Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Καλησπερα ,Να ρωτησω αν ξέρει κανεις γιατι δεν ανεβάζει η νοβα και άλλα Ελληνικά μικρότερα κανάλια Αθηναϊκά και απο την υπόλοιπη Ελλάδα όπου υπάρχουν πολυ αξιόλογα ???

Last edited by a moderator:
Κάθε νέο κανάλι στο μπουκέτο της Νόβα, απαιτεί το δικό του bandwidth.
Αυτό έχει ένα κόστος για τον πάροχο (provider), δηλαδή τη Netmed (Nova).
Αν το συγκεκριμένο κανάλι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος (οικονομικό) της δορυφορικής μετάδοσής του μέσω της Νόβα, απλά μένει στα UHF.
Αυτή είναι μιά απλοϊκή εξήγηση.
Πιθανόν άλλα μελη μπορούν να σου εξηγήσουν περισσότερα...

Η nova αν θέλει να εξοικονομήσει bandwidth μπορεί να κόψει τις SD εκδόσεις των καναλιών που εκπέμπουν και σε HD (πλην του national geographic που είναι δοαφορετικό κανάλι).

Καλησπερα ,Να ρωτησω αν ξέρει κανεις γιατι δεν ανεβάζει η νοβα και άλλα Ελληνικά μικρότερα κανάλια Αθηναϊκά και απο την υπόλοιπη Ελλάδα όπου υπάρχουν πολυ αξιόλογα ???

δεν βαζει και καλο ειναι ναμην τα βαλει ποτε γιατι πληρωνουμε συνδρομητικη τβ για αυτον ακριβως τον λογο. να απαλλαγουμε απο αυτα τα ανουσια καναλια τοσο εθνικα οσο και τοπικα. αν αρχισει να προσιετει τετοια ειναι σαν να σε κοροιδευει με τα λεφτα σου. κατα τη γνωμη μου και το κοντρα τσανελ πρεπει να βγει... 20 ωρες τηλεμαρκετιγκ και εκπομπες τυπου τηλεφως. ελεοσ δηλαδη

Συμφωνώ με τον sakels
αν είναι να πληρώνω για τέτοιες φόλες, άστο καλύτερα! άντε γεια! όλοι μας ξέρουμε τι βάζει η συντριπτική πλειονότητα αυτών των καναλιών.
Άντε να βάλει η ΝΟΒΑ κάνα καινούργιο της προκοπής! μόνο ο ΟΤΕ θα βάζει;

Από την άλλη "κρυφοβλέποντας" προς το forum του ΟΤΕ ζήλεψα το γεγονός ότι δεν υπάρχει αρκετός ευρωπαικός ή παγκόσμιος κινηματογράφος στη ΝΟΒΑ (μόνο που και που βάζει καμμιά, έτσι για την τιμή των όπλων!). Μακάρι να μπει ένα κανάλι με τέτοιο κινηματογράφο ή έστω να κάνει το 3 ή το 4 24ωρο με τέτοιες ταινίες. Υπάρχουν πολλά διαμάντια και εκτός του Hollywood!

Σιγά τα διαμάντια... Ότι είναι καλό, βρίσκει και διανομή από μεγάλο στούντιο...
Ώρες ώρες σκεύτομαι ότι ευτυχώς που δεν μας ακούνε και πολλοί από τους 2 παρόχους... :smile:

Μου αρεσει που μιλατε για προσθηκες καναλιων στη NOBA που παλευει να μην κλεισει....εδω ο "φορτσατος" ΟΤΕ και το εκοψε το σπορ και αρχισε τις γυφτιες και τις κλεψιες με το pvr και την αυξηση συνδρομης.

Μου αρεσει που μιλατε για προσθηκες καναλιων στη NOBA που παλευει να μην κλεισει....
Παλι φημες...? Ο φυγει και ο Σκαι αυτο δεν το ειπες.
Αν δεν μπορει να βαλει κανα 2 καναλια παραπανω τοτε τι συζηταμε?

Η επόμενη προσθήκη της nova είναι το κανάλι Ε (πρώην 902TV) σύμφωνα με την σελίδα του καναλιού στο facebook αλλά και αλλού..
http://vimeo.com/etvgr
Στα μέσα Νοέμβρη λέει και ήδη τίποτα, ούτε ένα δελτίο τύπου από την πλατφόρμα.

Καλα απο αυτα τα καναλια Ε, κοντρα, εξτρα 3 που ειναι τηλε- φολες μονο το εξτρα ξεχωριζει λιγο φετος με αυτους που πηρε αλλα το εχει μονο ο οτε.

Δεν το λες και περιφερειακό. Ο 902 είχε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

προσωπικά το Ε μου αρέσει πολύ περισσότερο από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV!!! βάζει κάπου κάπου καμμιά καλή ταινία (δεν κάνω πλάκα! έχω δει ταινίες που μου άρεσαν), έχει ειδήσεις, μαγκαζίνο, πολιτικό σχολιασμό κλπ κλπ, σε σχέση με τα περιφερειακά είναι πολύ καλύτερο. Φυσικά και μπορεί να καθήσω να το δω μερικές φορές (όχι σαν το Μακεδονία και το Κόντρα που τα αφήνω στην άκρη).

αν συνεχίσει να προσθέτει τέτοια κανάλια θα χρειαστούμε καινούριο thread: "προσθήκες σκουπιδιών στη Νόβα"

Είμαι βέβαιος πως δεν μπορεί να βγάλει το mega, γιατί υπάρχουν άτομα που το βλέπουν(όχι εγώ προσωπικά αφού επίγεια tv δεν παρακολουθώ).