Δεν είναι προσθήκη, αλλά αφαίρεση. Τέλος το Cartoon Network σε δύο εβδομάδες από τώρα από τη Nova. Η εταιρία πλέον έχει μόνο συμβόλαιο με την Turner για το Boomerang που πόσο καιρό θα καταφέρουν να το κρατήσουν - αφού έχασαν τα υπόλοιπα, σύντομα θα χάσουν και αυτό.
Παράλληλα μειώνονται δραματικά τα "αποκλειστικά στη Nova" κανάλια ... και η τιμή κολλημένη στα ύψη!
Αν κόψουν το boomerang έχω σοβαρό πρόβλημα...
στην συχνότητα 10930/Η/29900 εμφανίστηκε το Action24. Δεν ανοίγει ακόμα και δεν έχει ακόμα epg
Αληθεύει ότι δεν δείχνει το ίδιο Πρόγραμμα μέσω Nova;Ας μας πει κάποιος που το βλέπει.Το Action24 Επίγειο/ Διαδυκτιακό άκουσα ότι δείχνει περισσότερα Ματς,ενώ μέσο nova δεν δείχνει κάποια Ματς γιατί δεν έχουν τα Δικαιώματα για Πανελλαδική Αναμετάδοση.Αν δεν δείχνει τα ίδια στην Nova,όπως το Επίγειο/Διαδυκτιακό είναι τσάμπα πρόσθεση Καναλιού.Κάτι σαν Τηλεάστυ,πολύ κλο κλο άλλο Αυγό τίποτα που λέει και ο άλλος![]()
Αληθεύει ότι δεν δείχνει το ίδιο Πρόγραμμα μέσω Nova;Ας μας πει κάποιος που το βλέπει.Το Action24 Επίγειο/ Διαδυκτιακό άκουσα ότι δείχνει περισσότερα Ματς,ενώ μέσο nova δεν δείχνει κάποια Ματς γιατί δεν έχουν τα Δικαιώματα για Πανελλαδική Αναμετάδοση.Αν δεν δείχνει τα ίδια στην Nova,όπως το Επίγειο/Διαδυκτιακό είναι τσάμπα πρόσθεση Καναλιού.Κάτι σαν Τηλεάστυ,πολύ κλο κλο άλλο Αυγό τίποτα που λέει και ο άλλος![]()
Τώρα που το τσέκαρα, δείχνει το ίδιο πρόγραμμα, με την ίδια ποιότητα εικόνας.
Εμένα κανάλι σαβούρα μου φαίνεται, όμοιο με τα 25+ που δεν βλέπω ποτέ. Τι αγώνες μπορεί να δείχνει αυτό το κανάλι;
Δεν βλέπω κάποια σπουδαιότητα στο ότι μπήκε...
Έχει Γερμανικό Κύπελλο (π.χ. σε ένα μήνα δεν θα με χαλάσει να δω στο προημιτελικά Dortmund-Bayern), διάφορα άλλα κύπελλα και διάφορα πρωταθλήματα με πιο γνωστά το Ρώσικο, το Ολλανδικό και το Βελγικό. Επίσης, έχει αρκετές αθλητικές εκπομπές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.