Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Έτσι ακριβώς.
Χωρις sports pack*, απλα αδιάφορη η nova....

* για όσους ασχολούνται βεβαια. Αλλιως, τςαμπα χρήμα....

To αντίθετο .. πχ έχει πολύ καλές ταινίες - μετά από την ενοικίαση σε br τουλάχιστον , είναι καλύτερο από ότι άλλο έχω δοκιμάσει - Αγγλικό skai - neflix , ακόμα και του κατεβάσματος.

Και το ότι δεν έχει τόσα πολλά κανάλια το βασικό πακέτο δεν είναι κακό, η ποιότητα κάνει την διαφορά, ελπίζω να κάνουν ότι πρέπει για να την διατηρήσουν ... μαζί με forthnet είναι και φτηνό, εκεί πρέπει δώσουν και άλλο βάρος αφού ο κόσμος δεν έχει λεφτά πλέον και μόνο αν τα συνδιάζει γίνεται κάτι.

Last edited:
Σίγουρα έπρεπε να τα προσθέσουν αυτά. Για μένα, ένα μεγάλο πρόβλημα της Nova είναι το ότι τα κανάλια της, χάνουν σταδιακά τον χαρακτήρα τους. Το History δεν αφορά πλέον την ιστορία, το travel έχει σταματήσει τα ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ. Το MTV Greece παίζει λιγοστή μουσική μεσά στην ημέρα, ενώ το VH1 παίζει λιγότερα παλιά κομμάτια. Το Discovery και το Nat Geo, ευτυχώς έχουν ακόμα αξιόλογες εκπομπές.

Πραγματικά τα Nat Geo και Discovery κάνουν τη διαφορά. Το travel παίζεται. Το History ΔΕΝ παίζεται με τίποτε, μες στη εβδομάδα αν έχει 5-10 ώρες με κάτι που να βλέπεται. Επίσης το κόλπο να μπαίνουν κάποια πρωτοκλασάτα ματς στο NS2, ενώ στο NS1 έχει "Β Εθνική", μας χαλάει. Ας αποφασίσουν να δώσουν όλο το πακέτο(και τα HD και το ondemand) με τηλεφωνία (αστικά υπεραστικά απεριόριστα) και internet (24Mbps) στα 40 να γίνει της κακομοίρας. Αυτή είναι πολιτική τιμών.

εκει στην nova δεν βλεπετε τι γινεται στο αντιπαλο στρατοπεδο ξεκιναν τα ng sd ng hd και συνεχιζουν και με αλλα. Συνεχιστε καλα πατε ετσι θα σας εχουν συντομα :slapface::slapface::slapface::slapface:::slapface::slapface::slapface:

Καλησπέρα στην παρέα,δεν είμαι ούτε στον ΟΤΕ ούτε στην NOVA παλιά ήμουν NOVA πολύ παλιά,τι θέλω να πω ότι είναι απαράδεκτο να πληρώνεις τα HD απαράδεκτο,μετά πρέπει να ακολουθήσει ότι κάνει ο ΟΤΕ με τα πολλά και πλούσια HD που έχει,μετά πρέπει να βάλει και αλλα κανάλια για να προσεγγίσει περισσότερο κόσμο αλλα και να κάνει και χαρούμενους αυτούς που είναι ήδη στην NOVA.Περιμένω να σε 1-2 μήνες που τελειώνει το συμβολαιο με την CYTA για να βάλω ΟΤΕ,διότι χαίρομαι να βλέπω τα HD (Τζάμπα πήραμε σμαρτ τβ 14 κατοστάρικα) όπως και τα ξένα πρωταθλήματα,αν χάσει το τσου λου η NOVA πάει τέλος...Μακάρι να διαβάζουν της προτάσεις μας κάποιοι από την NOVA μπας και βάλουν μυαλό,δεν γίνετε ο ΟΤΕ να βάζει τον 6ο αναμεταδότη και να γεμίζουν το μπουκέτο τους με νέα και ποιοτικά κανάλια και αυτή να πετάνε χαρταετό.

