Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Μαλιστα
Βαλαμε λιγη γυμναστικη,λιγη μαγειρικη μονο η μενεγακη μας ελειπε
Αν αυτες οι προσθηκες λειπανε απο το καναλι του συνδρομητικου
Επαναλαμβανω συνδρομητικου τοτε να σταματησουμε τις αναφορες και
Τις επιθυμιες μας -κλαψα-για σενα
Δυστυχως ομως οπως παει το πραμα οι μετοχοι της νοβα θα κλαινε
πραγματικα σε λιγο αν συνεχισουν την καθυστερηση

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Τις επιθυμιες μας -κλαψα-για σενα
Εσυ νομιζεις οτι αν γραψεις τις επιθυμιες τις δικιες σου καμια 50ρια φορες, θα τις διαβασει η νοβα? Μη σου πω που μας εχει γραμμενους η νοβα. Τωρα αν σου κανει τοσο καλο να γραφεις τις επιθυμιες σου μπορεις να τις γραφεις αλλα εδω δεν ειναι το τζινι απο το λυχναρι, αρα λιγο δυσκολο να γινουν πραγματικοτητα οι επιθυμιες σου.

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Εσυ νομιζεις οτι αν γραψεις τις επιθυμιες τις δικιες σου καμια 50ρια φορες, θα τις διαβασει η νοβα? Μη σου πω που μας εχει γραμμενους η νοβα. Τωρα αν σου κανει τοσο καλο να γραφεις τις επιθυμιες σου μπορεις να τις γραφεις αλλα εδω δεν ειναι το τζινι απο το λυχναρι, αρα λιγο δυσκολο να γινουν πραγματικοτητα οι επιθυμιες σου.

απο τι στιγμη που η forthent επελεξε να εχει επισημη παρουσια στο avclub σιγουρα καποιος θα ριχνει μια ματια στο thread nova

Το έχουμε ξαναπεί.
Η nova ειναι το sports pack. Τίποτε αλλο.
Για να ειμαι πιο δίκαιος, η nova ειναι 80% sports pack και 20% όλα τα αλλα.

Απο Σεπτεμβρη, με ΑΡΗ εκτός super league, με ΑΕΚ στον ΟΤΕ, να περιμένετε άκρως ανταγωνιστικές προσφορές. Χωρις παλι αυτο να σημαίνει οτι θα αξίζουν. Απο Σεπτέμβρη, θα φανεί έντονα η περσινή απώλεια της Premier League καθώς η θέαση και η κατοχή ενος προγράμματος ενος συνδρομητικού καναλιού εξαρτάται και απο το συνολικό πακέτο.
Οι προσθήκες καναλιών, εξαντλούνται δυστυχώς στην "αναβάθμιση" υφιστάμενων. Κρίμα....
Φαινεται, κατα την ταπεινή μου γνώμη, οτι το όποιο ποιοτικό και οχι μονο προβάδισμα του ΟΤΕ, θα μεγαλώσει και μάλιστα γρήγορα.

Προσωπικά, και επειδή πλησιάζω στην ανανέωση (nova) , το σίγουρο ειναι οτι δεν θα πράξω κατι άμεσα. Θα περιμένω.
Σίγουρα γερνώ προς ΟΤΕ, αλλα οταν έρθει η ώρα θα το δω με αντικειμενικότητα.

+1 παρόλο που έχω την καλοκαιρινή προσφορά + νοβασινεμα με 39.90 για πάντα, με βλέπω την ώρα της ανανέωσης να έχω μεγάλο πειρασμό για ΟΤΕ μεριά (βλέπεις οι ταινίες του ΟΤΕ μου φαίνονται πιο ενδιαφέροντες και πιο συμβατές με το γούστο μου). Κρίμα γιατί όταν μπήκα στην ΝΟΒΑ πίστευα ότι χαλάλι τα λεφτά, αλλά οι συνεχείς επαναλήψεις ταινιών και τα "ηλίθια" (για μένα) κανάλια τύπου History κλπ κλπ με κάνουν να σκέφτομαι έντονα την "κοπάνα".
Επιπλέον αφού δεν δίνουν τα HD δώρο, δεν θέλω αφού περάσουν οι 12 μήνες να πληρώνω αλλά 5 ευρώ επιπλέον, τα χρήματα πια είναι πολύτιμα. Θα μου πείτε ε! βγάλτα έλα όμως που ένα από τα αγαπημένα μου είναι το National Geographic HD που έχει διαφορετικό πρόγραμμα από τα απλό; Τώρα μάλιστα που το έχει και ο ΟΤΕ!....

Last edited:
@ algedan
Eγώ δεν είμαι σε κανένας από τους δυο αλλα μπαίνω καθημερινά και στης δυο πλατφόρμες και βλέπω τα νέα τους..Έχεις δίκιο για τα HD ειδικά αν έχεις και καλή tv είναι τρελα! απαράδεκτο να πληρώνεις τα HD το έχουμε πει άλλωστε ξανά,απλά ο ΟΤΕ με χαλάει λίγο που έχει το τηλέφωνο λίγο ακριβό αλλα Ok παίζουν καλές προσφορες,αναμμένο μέχρι το καλοκαιράκι που μάλλον θα καταλήξω στο ΟΤΕ διότι έχει τα πάντα από ποδόσφαιρο πολλές επιλογές,αν πάρει και το Champions League που θα κάνει γερο μπάσιμο για να το πάρει πάει τελειωσε τα έχει πάρει όλα σβάρνα...Μάλλον κλείνω στο ΟΤΕ με όλο τον σεβασμό προς την NOVA,αλλα άλλο 22 και άλλο 55 εβροπουλακια..:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Τι περιλαμβανει το 22 και τι το 55?

