Προσθήκες καναλιών στη NOVA

3. Περα απο το ci+ που ακουστηκε οτι θα δωθει τπτ αλλο;;;

Παιδιά που ακούστηκε αυτό;;; Υπάρχει όντως τέτοια περίπτωση;
Όχι γιατί η Nova παρουσιάζει τον δέκτη της σαν την πιο τέλεια ανακάλυψη της χιλιαετίας (βλ. δελτίο τύπου για την προσφορά της επίγειας).

Last edited:
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ!!!

Χρονοδιάγραμμα? Εντός του 2013 ?

Last edited by a moderator:
Μακάρι να έρθει και αύριο κιόλας!!! Φτου, φτου, φτου... έχω περάσει τα πάνδεινα με τον 831. Σωστό! Αλλά για να λέμε και τα σωστά η εταιρία έχει κάνει κινήσεις για να μειώσει τιμολόγια ή τουλάχιστον να δημιουργήσει ένα πιο οικονομικό πακέτο. Τώρα κατά πόσο μπορεί να πέσει κι άλλο? Μόνο η ίδια το ξέρει.

Όσο για τον κορυφαίο δέκτη, αν ο εξοπλισμός σου είναι αναξιόπιστος ... τότε όσο και να πέσεις στην τιμή, βράσε τα κουμπάρε!

Last edited by a moderator:
Η συντριπτικα πλειοψηφια συνδρομητων δε νοιαζεται για τον εξοπλισμο

Θελει απλα να παιζει καναλια

Και να ειναι τζαμπα ειναι το πιο σημαντικο.

Μακάρι να έρθει και αύριο κιόλας!!! Φτου, φτου, φτου... έχω περάσει τα πάνδεινα με τον 831. Σωστό! Αλλά για να λέμε και τα σωστά η εταιρία έχει κάνει κινήσεις για να μειώσει τιμολόγια ή τουλάχιστον να δημιουργήσει ένα πιο οικονομικό πακέτο. Τώρα κατά πόσο μπορεί να πέσει κι άλλο? Μόνο η ίδια το ξέρει.

Όσο για τον κορυφαίο δέκτη, αν ο εξοπλισμός σου είναι αναξιόπιστος ... τότε όσο και να πέσεις στην τιμή, βράσε τα κουμπάρε!

Έτσι. !!!!! Περιμένουμε..

Επειδή το θέμα CI+ με ενδιαφέρει πάρα πολύ, τηλεφώνησα σήμερα στην Nova για να ρωτήσω. Μπορώ να πω ότι εξεπλάγην δυσάρεστα. Πρώτον η κοπέλα στο τηλέφωνο δεν γνώριζε τι είναι μοντούλα CI+, οπότε με συνέδεσε με συνάδελφο της. Εκείνος μου είπε πως οι δέκτες της Nova λειτουργούν άψογα και πως δεν έχει ενημέρωση για μοντούλα. Σύνδεση με τεχνικό, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει προς το παρόν πλάνο ή και το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί το υπάρχον μοντέλο "κάρτα - δέκτης", αλλά να εμπλουτιστούν περαιτέρω οι υπηρεσίες του δέκτη.

Το τηλεφώνημα κράτησε κάπου 45 λεπτά με αναμονές κτλ., αλλά στην ουσία και από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει τόσο μεγάλη καούρα για μοντούλα.

εχει ανφερθει εδω μεσα οτι κανουν δοκιμες.

αρα λογικο να μην ξερει ουτε η εξ πελατων ουτε η τεχνικη εξ πελατων.

μεταξυ μας κιολας που να ξερει η καημενη η τηλεφωνητρια για ci+...

Μην κάνετε τηλεφωνήματα για τέτοια πράγματα, δεν πρόκειται να πάρετε απαντήσεις.....

Πάντως παρατήρησα πριν δύο μέρες στα encrypted services ότι εμφανίστηκε το Baby TV. Εκεί εμφανίζονται συνήθως τα κανάλια που πρόκειται να προστεθούν. Για να δούμε...

Έχει μπει το CAID 0604 στο Baby TV, λογικά σύντομα θα προστεθεί στο μπουκέτο της Nova. Προς το παρόν δεν ανοίγει (έχει μόνο το test chid 2B - δηλαδή ανοίγει μόνο στις κάρτες των τεχνικών).