αυτο λεω και εγω φιλε temis1981 απαραδεκτοι σε ολα αυτα που ανεφερες ετσι οπως πανε σε κανα δυο χρονια θα τους βγει απο πανω και η cyta tv αν δεν ακουν της προτασεις και της γνωμες των συνδρομητων

μαλλον βλεπουν ολημερις τις δημοπρασιες στο history-αλλοιμονο-channel

το history και να θελουν να το βγαλουν δεν μπορουν γιατι εχουν συμβολαιο μεταξυ τους.Οταν τελειωσει ισως σκεφτουν πως δεν υπαρχει λογος να το εχουν οπως παλιοτερα ειχε γινει με ενα καναλι για το ψαρεμα που ειχαν!!Οσο για καινουρια καναλια και δωρεαν hd με βρισκετε απολυτα συμφωνο....

To history σε γενικές καλο το λες έχει αλλα χειρότερα,(την λίγη εμπειρία που έχω σε φιλικά σπίτια που το βλέπω)

@paul kastoria Σε λίγο μπαίνουν στον ΟΤΕ tv τα National Geographic ( SD - HD) και όση δεν γνωρίζουν τα National Geographic SD-HD έχουν διαφορετικό πρόγραμμα,οποτε 2 σε 1,όπως μπαίνουν και το Animal planet HD,παίζει πολύ και το Sky Sports HD ...Οποτε καλά είστε εκεί στην NOVA αν ξυπνήσουν...

Last edited:
Τωρα που σταματουν τα αθλητικα πρεπει να μπει κατι νεο ετσι για να μας ξεχαστουμε λιγο

προσωπικα πιστευω οτι θεματικα ειμαστε πληρης.αυτο που λειπει,ειναι 2,3 hd ακομα.
κατ`εμε,ενα mtv,κανα παιδικο(nikelodeon,disney)και αλλο ενα sport.
δε καιγομαι για κατι αλλο.το καλο ειναι,οτι εχει βελτιωθει κατα πολυ η εικονα των sd και τα hd(cinema&sports)ειναι αψογα...!
με λιγα λογια,προτιμω λιγα και καλα,παρα πολλα και μετρια.

Θα συμφωνήσω για την εικόνα,αλλά μόνο για τα κανάλια της Nova.Τα κανάλια της Digea σε σχέση με την επίγεια λήψη,έχουν απαράδεκτη εικόνα και δεν καταλαβαίνω το λόγο.Θεωρώ απαράδεκτο η εικόνα που έχουν σε συνδρομητική πλατφόρμα,όπου πληρώνει για να τα δει ο πελάτης,να είναι χειρότερη από την εικόνα της ελεύθερης επίγειας λήψης.Ακόμα και η λήψη από τις 3.1E έχει καλύτερη εικόνα.

Γιατι αναγκαστικα η 11823 ειναι σε dvds ακομα

Αν και γιαυτα τα καναλια και πολυ τους ειναι αυτη η ποιοτητα

Nova life hd με ελληνικες και ξενες ταινιες μονο θα ηταν καλοδεχουμενο

Εδώ είμαστε λοιπόν,για να δούμε όταν γίνει κι αυτή η συχνότητα dvbs-2,αν η εικόνα γίνει εφάμιλλη της επίγειας λήψης.

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π Εφόσον δίνεις τα καλά σου λεφτουδάκια πρέπει να απετής να βάλουν συνεχεια νέα κανάλια,μην ξεχνάς τους πληρώνεις πολύ ακριβά,οποτε εγώ λέω νέα κανάλια και πολλά κανάλια και καλή ποιότητα εικόνας και φυσικά HD όσο ποιο πολλά τόσο καλύτερα,άλλη φάση είναι να τα βλέπεις σε HD, ειδικά αν έχεις και καλή TV,αστο δεν το συζητάω!...Περιμένω ακόμα λίγο αναγκαστικά 1-2 μήνες για να καταλήξω,αλλα μάλλον με κόβο για ΟΤΕ μεριά,δεν μαρεσει η εκμετάλλευση και το δούλεμα,άκου εκεί να πληρώνεις τα HD,άκου εκεί να είναι η NOVA από της ποιο ακριβές δορυφορικές στην Ευρώπη, λες και έχουν και εγώ δεν ξέρω τα κανάλια τους,το ελληνικό το πρωτάθλημα δεν το συζητώ ΚΑΝ!

ΥΓ Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο..