Προσθήκες καναλιών στη NOVA

+1 συμφωνώ με τον sakels και καλύτερα να βγουν όλα τα σκουπιδοελεύθερα κανάλια (εννοώ και τα αραβικά, ιταλικά κλπ κλπ με τηλεπωλήσεις κλπ κλπ) να ελευθερωθεί χώρο για bitrate και ας το αφιερώσει σε ποιοτικά FTA αν δεν θέλει να δώσει χρήματα η ΝΟΒΑ, αμάν πια! πιάνουν χώρο και ούτε μια ματιά τα ρίχνουμε!

Δεν το ήξερα, καλύτερα τότε!
Αλλά δυστυχώς είναι ρυθμισμένη η ΝΟΒΑ για αυτά και τότε γιατί δεν ρυθμίζει να πιάνει κανένα ποιοτικό και μας βάζει τα σκουπίδια; αφού δεν ξοδεύει ούτε λεφτά, ούτε χωρητικότητα!
Όσα έστω ποιοτικά ελεύθερα υπάρχουν! προτιμώ 10-15 παρά 250 σκουπίδια και "χε...κα" αν το κάνουν για το μαρκετινγκ , όπως έχει αναφέρει φίλος πιο πάνω!

Last edited:
βαλε το crime ang investigation ρε νοβα και βγαλε το history
προσβαλει τις αναμνησεις μας απτο παλιο ιστορικο καναλι

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

εγω ξέρω αρκετούς που έβαλαν οτε και για την β εθνική και εγώ και του χρόνου θα το κρατήσω για να βλέπω την Λάρισα.
Κοιτα και εμενα η ομαδα μου οταν ηταν περισυ Β´εθνικη ετρεχα στα καφενεια να την δω στον οτε και αν ξαναπεσει (χτυπα ξυλο) παλι θα τρεχω, δεν θα με χαλουσε δηλαδη να βλεπω απο την νοβα και β' εθνικη. Αλλα οπως και να εχει αν σου ελεγε η νοβα "Τι θελεις να παρω απο αυτα που εχει ο οτε" εγω θα ελεγα το αγγλικο και οχι την β' εθνικη.
Αρα θεωρω οτι και οι περισσοτεροι που βαλανε οτε λογικα το βαλανε για τα μεγαλα ξενα πρωταθληματα.

βαλε το crime ang investigation ρε νοβα και βγαλε το history
προσβαλει τις αναμνησεις μας απτο παλιο ιστορικο καναλι

Το History είναι απαράδεκτο όπως έχει καταντήσει. Τι δουλειά έχουν οι δημοπρασίες με την ιστορία;

Καμια απολυτως. Σε καποιους αρεσουν τετοιου ειδους προγραμματα. Χωρις εμπαθεια για το ειδος ομως, μπορουν να τα τοποθετησουν σε καποιο αντιστοιχο καναλι με αντιστοιχη βαρύτητα και όχι με το όνομα του History.

3 μερες με το sport24HD και συνειδητοποιω πως τιποτα απο οσα λεμε περι προσθηκων δεν εχει σημασια. Ενα κανάλι με, η αληθεια να λεγεται, υψηλό bitrate, και ικανοποιητικη εικόνα όταν η αρχικη μετάδοση το επιτρεπει. Χωρίς περιεχόμενο που να δικαιολογεί την υπαρξη του σε HD και με όσες φορες να το εχω δει, μόνο με το runner στο κατω μερος και το λογοτυπο σε true HD.

Ειμαι μαζι με τον Νίκο ως προς την υποκειμενικότητα στην επιλογή των καναλιών. Ωστόσο, για όσους μιλάνε για πολυτιμο χωρο στον δορυφορο, η νοβα ξεκαθάρησε με τον πιο εμφατικό τρόπο πως το προβλημα δεν ειναι ο χώρος στους αναμεταδότες προσθέτωντας ενα δωρεαν in-house HD, αλλα το κόστος του κάθε εκάστοτε καναλιού. Στο bandwith που καταλαμβάνει αυτο το, κατ'εμε, ανουσιο καναλι, θα μπορουσαν να μπουν 2 sd με αξιοπρεπεστερο περιεχόμενο, αλλα προφανως το κόστος θα ήταν υψηλότερο.

