Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

ειναι φοβερο το καναλι με το οποιο αγαπησα τη νοβα να το προσπερνω τωρα χωρις καν να βλεπω το προγραμμα του
συμφωνω καιγω για το crime&inv.

Ενα απο τα αγαπημένα μου κανάλια το history δεν βλέπεται πλέον συμφωνώ . Μπορει όμως να μπει στη θέση του ενα αλλο ή υπάρχει στη μέση συμφωνία?

Μακάρι να γίνει πάλι εκείνο το παλιό καλό History και να μη μπει κάποιο άλλο στη θέση του αλλά αν ειναι να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ποιός ο λόγος ύπαρξής του; Παίζετε που παίζετε σαβούρα, αλλάξτε όνομα τουλάχιστον! Υπάρχουν τόσο ενδιαφέροντα κανάλια... Ρε Νόβα, έλεος δηλαδή!

Μακάρι να γίνει πάλι εκείνο το παλιό καλό History και να μη μπει κάποιο άλλο στη θέση του αλλά αν ειναι να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ποιός ο λόγος ύπαρξής του; Παίζετε που παίζετε σαβούρα, αλλάξτε όνομα τουλάχιστον! Υπάρχουν τόσο ενδιαφέροντα κανάλια... Ρε Νόβα, έλεος δηλαδή!

+1 σουτάρετε το! βάλτε κάτι άλλο!

παιδια εγω απο την αλλη βλεπω μονο το history , δηλαδη το discovery εχει κατι αξιολογο ? η το national geographic ? εμενα ασ πουμε δεν μου αρεσουν τα λιονταρια , οι ελεφαντες , οι σαυρες κτλ
για εμενα πρεπει να φυγει το travel και οσα ντοκυμαντεροκαναλια δεν ειναι HD και ειναι SD. Ας αφησουν μοναχα τα HD. Οσο για το C&I πολυ βια βλεπω να εχει και θα ηθελα κατι διαφορετικο .. ας πουμε καναλι με σειρες αλλο δεν υπαρχει? περα απο το FOX?? Σιγουρα το HBO αλλο ??

εγω θα ελεγα καταρχην να γυρισουν σε hd ολα τα cinema και sports.
οτι αλλο προστεθει σε hd καλοδεχουμενο..
Το θέμα δεν είναι να γυρίσουν απλά σε HD,μόνο και μόνο για να λέγονται έτσι.Το θέμα είναι να δείχνουν μόνιμα περιεχόμενο σε HD.Τα novasports για παράδειγμα,είναι 2 σε HD,αλλά δείχνουν μόνιμα περιεχόμενο σε HD?Προσωπικά,θα προτιμούσα να δείχνουν μόνο HD περιεχόμενο τα υπάρχοντα HD κανάλια κι ας μην προστεθούν νέα.Το πρόβλημα με τη NOVA είναι η ύπαρξη ελάχιστων HD αθλητικών μεταδόσεων,από το σύνολο των αγώνων που μεταδίδει.Γενικά,είναι πάρα πολύ φτωχό το HD περιεχόμενο.Συνεπώς,τι να το κάνω αν έκανε και τα 7 κανάλια HD?Θα άλλαζε η ουσία?Και πάλι ελάχιστες HD μεταδόσεις θα είχαμε.Αυτό που θα μπορούσε όμως εύκολα να κάνει,είναι η μετατροπή όλων των novacinema σε HD.

σωστη παρατηρηση,αλλα πιστευω οτι οταν θα αυξηθουν τα hd καναλια,θα αυξηθει και το hd περιεχομενο.
εχθες πχ,γιατι να μην ειναι στο ns4 σε hd το ´λεπτο προς λεπτο..´?

Καλημέρα. Εγώ προσωπικά βρίσκω το Discovery και το National Geographic κλάσεις ανώτερο απο το History και υπόψην ότι το History ήταν μαζί με το Animal Planet τα αγαπημένα μου ντοκυμαντερίστικα κανάλια. Εγώ θα ήθελα να αντικατασταθούν τα SD κανάλια από τα HD και όχι να βγούν εντελώς σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αντίστοιχα HD. Όσον αφορά το Crime & Investigation, ναι, μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει το True Crime αλλά το θέμα είναι να καλυφθούν όσο γίνεται περισσότεροι καταναλωτές και, πίστεψε με, υπάρχουν αρκετά άτομα που ενδιαφέρονται για την έρευνα ενός εγκλήματος και όχι για το ίδιο το έγκλημα. Με άλλα λόγια, άλλο πράγμα είναι να μη βλέπω ένα πρόγραμμα και άλλο το να μη βλέπεται με τίποτα. Και να τονίσω ότι προτιμώ να γίνει το παλιό καλό History που όλοι αγαπήσαμε παρά να το βγάλουνε εντελώς.

