Προσοχή με το eshop mr-mobile.gr

Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτά τα μαγαζιά έχουν η/μ λήξεως;

Ειναι απλά θέμα του πότε (όχι του αν).

Αν θες να τσογάρεις και πιστεύεις ότι δεν θα κάτσει σε εσένα, καλώς.

Και φυσικά, κλείσει δεν κλείσει το μαγαζί, τα 2 χρόνια εγγύησης, τα ξεχνάς (εκτός αν πιστεύει κανείς ότι θα βγάλει άκρη με τέτοια μαγαζιά για να του καλύψουν τον 2ο χρόνο εγγύησης βάσει ΕΝ)

• Like
Reactions: Kosh
Για πάρα πολύ κόσμο ΕΝΑ είναι (και θα είναι) το κριτήριο αγοράς: η Τιμή.
Ας έχει κι ένα μήνα εγγύηση. Αλλιώς δεν θα ξεφύτρωναν τόσα πολλά τέτοια μαγαζιά.

• Like
Reactions: tiniakos
Για πάρα πολύ κόσμο ΕΝΑ είναι (και θα είναι) το κριτήριο αγοράς: η Τιμή.
Ας έχει κι ένα μήνα εγγύηση. Αλλιώς δεν θα ξεφύτρωναν τόσα πολλά τέτοια μαγαζιά.
Είπαμε τέτοια μαγαζιά είναι η ελπίδα των μη εχόντων για να νιώσουν πλούσιοι.
Τα ρίσκα τα ξέρεις αλλά όπως σωστά έγραψες η τιμή είναι που σε παρασύρει.

Καλησπέρα, τα ίδια ακριβώς και εγώ. Δυστυχώς δεν ήξερα ότι με κάρτα μπορούσα να αμφισβητήσω τη συναλλαγή και τους έκανα μεταφορά. Ξέρει κανείς αν η Πειραιώς κάνει κάτι για τέτοια περίπτωση;

Καλησπέρα, τα ίδια ακριβώς και εγώ. Δυστυχώς δεν ήξερα ότι με κάρτα μπορούσα να αμφισβητήσω τη συναλλαγή και τους έκανα μεταφορά. Ξέρει κανείς αν η Πειραιώς κάνει κάτι για τέτοια περίπτωση;
Δευτέρα πρωί πάς σε κατάστημα Πειραιώς και θα κάνεις καταγγελία. Είναι δύσκολη η περίπτωση επιστροφής χρημάτων από έμβασμα διότι απλά τα χρήματα έχουν μεταφερθεί στον άλλον λογαριασμό. Βασικά πρέπει να πας.
Γι αυτό και στα site αγγελιών (xe, insomnia, car κλπ) φωνάζουν ΟΧΙ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ.

• Like
Reactions: ponemenos
Παιδες το καλοκαιρακι υπεκυψα στην γυναικα μου :ROFLMAO: που μου τα ειχε κανει ζεπελιν για να αγορασω κατι μικρο απο ενα facebook promoted μαγαζι (στην ηλικια μας αυτα βλεπουμε)

Ολοι μου οι αισθητηρες της αγορας μου ελεγαν να μην το κανω αλλα δεν μπορεις για παντα να αντιστεκεσαι σε μια γυναικα οταν δεν το βρισκεις αυτο σε κανονικο μαγαζι.

κανω την αγορα λοιπον απο αμερικανικο μαγαζι (μικρη αξια κατω απο 50€) και μετα απο δυο μηνες που η παραγγελια ηταν στο ιδιο σημειο (τα πακεταριζαν :p ) ριχνω μια καταγγελια στο paypal (εννοειται οτι δεν θα εδινα ουτε απλα καρτα σε αυτους) και πηρα τα λεφτα μου πισω σε 3 λεπτα !!!!

Δεν εγινε καν dispute case κλπ οι τυποι μαλλον ηταν ενημεροι περι του καταστηματος και τον ειχαν βαλει σε gray zone και δεν ανοιξε ρουθουνι.

Θελω να πω τροποι να διασφαλισουμε την αγορα μας υπαρχουν αρκει να εχουμε παρει τα μετρα μας πριν την αγορα. Αν δεν εχουμε την ικανοτητα αυτη καλο ειναι να ρωταμε καποιον που την εχει.

Είπαμε τo PayPal είναι ΕΓΓΥΗΣΗ. Ποιες τράπεζες και τρίχες κατσαρες με τις τυπικούρες τους.
Απλά πολλά ελληνικά μαγαζιά έχουν αφαιρέσει το PayPal γιατί παίρνει πολλή προμήθεια.

Υ.Γ. με την γυναίκα τι έγινε όμως; Μας άφησες την ιστορία στην μέση 😁

• Like
Reactions: karajim80