Προσθήκες καναλιών στη NOVA

αυριο θα ανεβει στην πλατφορμα της nova.....στις 22/01....θα βγαλουν ειπαν σημερα ανακοινωση...

Δεν είναι προσθήκη, αλλά αφαίρεση. Τέλος το Cartoon Network σε δύο εβδομάδες από τώρα από τη Nova. Η εταιρία πλέον έχει μόνο συμβόλαιο με την Turner για το Boomerang που πόσο καιρό θα καταφέρουν να το κρατήσουν - αφού έχασαν τα υπόλοιπα, σύντομα θα χάσουν και αυτό.
Παράλληλα μειώνονται δραματικά τα "αποκλειστικά στη Nova" κανάλια ... και η τιμή κολλημένη στα ύψη!

Αν κόψουν το boomerang έχω σοβαρό πρόβλημα...

Σε αποκλειστικότητα λοιπόν από τη nova το αθλητικό κανάλι που μπορούν ήδη να δουν 5 εκ.Έλληνες και 1εκ. Πακιστανοί.
Μη σβηστεί για ρατσιστικό βάλτε και λίγο χιούμορ στη ζωή σας.

Αν κόψουν το boomerang έχω σοβαρό πρόβλημα...

Κι εγώ. Συν το Αγγλικό πρωτάθλημα. Για το δεύτερο θα περιμένω (υποχρεωτικά) μέχρι τέλη Φλεβάρη που έχω συμβόλαιο , για να δω αν θα μείνω στη Nova ή θα πάω προς ΟΤΕtv μεριά.
Ακούγεται και γράφεται εδώ ότι το φουλ πακέτο + hd το δίνουν 45 . Αν είναι έτσι τότε δεν το σκέφτομαι καν. . έφυγα .

Edit:
Συμφωνώ με τοον φίλο manga ότι δεν είναι το καλύτερο, με την έννοια ότι έχει μέσα τα "μπινελικάκια" του, κάτι που τα λέει το παιδί μου και δε μου αρέσει ..
αλλά έλα μου που έχει μάθει να βλέπει μόνο αυτό το κανάλι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

στην συχνότητα 10930/Η/29900 εμφανίστηκε το Action24. Δεν ανοίγει ακόμα και δεν έχει ακόμα epg

Για πρωινά τηλεμαρκετινκ η εικονα δεν ειναι ασχημη...Περιμενω σε λιγο που ξεκινα το προγραμμα...Πολυ καλη προσθηκη για ενα ακομα λογο...Εχει εκπομπες που βγαζουν θεματα...

Ξεκίνησε και ποδόσφαιρο. Η εικόνα είναι ΑΝΤ1 vol. 2. Μπορεί κάποιος από Αθήνα να συγκρίνει την δορυφορική μετάδοση του Action24 μέσω της nova με την αντίστοιχη επίγεια;

Μην περιμένετε και πολλά.. Και η επίγεια έκδοση του καναλιού είναι επιπέδου Μακεδονία tv.. Ούτε καν ΑΝΤ1.

Παιδιά στον 831 τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστεί το Action24; Σε ποιο κανάλι είναι; Έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν το βγάζει.

Αληθεύει ότι δεν δείχνει το ίδιο Πρόγραμμα μέσω Nova;Ας μας πει κάποιος που το βλέπει.Το Action24 Επίγειο/ Διαδυκτιακό άκουσα ότι δείχνει περισσότερα Ματς,ενώ μέσο nova δεν δείχνει κάποια Ματς γιατί δεν έχουν τα Δικαιώματα για Πανελλαδική Αναμετάδοση.Αν δεν δείχνει τα ίδια στην Nova,όπως το Επίγειο/Διαδυκτιακό είναι τσάμπα πρόσθεση Καναλιού.Κάτι σαν Τηλεάστυ,πολύ κλο κλο άλλο Αυγό τίποτα που λέει και ο άλλος:flipout:

Αληθεύει ότι δεν δείχνει το ίδιο Πρόγραμμα μέσω Nova;Ας μας πει κάποιος που το βλέπει.Το Action24 Επίγειο/ Διαδυκτιακό άκουσα ότι δείχνει περισσότερα Ματς,ενώ μέσο nova δεν δείχνει κάποια Ματς γιατί δεν έχουν τα Δικαιώματα για Πανελλαδική Αναμετάδοση.Αν δεν δείχνει τα ίδια στην Nova,όπως το Επίγειο/Διαδυκτιακό είναι τσάμπα πρόσθεση Καναλιού.Κάτι σαν Τηλεάστυ,πολύ κλο κλο άλλο Αυγό τίποτα που λέει και ο άλλος:flipout:

Τώρα που το τσέκαρα, δείχνει το ίδιο πρόγραμμα, με την ίδια ποιότητα εικόνας.
Εμένα κανάλι σαβούρα μου φαίνεται, όμοιο με τα 25+ που δεν βλέπω ποτέ. Τι αγώνες μπορεί να δείχνει αυτό το κανάλι;
Δεν βλέπω κάποια σπουδαιότητα στο ότι μπήκε...

E τότε ούτε στη NET θα έδειχνε το CH.L την Τετάρτη,αν είναι έτσι.
ς
Τώρα που το τσέκαρα, δείχνει το ίδιο πρόγραμμα, με την ίδια ποιότητα εικόνας.
Εμένα κανάλι σαβούρα μου φαίνεται, όμοιο με τα 25+ που δεν βλέπω ποτέ. Τι αγώνες μπορεί να δείχνει αυτό το κανάλι;
Δεν βλέπω κάποια σπουδαιότητα στο ότι μπήκε...

Εντάξει με τόσα κενά που έχουν τα Novasports, δηλαδή μέρες που δεν έχουν τίποτα ιδιαίτερο που δεν έχεις δει ήδη, δεν είναι κακό να δεις κανέναν αγώνα συμπληρωματικά. Έχει Γερμανικό Κύπελλο(π.χ. σε ένα μήνα δεν θα με χαλάσει να δω στο προημιτελικά Dortmund-Bayern), διάφορα άλλα κύπελλα και διάφορα πρωταθλήματα με πιο γνωστά το Ρώσικο, το Ολλανδικό και το Βελγικό. Επίσης, έχει αρκετές αθλητικές εκμπομπές.

Έχει Γερμανικό Κύπελλο (π.χ. σε ένα μήνα δεν θα με χαλάσει να δω στο προημιτελικά Dortmund-Bayern), διάφορα άλλα κύπελλα και διάφορα πρωταθλήματα με πιο γνωστά το Ρώσικο, το Ολλανδικό και το Βελγικό. Επίσης, έχει αρκετές αθλητικές εκπομπές.

Το θέμα είναι, αξίζει να δει κάποιος παιχνίδι με την εικόνα που εκπέμπει αυτό το κανάλι ;