και εγώ προτιμώ το παλιό History, αλλά αν έγινε έτσι το περιεχόμενο του για πάντα τότε καλύτερα να φύγει!
Από την άλλη θα ήθελα δωρεάν για πάντα τα HD όπως και κάποιο κανάλι σαν το TCM και να γίνουν 24ωρα, όλη την εβδομάδα, τα Novacinema 3 και 4 και φυσικά μερικά ξένα ελεύθερα ποιοτικά . Α! και υποτιτλισμούς σε κάνα CNN ή ΒΒC για να παρακολουθούνται και πιο εύκολα και από μη αγγλομαθείς (υπάρχουν και τέτοιοι).
Να κάνω μια πρόταση; κάποιο από τα παιδιά που ασχολούνται περισσότερο με το άθλημα, να κάνει μια λίστα από κανάλια που αξίζουν και να κάνουμε ένα δημοψήφισμα από δω για το ποια θα μας ενδιέφεραν περισσότερο; να δείτε ότι θα ήταν ένα ενδιαφέρον δείγμα για την ΝΟΒΑ (και τον ΟΤΕ). Άσχετα αν κάνουν τίποτα τελικά!

Last edited:
Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Α! και υποτιτλισμούς σε κάνα CNN ή ΒΒC για να παρακολουθούνται και πιο εύκολα και από μη αγγλομαθείς (υπάρχουν και τέτοιοι).

Συμφωνώ κι εγώ για το δημοψήφισμα. Όσο για τον υποτιτλισμό σε ζωντανά προγάμματα, δεν μας το επιτρέπει η σημερινή τεχνολογία...

Μην περιμενεται στην παρουσα φαση σοβαρες προσθηκες καναλιων απο την ΝOVA.Σε περιοδους κρισεων απαντες κοιταζουν την τσεπη τους.Ποιοτικα καναλια και ΗD,3D σαφως εχουν μεγαλο κοστος.

Θα μπορούσαν τουλάχιστον να συμπεριλάβουν στις μνήμες της nova περισσότερα από τα FTA κανάλια του Hotbird (RAI, TVE, KBSworld, SuperTennis, Escapes, Das Erste, PressTV κλπ) και να μη χρειάζεται να αγχωνόμαστε πότε ο Pace θα θυμηθεί να τα πιάσει και πότε θα τα ξαναχάσει. Ειδικά αφού έχουν και το θράσος να διαφημίζουν τα (FTA) RT HD και RTDOC HD ως κανάλια του δικού τους πακέτου HD...

Εγώ πάλι, καταλήγω να βλέπω περισσότερο το *τωρινό* history...
Δεν μου αρέσει το πρόγραμμα τύπου ριάλιτι, αλλά και τα υπόλοιπα είναι χειρότερα...

MGM TCM και Sundance Chanel πιστεύω είναι Must και το κόστος δεν νομίζω να είναι και τίποτα σπουδαίο...ειδικά από την στιγμή που έχει κάνει συμφωνία με την ΜGM για τις ταινίες πόσο να κοστίζει και το κανάλι της?Το history είναι ντροπή στο όνομα του το ίδιο πλέον...επίσης 24 τα σινεμα 3&4..μας έχουν τρελάνει που μας έχουν τρελάνει στην επανάληψη...ας κάνουν το 3 καθαρά με θέματα ημέρας..είτε κατά είδος ειτε κατά σκηνοθέτη είτε κατά ηθοποιό...θα ήταν ωραίο να γινόταν το 3 αποκλειστικά έτσι...πέμπτη ολο ντενιρο παρασκευη μερα θριλερ ολα τα παρασκευη και 13 πχ σαββατο ολα του φιντσερ και παει λεγοντας δεν τελειωνει ποτε η λιστα και κανοντας το αυτο οι περισσοτερες ταινιες θα ειναι παλιες αρα και με χαμηλο κοστος.