Το να αναβαθμιζει καναλια σε hd καλο ειναι. 2-3 αναβαθμισεις ακομα και 2-3 προσθηκες νεων hdκαι θα ναι μια χαρα.

Ετσι οπως ειναι τωρα το πακετο δεν χρειαζετε νεες προσθηκες.Ισως κανα fox crime θα ηταν καλοδεχουμενο.

3-4 καναλια να γινουν hd και περισσοτερο τα fox και το πακετο ειναι κομπλε.

Τι αλλο σας λειπει δηλαδη?
Ντοκιμαντερ ειμαστε full
ταινιες υπερκομπλε.Το novalife θα το ηθελα hd μιας και παιζει ταινιαρες.
Παιδικα με το boomerang κομπλε και εδω
σειρες οπως ειπα κανα fox crime η κανα hbo
αθλητικα εχει αυτα που βλεπει ο ελληνικος λαος.
Απο μουσικα ειμαι καλυμμενος και εδω.Εχω και το deluxe απο astra.

Καμια απολυτως. Σε καποιους αρεσουν τετοιου ειδους προγραμματα. Χωρις εμπαθεια για το ειδος ομως, μπορουν να τα τοποθετησουν σε καποιο αντιστοιχο καναλι με αντιστοιχη βαρύτητα και όχι με το όνομα του History.

3 μερες με το sport24HD και συνειδητοποιω πως τιποτα απο οσα λεμε περι προσθηκων δεν εχει σημασια. Ενα κανάλι με, η αληθεια να λεγεται, υψηλό bitrate, και ικανοποιητικη εικόνα όταν η αρχικη μετάδοση το επιτρεπει. Χωρίς περιεχόμενο που να δικαιολογεί την υπαρξη του σε HD και με όσες φορες να το εχω δει, μόνο με το runner στο κατω μερος και το λογοτυπο σε true HD.

Ειμαι μαζι με τον Νίκο ως προς την υποκειμενικότητα στην επιλογή των καναλιών. Ωστόσο, για όσους μιλάνε για πολυτιμο χωρο στον δορυφορο, η νοβα ξεκαθάρησε με τον πιο εμφατικό τρόπο πως το προβλημα δεν ειναι ο χώρος στους αναμεταδότες προσθέτωντας ενα δωρεαν in-house HD, αλλα το κόστος του κάθε εκάστοτε καναλιού. Στο bandwith που καταλαμβάνει αυτο το, κατ'εμε, ανουσιο καναλι, θα μπορουσαν να μπουν 2 sd με αξιοπρεπεστερο περιεχόμενο, αλλα προφανως το κόστος θα ήταν υψηλότερο.

Αυτή την εποχή έχεις δίκιο.
Όταν όμως έχει CH.L/E.L και από του χρόνου Euroleague που θα γίνονται όλα σε HD, έχει αρκετό περιεχόμενο σε HD.
Αν προσθέσεις και τις 3 HD παραγωγές/εβδομάδα στην Superleague, μαζεύεται αρκετό HD αθλητικό περιεχόμενο.

Προφανώς πολύ λιγότερο από τον ΟΤΕ, αλλά όχι αμελητέο.

Στα ντοκυμαντερ θελει προσθηκες...και αναβαθμισεις ολων σε hd

Επισης nc3 hd και να ειναι 24ωρο

Τα nc θελουν πιο πολλες ταινιες.

Κανονικα οτι καναλι εχει μπροστα το Nova θελει HD λιγο υπερβολικο αλλα νομιζω οτι ετσι πρεπει να γινει...
Επισης μπορει να προσθεσει κανα 2 ντοκιμαντερ και να αναβαθμισει τα υπολοιπα σε HD και επισης να βαλει το motorvision που ειναι καλυτερο του motors tv που εχει...

Δεν πα να προσθέσει και αλλά hd
Πενταευρω επόμενα δεν θα δει

Σιγουρα το πενταευρω ειναι υπερβολικο οταν ο ανταγωνιστης σου τα δινει δωρεαν...
Και νομιζω οτι το 2014 το 720p HD δεν ειναι πολυτελεια...