pontios
Μέλος Σωματείου
Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!
Εάν είχες λάβει φίλε μου πακέτο με αντικαταβολή θα ήξερες ότι δεν σου επιτρέπουνε να το ανοίξεις μέχρι να πληρώσεις και υπογράψεις ότι παρέλαβες.
Ας σταματήσουμε να κάνουμε τους ξερόλες και υπεράνω.
Εγώ προσωπικά έχω χρόνια που κάνω αγοραπωλησίες και είμαι πολύ προσεκτικός. Και όμως σε μια στιγμή αδυναμίας (παντρευόμουνα και είχα αλλού το μυαλό μου) μου φάγανε 700 ευρώ.
Ξέρουνε απλά ότι εδώ δεν έχεις ελπίδα να κάνεις τίποτα νόμιμα ακόμα κια να τους βρεις.
Και ο Αινστάιν να είσαι μπορεί να την πατήσεις.
Αν κάποιος έχει 1 post, βγάζει αγγελία, μένει μακριά σε σχέση με τον αγοραστή, επομένως ο αγοραστής δεν μπορεί να δει-δοκιμάσει αυτό που τον ενδιαφέρει (εφ' όσον είναι και μεταχειρισμένο) και παρ' όλα αυτά ο αγοραστής τον εμπιστεύεται και αγοράζει γουρούνι στο σακί, καλά να πάθει. Συγνώμη κι όλας.
Ήθελα να ´ξερα ποιος πλήρωσε το πακέτο με την πέτρα χωρίς να το ανοίξει να δει τι έχει μέσα πριν δώσει λεφτά στον κούριερ. Τι φάτσα του μόνο να έβλεπα την ώρα που άνοιγε με αγωνία το πακέτο και να τον έβλεπα από μια γωνία να κυνηγάει τον κούριερ να πάρει τα λεφτά του πίσω!!
Εάν είχες λάβει φίλε μου πακέτο με αντικαταβολή θα ήξερες ότι δεν σου επιτρέπουνε να το ανοίξεις μέχρι να πληρώσεις και υπογράψεις ότι παρέλαβες.
Ας σταματήσουμε να κάνουμε τους ξερόλες και υπεράνω.
Εγώ προσωπικά έχω χρόνια που κάνω αγοραπωλησίες και είμαι πολύ προσεκτικός. Και όμως σε μια στιγμή αδυναμίας (παντρευόμουνα και είχα αλλού το μυαλό μου) μου φάγανε 700 ευρώ.
Ξέρουνε απλά ότι εδώ δεν έχεις ελπίδα να κάνεις τίποτα νόμιμα ακόμα κια να τους βρεις.
Και ο Αινστάιν να είσαι μπορεί να την πατήσεις.