Είμαι πρόβλημα του καναλιού η του δεκτή?
Προσπάθησα χτές να δοκιμάσω υπότιτλους στο TV5Monde και ενώ έχει πληθώρα υπότιτλων για επιλογή δεν δείχνει κανέναν. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω και τίποτα άλλο?στο tv5monde μια χαρα τους δειχνει σε ολες τις γλωσσες... (για τον 865 μιλαω)
Και σαν να μην έφτανε αυτό έβαλε τις σειρές στο 4.Απορώ ποτέ θα το αλλάξουν σε πολυκαναλο.το κακο ειναι οτι τα καινουργια καναλια που μετατραπηκαν προσφατα σε Hd,εχουν ακομα 2καναλο ηχο.
Ελπίζω ποτέ.
Υπαρχουν καναλια κατα την αποψη μου που αν τα προσθετε η νοβα θα εκανε τη διαφορα. History2,vh1 classic,mtv rocks,comedy central, axn,syfy, cartoon network,bbc earth
Όλες οι ξένες πλατφόρμες έχουν το syfy
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Θα μπορούσαν να γίνουν και θεματικά κανάλια σινεμά π.χ cinema1=πρεμιέρες,περιπετειες
Cinema2=επιστ.Φαντ.,θρίλλερ
Cinema2=κωμωδιες,ρομαντικά
Cinema4=ελληνικά
Cinema 5 =σειρες
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Όπως στο sky digital
Υπαρχουν καναλια κατα την αποψη μου που αν τα προσθετε η νοβα θα εκανε τη διαφορα. History2,vh1 classic,mtv rocks,comedy central, axn,syfy, cartoon network,bbc earth
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.