Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Αντι να προσθετουν κανα καναλι καινουργιο ολο τα ιδια και τα ιδια. Ευτυχως δεν εβαλαν κανα cinema παλι

Ένα novacinema 5 με ελληνικές ταινίες από το 60 έως σήμερα θα έλεγε νομίζω. Με αφιέρωματα στις παλιές κλασικές στις βίντεοταινίες του 80 τις νέες τώρα κλπ

Επειδη εχουμε υπερφορτωσει τα ματακια μας με τις ελληνικες ταινιες
θα ηταν προτιμοτερο ενα καναλι με παλιες καλες ξενες ταινιες η και
αφιερωματα σε γνωστους σκηνοθετες η ηθοποιους οπως
Χιτσκοκ,Καρυ Γκραντ,Πητερ Σελλερς,Εννιο Μορικονε κοκ

Ένα novacinema 5 με ελληνικές ταινίες από το 60 έως σήμερα θα έλεγε νομίζω. Με αφιέρωματα στις παλιές κλασικές στις βίντεοταινίες του 80 τις νέες τώρα κλπ

Σωστος!Ενα καναλακι με Ελληνικες Ταινιες και ειδικα του 80 (Τσακωνας,Ψαλτης κλπ) θα ηταν Μαματο!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συμφωνω!Βλεπω ταινιες του χιτσκοκ ακομα και δεκαετιας 40 και ειναι ολες μια και μια.Μακαρι να γινοταν κατι τετοιο.

Tcm hd πρεπει να μπει

Το novalife γράφει κάτω αριστερά ότι είναι HD, αλλά στο κανάλι επάνω δεξιά δεν βάλανε HD λογότυπο όπως το nova cinema 3 μήπως τελικά είναι απλώς upscaled? Το ίδιο ισχύει και για το motors tv

Και μενα ετσι μου φαινονται τα καναλια novalife, motortv για upscaled εκτος απο το boomerang!

Δηλαδή, από την θέση που μπήκε, να υποθέσω ότι θα είναι διαθέσιμο και στο start pack; το έχει δει κανείς που έχει αυτό το πακέτο;

η λογικη λεει οτι ειναι για ολους νομιζω πως τωρα τελευταια αυτος ειναι ο σκοπος τους να προσθετουν καναλια που θα ειναι διαθεσιμα και για οσους εχουν το start pack

Να δούμε τελικά τι θα περιέχει, δυστυχώς κονσέρβα αλλά πιστεύω ότι θα έχει και επικούς αγώνες ελληνικών ομάδων στην ευρώπη, ότι πρέπει για αρχείο!

Κανονικα πρεπει να βαλουν το ns24hd στη θέση 300 και τα υπολοιπα 301-306.Αλλιως τα δυο novasports του startpack ενωμενα.ειτε 112-113 ειτε 115-116.

Εκεινο το κοντρα δε μπορω να καταλαβω γιατι το εχουν τοσο κατω στη λιστα και δε το φερνουν στα καναλια πανελλαδικης εμβελειας

επειδη δεν ειναι πανελλαδικης εμβελειας.αλλα συμφωνω κι εγω με το σκεπτικο ολα τα ελληνικα να ειναι μαζεμενα!

Αυτο ηθελα να πω μαζεμενα ολα τα ελληνικα με το action24. Eπισης ενα καναλι περιφερειακο της αθηνας με καλο προγραμμα ειναι το attica tv

Να ρωτήσω κάτι για το ARTE.
Ενώ δεν το έχω κλειδώσει, είναι το μοναδικό κανάλι που μου ζητάει κάθε φορά που πάω σε αυτό,
να βάζω το "1234".
Το έχει και κανείς άλλος ;

επειδη δεν ειναι πανελλαδικης εμβελειας.αλλα συμφωνω κι εγω με το σκεπτικο ολα τα ελληνικα να ειναι μαζεμενα!

+1 τόσο δύσκολο είναι να το βγάλουν από εκεί και να το βάλουν στην 1ΧΧ ομάδα;