ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Eγω θα συμφωνήσω με τον συναδελφο που μίλησε για καουμποϊλίκια

Μιχαλη λες οτι τα παιδια ειναι μικροί (23)
οκ και εγω πιτσιρικάς ειμαι

Χωρις να εχω τιποτα μαζί τους εχω την αισθηση οτι δεν το χειριστηκαν σαν επαγγελματιες

Τα καινουργια παιδια του σωματος δεν εχουν σχεση με τους παλιούς αλλά...μια φορα πηγα για μια υπευθ.δηλωση του καινουργιου μου αμαξιου για να μου βγαλουν πινακίδες και μου ελεγαν οτι δεν υπογραφουν τη δηλωση γιατι δεν εχει την πινακίδα:worshippy:

Μια αλλη φανταρακι πήγα παλι για δήλωση και δεν μου υπεγραφαν γιατι δεν ειχα πολιτική ταυτότητα:vollkommenauf:

επεμεναν και στις δύο φορες.

Αν ειχαν καταγγειλει την πραξη στο σωμα τους δεν θα ειχαν ταλαιπωρηθεί, ο παιχτης θα ηταν μεσα μεχρι να βγεί και το πολύ πολύ ο Μακης να ανεφερε για διαδικτυακές ''υποκλοπές''

μη λέω μεγαλη κουβεντα μπορει να τη πατησω αυριο γιατι δεν ειμαι καχύποπτος

Last edited:
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!

Σαφώς ...Συζήτηση κάνουμε τώρα. Οπως και το γεγονός ότι τον βρήκαν , λέει το Δελτίο Τύπου την 01.08 του πήραν 160 ευρώ και του ´δωσαν ραντεβού για τις 03.08 να τους δωσει τα υπόλοιπα . Πάντε βρε χριστιανοί μου στην αστυνομία , πείτε "ρε παιδιά συνάδελφοι είμαστε , κοιτάξτε τι μας έκανε αυτός ο .... για βοηθείστε"

Αυτό σκέφτομαι και 'γω. Το δε περίεργο της υπόθεσης είναι ότι συνεργάστηκε, κιόλας, με την Υπηρεσία για τη σύλληψή τους. Δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ....ή ότι είναι τελείως ηλίθιος να παίζει με τη φωτιά ή ότι τα πράγματα είναι πολύ μπλεγμένα και παρουσιάζονται συγκεχυμένα.

Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!

Αυτό σκέφτομαι και 'γω. Το δε περίεργο της υπόθεσης είναι ότι συνεργάστηκε, κιόλας, με την Υπηρεσία για τη σύλληψή τους. Δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ....ή ότι είναι τελείως ηλίθιος να παίζει με τη φωτιά ή ότι τα πράγματα είναι πολύ μπλεγμένα και παρουσιάζονται συγκεχυμένα.

έτσι...
αν είναι τόσο λαμόγιο που τους έφαγε το κινητό και τα λεφτά και τους κατέδωσε στην Δ.Εσ.Υπ. για εκβιαστές , κλπ δεν είναι απλός φεσαδόρος του διαδικτύου ....

Δικιο η αδικο αν μπλεξεις με αστυνομικο δηλαδη θαχεις απεναντι σου κουμπουρια;Τι θεση εχει η αυτοδικια σε αυτα;Πολλοι αντιτιθεμεθα στην αυτοδικια μιας και δεν γουσταρουμε και 'αναμορφωτες μακρονησου'

Δεν ξέρω αν θέλετε πάνω από 3 περιπτώσεις, σε διάστημα λίγων ημερών, όπου άτομα που πούλησαν κάτι στον συγκεκριμένο δήλωσαν αργότερα ότι έπεσαν θύματα εξαπάτησης. Ομαδική παράκρουση μάλλον λίγο δύσκολο να έπαθαν...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=83798&highlight=silektis75
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=83511&highlight=silektis75
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=1135741#post1135741

Δικιο η αδικο αν μπλεξεις με αστυνομικο δηλαδη θαχεις απεναντι σου κουμπουρια;Τι θεση εχει η αυτοδικια σε αυτα;Πολλοι αντιτιθεμεθα στην αυτοδικια μιας και δεν γουσταρουμε και 'αναμορφωτες μακρονησου'

Ποια είναι η "αυτοδικία"; Το να ζητάς τα χρήματα σου είναι αυτοδικία;

(εμένα πάντως μου δίνεται έντονα η εντύπωση ότι επειδή στην υπόθεση εμπλέκεται αστυνομικός, υπάρχει μεγάλη προκατάληψη εναντίον του, τουλάχιστον από ορισμένους. ειδικά με ατυχέστατες αναφορές σε "κορκονέους" αυτό είναι ολοφάνερο).