@ algedan
Eγώ δεν είμαι σε κανένας από τους δυο αλλα μπαίνω καθημερινά και στης δυο πλατφόρμες και βλέπω τα νέα τους..Έχεις δίκιο για τα HD ειδικά αν έχεις και καλή tv είναι τρελα! απαράδεκτο να πληρώνεις τα HD το έχουμε πει άλλωστε ξανά,απλά ο ΟΤΕ με χαλάει λίγο που έχει το τηλέφωνο λίγο ακριβό αλλα Ok παίζουν καλές προσφορες,αναμμένο μέχρι το καλοκαιράκι που μάλλον θα καταλήξω στο ΟΤΕ διότι έχει τα πάντα από ποδόσφαιρο πολλές επιλογές,αν πάρει και το Champions League που θα κάνει γερο μπάσιμο για να το πάρει πάει τελειωσε τα έχει πάρει όλα σβάρνα...Μάλλον κλείνω στο ΟΤΕ με όλο τον σεβασμό προς την NOVA,αλλα άλλο 22 και άλλο 55 εβροπουλακια..:violent-smiley-030:

Το champions league θα είναι και του χρόνου στην νόβα. Ο διαγωνισμός που θα γίνει σύντομα αφορά από την χρονιά 15-16 και μετά.

Ποτε ακριβως θα ξέρουμε για το CL ΤΗΣ μεθεπόμενης χρονιάς.;; Εαν παει ΟΤΕ, τότε τη σκόνη μου θα δει η nova.... :)

Φαντάζεστε να πάει η μια μέρα στον οτε και η άλλη στην νόβα; :flipout:

Φαντάζεστε να πάει η μια μέρα στον οτε και η άλλη στην νόβα; :flipout:

Μη το γελάς ... Καθόλου απιθανο... μα αν εμβαθύνουμε στο θεμα nova ή OTE tv ο στοχος εδώ και καιρο αυτος είναι ... να τα ακουμπάμε και στους δυο. Φανταστείτε καποιον π.χ. που ψήνεται να βλεπει αγώνες τεννις (και πιο συγκεκριμενα τα masters) αλλά παραλληλα θελει να βλεπει CHL και ευρωλίγκα.. ε που οδηγείται;; να βαλει και τους δυο παρόχους.

Παρ' ότι δεν είμαι συνδρομητής Νόβα, μόνο η πεθερά έχει (start pack), να επαναλάβω κι εγώ (όπως τόσοι άλλοι), πως πρέπει να προστεθούν κι άλλα HD κανάλια, ειδικά στα ντοκιμαντέρ, με παράλληλη κατάργηση του πεντάευρου.Κάπως έτσι βάζεις στο τρυπάκι τον άλλον να αναβαθμιστεί σε άλλο πακέτο.Επίσης θα έλεγα και μην γελάσετε ούτε να με κράξετε, πως στα επαγγελματικά συμβόλαια θα πρέπει τα HD κανάλια να είναι δωρεάν.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη διαφήμιση από το να βλέπει ο άλλος το Σ-Κ αγώνα στην καφετέρια και να λέει θετικά σχόλια για την ποιότητα εικόνας.
Η (πρώην) ΕΡΤ και νυν ΔΤ, με το HD κανάλι έδειξε σε όλους τι εστί HD και αυτό θα πρέπει να το σκέφτονται οι πάροχοι.

Μη το γελάς Γιώργο... μην το γελάς !!!!

Βασικά, σκεφτόμουν πιο ελεύθερο κανάλι έχει χρήματα για να διεκδικήσει το CL... Φαντάζομαι κανένα, αλλά θα δείξει...

Δυστυχώς Γιώργο από ότι έχει δείξει μέχρι στιγμής η εμπειρία ετών όλα τα μεγάλα event πάνε προς συνδρομητικά κανάλια..

Μακάρι να διαψευσθώ

Πολύ βιάζεσαι, έχεις ένα χρόνο ακόμα...

Και βεβαια εχω καιρό ακομη. Ίσα ίσα που με βολεύει κιολας. Ιςως να ανανεώσω ξανα με nova, έπειτα και εαν θα εχει παει το CL στον ΟΤΕ, τότε θα ειμαι μεσα στους χρόνους και θα κανω την μεταπήδηση.

Ενα πράγμα εχω βιώσει καλα εδώ και 2 χρονια με την nova.
Η super league DEN θα μου λείψει ΚΑΘΟΛΟΥ.
Περισσότερο ενδιαφερον ειχε το Κύπελλο λογω της διαδικασίας του, που και αυτο ειναι στον ΟΤΕ.

Ειδωμεν......
:)