Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Είμαι πρόβλημα του καναλιού η του δεκτή?

Δοκίμασα χθες τους υπότιτλους στον 3001 της Nova. Τζίφος. Θα δοκιμάσω με τον άλλο δέκτη, ρίχνιοντας επάνω του το LNB με τους Hotbird 13, αλλά εικάζω ότι είναι θέμα δέκτη. Τους βλέπει αλλά δεν τους δείχνει.
Οι υπότιτλοι αυτοί μην ξεχνάμε δεν είναι ελληνικοί.

Πριν λίγο στο ARTE HD οι δεύτεροι Γαλλικοί υπότιτλοι έπαιζαν κανονικά. Στο TV5Monde επίσης πριν λίγο είχα μόνο Αγγλικούς υπότιτλους. Φαντάζομαι είναι θέμα περιεχομένου. Και το λέω αυτό, γιατί τώρα το ARTE δεν δείχνει υπότιτλους. Αυτά από τη δοκιμή στον 3001

στο tv5monde μια χαρα τους δειχνει σε ολες τις γλωσσες... (για τον 865 μιλαω)
Προσπάθησα χτές να δοκιμάσω υπότιτλους στο TV5Monde και ενώ έχει πληθώρα υπότιτλων για επιλογή δεν δείχνει κανέναν. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω και τίποτα άλλο?

Υπαρχουν καναλια κατα την αποψη μου που αν τα προσθετε η νοβα θα εκανε τη διαφορα. History2,vh1 classic,mtv rocks,comedy central, axn,syfy, cartoon network,bbc earth

Όλες οι ξένες πλατφόρμες έχουν το syfy

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα μπορούσαν να γίνουν και θεματικά κανάλια σινεμά π.χ cinema1=πρεμιέρες,περιπετειες
Cinema2=επιστ.Φαντ.,θρίλλερ
Cinema2=κωμωδιες,ρομαντικά
Cinema4=ελληνικά
Cinema 5 =σειρες

Όπως στο sky digital

το κακο ειναι οτι τα καινουργια καναλια που μετατραπηκαν προσφατα σε Hd,εχουν ακομα 2καναλο ηχο.
Και σαν να μην έφτανε αυτό έβαλε τις σειρές στο 4.Απορώ ποτέ θα το αλλάξουν σε πολυκαναλο.

Όλες οι ξένες πλατφόρμες έχουν το syfy

Θα μπορούσαν να γίνουν και θεματικά κανάλια σινεμά π.χ cinema1=πρεμιέρες,περιπετειες
Cinema2=επιστ.Φαντ.,θρίλλερ
Cinema2=κωμωδιες,ρομαντικά
Cinema4=ελληνικά
Cinema 5 =σειρες

Όπως στο sky digital

αυτο ισχυει ηδη. ειναι καπως κατηγοριοποιημενα.

Υπαρχουν καναλια κατα την αποψη μου που αν τα προσθετε η νοβα θα εκανε τη διαφορα. History2,vh1 classic,mtv rocks,comedy central, axn,syfy, cartoon network,bbc earth

σωστος. μερικα τετοια καναλια αν βαλει διαφοροποειται απο τον οτε αρκετα. αλλα δεν ξερω αν τους κοβει τοσο εκει.

λεφτά υπάρχουν για να τα βάλουν; γιατί αν δεν είναι ο λόγος αυτός τότε όντως είναι για σφαλιάρες που δεν τα έβαλαν!

+1 για TCM
+1 για novacinema με ελληνικά!

Στην ανάγκη ας μην μπει καθόλου η φόλα novasportstories (ή τουλάχιστον ας ενσωματωθεί ορισμένες ώρες στο novasports24HD) για να γλυτώσουμε bandwith.