Last edited:
Ποια είναι η "αυτοδικία"; Το να ζητάς τα χρήματα σου είναι αυτοδικία;

(εμένα πάντως μου δίνεται έντονα η εντύπωση ότι επειδή στην υπόθεση εμπλέκεται αστυνομικός, υπάρχει μεγάλη προκατάληψη εναντίον του, τουλάχιστον από ορισμένους. ειδικά με ατυχέστατες αναφορές σε "κορκονέους" αυτό είναι ολοφάνερο).

Όχι Σωτήρη, δεν είναι έτσι, δεν υπάρχει προκατάληψη. Συζήτηση υπάρχει, αν και οι πληροφορίες είναι μπερδεμένες. Είναι λεπτό το θέμα και παρακαλώ πολύ όλους να μην ξεφύγουμε (δεν το λέω ειδικά σε σένα).

Όσον αφορά για την αυτοδικία:

''Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, την 01.08.10 και κατά τις απογευματινές ώρες στην περιοχή της Βάρης, ο 23χρονος Αστυνομικός μαζί με τον 27χρονο Ειδικό Φρουρό και τον 30χρονο ιδιώτη, τον εντόπισαν και του αφαίρεσαν με βία το χρηματικό ποσό των εκατόν εξήντα (160) ευρώ, ως μέρος χρημάτων από το ποσό που δεν όφειλε.''

Εκ του δελτίου τύπου. Απλώς το αναφέρω. Δεν υιοθετώ τίποτα.

Η ανακρίτρια πείστηκε πάντως.
Τώρα το τι θα γίνει φυσικά είναι δουλειά άλλων και όχι δική μας.
Πάντως ο νεαρός αστυνομικός ούτε αυτοδικία πήγε να κάνει, ούτε τον μάγκα, ούτε εκβίασε με τον τρόπο που το παρουσιάζουν.
Πήγε να απαιτήσει τα λεφτά του και μαζί και τα λεφτά των άλλων δύο εξαπατηθέντων κατόπιν συνεννοήσεως μαζί τους.

Τώρα το να λέει ο καθένας ότι νομίζει είναι απλώς δικαίωμά του.
Επιτρέψτε μου να ξέρω κάτι παραπάνω μιας και είμαι άμεσα εμπλεκόμενος, έχω μιλήσει με όλους και έχω δει τα πράγματα από πολύ κοντά.
Μερικές φορές δεν χρειάζονται έγγραφες αποδείξεις για να καταλάβεις κάτι.
Και το ότι ο ένας από τα θύματα είναι αστυνομικός δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάποιος εξαπάτησε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους διαδικτυακά μέσω αγγελιών.
Θα μπορούσε κι αυτός αντί για αστυνομικός να είναι ένας απλός πολίτης.
Τώρα τι σχέση έχει ο Κορκονέας με το παρόν θέμα δεν καταλαβαίνω.
Η προκατάληψη πάντως είναι εμφανής.

Δεν χρειάζεται πάντα δικαστική απόφαση βρε παιδιά για δούμε κάτι οφθαλμοφανές..Δεν μπορεί τρία άγνωστα μεταξύ τους μέλη να ισχυρίζονται κάτι το οποίο δεν στέκει. Στο κάτω κάτω εάν ο αστυνομικός τον πέτυχε στον δρόμο και του "απέσπασε" 160 ευρώ απο τα λεφτά που στην ουσία του έκλεψε...καλά του έκανε. Εγω θα προχωρούσα και θα του απεσπαζα και άλλα πράγματα..ο τυπος είναι κλασικός δικτυακός απατεώνας (οι περισσότεροι εχουμε γνωρίσει απο έναν τουλάχιστον τέτοιον) που απλά διαθέτει και άπειρο θράσος .Η νομοθεσία στην Ελλάδα άλλα και σε πολλά άλλα κράτη είναι ελειπής πάνω σε τέτοια θέματα διαδικτυακής απάτης απο ιδιώτες..και η καλύτερη προστασία απο τέτοιου είδους απατεώνες είναι αυτό που κάνουμε εδώ ,αυτή τη στιγμή.

Αφελής ερώτηση....η υπόθεση "τρέχει" από τις 4 του μήνα....στις 8 που άνοιξε το παρόν thread είχαν όλα δρομολογηθεί...ο φερόμενος ως απατεώνας είχε πάρει τον δρόμο του προς την δικαιοσύνη ....
Από ποιον λοιπόν κινδυνεύουμε σαν αγοραστές και αν κινδυνεύουμε γιατί δεν μας ειδοποίησε κάποιος νωρίτερα ετσι ώστε να προφυλαχθουμε...

