχ 20% πιο κάτω δεν το λες θαύμα. Προφανώς δεν κάναμε ενδελεχώς our own research αλλά το γεγονός πως είχε φυσικό κατάστημα 7 χρόνια είναι ένα γεγονός που μέτρησε, άσχετα αν εγώ είμαι από επαρχία και δεν έχω τη αμεσότητα. Προσωπικά κάνω αγορές on;ine από το 2002 και σχεδόν πάντα δεν αγοράζω αν δεν έχει paypal. Είναι η πρώτη φορά που πέφτω θύμα απάτης και μάλιστα από ένα eshop που είχε εφτά χρόνια φυσικό κατάστημα εντός Αθηνών. Το θέμα τώρτα δεν είναι ούτε να κάνουμε την πάπια για να μη μας κατηγορήσουν πόσο βλάκες είμαστε (ας προσέχαμε)και λογικά ούτε να πάρουμε πίσω τα χρήματά μας(αυτά τώρα έχουν κάνει φτερά. Το θέμα για μένα είναι να τον φέρουμε και αυτόν σε όσο πιο δύσκολη θέση γίνεται, να μην του το κάνουμε εύκολο. Τώρα όσον αφορά Σκρουτζ κλπ. ευτυχώς δεν έχει τύχει να την πατήσω και δεν έχω εμπειρία. Γενικά το συμπέρασμα είναι από μεγάλη εταιρεία, on the spot και ας στοιχίζει κάτι παραπάνω.

Βλέπω απάντησαν στο google πριν 3 μέρες.

Δείτε αυτή την αξιολόγηση του μέρους Mr-mobile.gr στους Χάρτες Google
c
Αυτή την απάντηση την πήρα και εγώ σε email με υπογραφή: εκ της διοίκησης χαχαχαα

Σωστός, αλλά μία τιμή ενός iphone 14 που δεν έχει στοκ σε Πλαίσιο, Κωτσόβολο κλπ. σε μια τιμή πχ 20% πιο κάτω δεν το λες θαύμα. Προφανώς δεν κάναμε ενδελεχώς our own research αλλά το γεγονός πως είχε φυσικό κατάστημα 7 χρόνια είναι ένα γεγονός που μέτρησε, άσχετα αν εγώ είμαι από επαρχία και δεν έχω τη αμεσότητα. Προσωπικά κάνω αγορές on;ine από το 2002 και σχεδόν πάντα δεν αγοράζω αν δεν έχει paypal. Είναι η πρώτη φορά που πέφτω θύμα απάτης και μάλιστα από ένα eshop που είχε εφτά χρόνια φυσικό κατάστημα εντός Αθηνών. Το θέμα τώρτα δεν είναι ούτε να κάνουμε την πάπια για να μη μας κατηγορήσουν πόσο βλάκες είμαστε (ας προσέχαμε)και λογικά ούτε να πάρουμε πίσω τα χρήματά μας(αυτά τώρα έχουν κάνει φτερά. Το θέμα για μένα είναι να τον φέρουμε και αυτόν σε όσο πιο δύσκολη θέση γίνεται, να μην του το κάνουμε εύκολο. Τώρα όσον αφορά Σκρουτζ κλπ. ευτυχώς δεν έχει τύχει να την πατήσω και δεν έχω εμπειρία. Γενικά το συμπέρασμα είναι από μεγάλη εταιρεία, on the spot και ας στοιχίζει κάτι παραπάνω.
Το 20% κάτω από την επισημη τιμή σε ''μεγάλο'' (aka iPhone / iPad / Mac κλπ) Apple προιόν, ειναι θαύμα.

Και όλως τυχαίως ακριβώς όσο ο ΦΠΑ.....

Όλως τυχαίως επίσης, όλα αυτά τα μαγαζιά που έχουν αυτές τις τιμες, είναι εκτός skroutz και με μικρό χρόνο ζωής.

Do the math....

• Like
Reactions: #@george@#
Το 20% κάτω από την επισημη τιμή σε ''μεγάλο'' (aka iPhone / iPad / Mac κλπ) Apple προιόν, ειναι θαύμα.

Και όλως τυχαίως ακριβώς όσο ο ΦΠΑ.....

Όλως τυχαίως επίσης, όλα αυτά τα μαγαζιά που έχουν αυτές τις τιμες, είναι εκτός skroutz και με μικρό χρόνο ζωής.

Do the math....
Μαζί σου αλλά τώρα μένει το μέλλει γενέσθαι, με την έννοια το να μην πούμε δε βαριέσαι, όλα τα άλλα δεν έχουν και πολλή σημασία, όπως είπα και πριν ας προσέχαμε..

Νομίζω τα έχουν πει όλοι ξανά.
Πριν λίγο του έστειλα και email (όχληση)και του είπα ποιες ενέργειες έχω ήδη κάνει και ποιες προτίθεμαι να κάνω και μου απάντησε μέσα σε μία ώρα, δηλαδή πριν λίγα λεπτά,
πως για προσωπικούς λόγους έχει ανασταλεί η λειτουργία του καταστήματος και πως θα στείλει πίσω το ποσό και υπογράφει ως τμήμα εκκαθάρισης, χαχαχαχα.
Μου αρέσει πως απαντάει κιόλας, χαχαχα, τρομερός,χαχαχαχα.

Καλησπέρα σε όλους! Ανήκω κι εγώ στην κατηγορία ανθρώπων που έχουν πληρώσει για κινητό και δεν έχουν ούτε κινητό, ούτε τα λεφτά τους. Έχω φτάσει σχεδόν 50 χρονών και πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο. Μπαίνω κι εγώ λοιπόν στη λίστα κι ελπίζω να μαζευτούμε αρκετοί ώστε να έχει κάποιο νόημα (ηθικά έστω) να κινηθούμε νομικά.

• Like
Reactions: Porto
Καλησπέρα σε όλους! Ανήκω κι εγώ στην κατηγορία ανθρώπων που έχουν πληρώσει για κινητό και δεν έχουν ούτε κινητό, ούτε τα λεφτά τους. Έχω φτάσει σχεδόν 50 χρονών και πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο. Μπαίνω κι εγώ λοιπόν στη λίστα κι ελπίζω να μαζευτούμε αρκετοί ώστε να έχει κάποιο νόημα (ηθικά έστω) να κινηθούμε νομικά.
Είμαστε 2 τώρα. Αν γίνουμε 5 μπορούμε να κινηθούμε, Κυρίως για ηθικούς λόγους όπως λες, καθώς τα λεφτά χρέωσέ τα στη φωτιά που λέγανε και οι Active Member...