Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Ευτυχως ειναι απο αλλη κοινη συχνοτητα και δε θα στριμωξει αλλα καναλια..

Καλοδεχουμενο αλλα αναμενουμε τπτ πιο...

Παιδιά μου εμφανίστηκε στην λίστα το Nova Christmas, εχω και epg αλλά μαυρη εικόνα μόνο σε αυτό το κανάλι.Τί μπορεί να φταίει;

ε κάτσε και εσύ βιάζεσαι,το λέει και το όνομα,nova christmas:7707:

Last edited by a moderator:
ξεκίνησε να εκπέμπει φίλε, βλέπω στο epg ότι παίζει ταινείες αλλά εχω μαυρη εικόνα

τί εννοείς πριν;πριν από τί; τα είχα και τα έχω όλα τα κανάλια κανονικά

Το κανάλι novatest δείχνει διαφημίσεις αυτή την στιγμή. Αν δεν τις βλέπεις, δεν παίρνεις την νόβα ένα τηλέφωνο;

Το SPORT TV από τις 14 Ιανουαρίου ονομάστηκε ACTION 24.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα ACTION 24 μετά από ένα χρόνο λειτουργίας στη συχνότητα του SPORT TV, γίνεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, δράσης και ενημέρωσης.

Το ACTION 24 εκπέμπει:

στη DIGEA [ψηφιακά] στη συχνότητα 63,

από Πάρνηθα [αναλογικά] στη συχνότητα UHF 32,

στο internet στην ηλεκτρονική διεύθυνση action24.gr

και από τις 21/01στην πλατφόρμα της NOVA.

Το ACTION 24 παράγει 24ωρο πρόγραμμα και στοχεύει στο να συνεργαστεί σε συμπαραγωγές με περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ώστε να αναβαθμιστούν γενικότερα οι πιο «μικροί» τηλεοπτικοί σταθμοί.
Η εποχή βοηθάει τις συνεργασίες, με σκοπό τον εξορθολογισμό της αγοράς των media.
Το ACTION 24 θα είναι πρωταγωνιστής της νέας εποχής σε μια διαδραστική τηλεόραση, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες και πάντα με πρωταγωνιστές τους τηλεθεατές.Το πλήρες πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού θα παρουσιαστεί το Μάρτιο και θα περιέχει αθλητικό reality, τηλεπαιχνίδια, εκπομπές life style και πολύ αθλητισμό.Σίγουρα θέλει να κατακτήσει μια θέση στο τηλεκοντρόλ και να γίνει η νέα τηλεοπτική συνήθεια.
digitaltvinfo.gr

ωραια θα εχει τα πρωταθληματα οταν ανεβει στην νοβα ? δεν αναφερει κατι για ξενα πρωταθλημα.μονο για reality...lol...

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

να ρωτησω κατι;το national geographic το εχει μονο σε hd;δηλαδη αμα δεν τους πληρωσω το παγκοσμιας προτοτυπιας 5ευρω national geographic δεν εχει;

Το National Geographic σε SD είναι καλύτερο γιατί όσα προγράμματα δεν είναι HD δεν τα δείχνει στο National Geographic HD και βάζει πιο παλιά που ήταν σε HD. Και συνήθως τα μη HD είναι τα καλύτερα(HD έχει σχεδόν μόνο προγράμματα με ζώα).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 1/2/2013, η Nova θα σταματήσει την εκπομπή του τηλεοπτικού σήματος του Cartoon Network, μετά την λήξη της σχετικής σύμβασης μεταξύ των δύο εταιρειών.
http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=621
Συν ένα (Sport 24), πλην ένα δηλαδή....

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

να ρωτησω κατι;το national geographic το εχει μονο σε hd;δηλαδη αμα δεν τους πληρωσω το παγκοσμιας προτοτυπιας 5ευρω national geographic δεν εχει;

Kαι εγω διαφνω με την χρεωση στα HD , ειδικα οταν ο ανταγωνισμος δεν εχει χρεωση και εχει και περισσοτερα καναλια , αλλα για να ειμαστε δικαιοι δεν ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια . π.χ το Sky UK εχει extra χρεωση για τα HD καναλια .