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Δεν χρειάζεται πάντα δικαστική απόφαση βρε παιδιά για δούμε κάτι οφθαλμοφανές..Δεν μπορεί τρία άγνωστα μεταξύ τους μέλη να ισχυρίζονται κάτι το οποίο δεν στέκει. Στο κάτω κάτω εάν ο αστυνομικός τον πέτυχε στον δρόμο και του "απέσπασε" 160 ευρώ απο τα λεφτά που στην ουσία του έκλεψε...καλά του έκανε. Εγω θα προχωρούσα και θα του απεσπαζα και άλλα πράγματα..ο τυπος είναι κλασικός δικτυακός απατεώνας (οι περισσότεροι εχουμε γνωρίσει απο έναν τουλάχιστον τέτοιον) που απλά διαθέτει και άπειρο θράσος .Η νομοθεσία στην Ελλάδα άλλα και σε πολλά άλλα κράτη είναι ελειπής πάνω σε τέτοια θέματα διαδικτυακής απάτης απο ιδιώτες..και η καλύτερη προστασία απο τέτοιου είδους απατεώνες είναι αυτό που κάνουμε εδώ ,αυτή τη στιγμή.

Νίκο μου, διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και πλάγια. Μέχρι σήμερα ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Η αυτοδικία χωρεί και συγχωρείται στο Δίκαιό μας κάτω από προϋποθέσεις και όχι όποτε του καπνίσει του καθενός. Οπότε τα ''καλά του έκανε'' μετά από 20-50-100 μέρες που τον πέτυχε στο δρόμο, μπορεί να ικανοποιούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, όχι όμως το Ποινικό Δίκαιο και Δικονομία και 'κει που κάποιου του χρωστάνε να του πάρουν και το βόδι στο τέλος. Δεν έχουμε γίνει Φαρ Ουέστ ακόμα....-bye-

Μια ερώτηση: Με ποιον τρόπο ο μπάτσος πήγε να διεκδικήσει τα χρήματα που υποτίθεται ότι του έφαγε ο άλλος? Με την νόμιμη οδό?

Αφελής ερώτηση....η υπόθεση "τρέχει" από τις 4 του μήνα....στις 8 που άνοιξε το παρόν thread είχαν όλα δρομολογηθεί...ο φερόμενος ως απατεώνας είχε πάρει τον δρόμο του προς την δικαιοσύνη ....
Από ποιον λοιπόν κινδυνεύουμε σαν αγοραστές και αν κινδυνεύουμε γιατί δεν μας ειδοποίησε κάποιος νωρίτερα ετσι ώστε να προφυλαχθουμε...

Σπύρο μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι που να πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως απατεώνας πήρε τον δρόμο προς την δικαιοσύνη .... Φαντάζομαι ότι θα υποβλήθηκαν εναντίον του μηνύσεις από τους εμπλεκόμενους ( απάτη , ψευδή καταμήνυση κλπ ) αλλά ό,τι είδες είδα .... τίποτα από καμμία πηγή

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Σπύρο μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι που να πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως απατεώνας πήρε τον δρόμο προς την δικαιοσύνη .... Φαντάζομαι ότι θα υποβλήθηκαν εναντίον του μηνύσεις από τους εμπλεκόμενους ( απάτη , ψευδή καταμήνυση κλπ ) αλλά ό,τι είδες είδα .... τίποτα από καμμία πηγή

Εδώ σίγουρα όχι...στο ''Google" όμως πανηγυρίζουν για την απονομή δικαιοσύνης :stickyman:

Μια ερώτηση: Με ποιον τρόπο ο μπάτσος πήγε να διεκδικήσει τα χρήματα που υποτίθεται ότι του έφαγε ο άλλος? Με την νόμιμη οδό?

Μήτσο αφου σε ενοχλεί - και πολύ σωστά - ο χαρακτηρισμός απατεώνας , χωρίς απόφαση , δεν θάταν καλύτερα να μην αναφέρεσαι στον αστυνομικό ως μπάτσο ; ( τηρούμε ίσες αποστάσεις από όλους - καλύτερα δεν είναι ; )-bye-

Δημήτρη η ανακρίτρια μου είπε ότι η βαρύτερη κατηγορία που θα του αποδωθεί είναι αυτή της παραπλάνησης τη δικαιοσύνης.
Ίσως και να λέγεται κάπως διαφορετικά, δεν θυμάμαι τον ακριβή νομικό όρο.

Ο τρόπος με τον οποίο διεκδίκησε τα λεφτά ο αστυνομικός είναι ο απλός που θα έκανε ο καθένας μας αν έβρισκε κατ´ιδίαν έναν που τον εξαπάτησε.
Του είπε θέλω τα λεφτά μου και μαζί και των άλλων δύο μελών.
Και ο silektis75 του έκλεισε ραντεβού για να του δώσει τα λεφτά αλλά έκανε την καταγγελία και έτσι τους συνέλαβαν σαν ληστές και εκβιαστές.

Last edited: