Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Οτι προσθετει δεν ειναι κακο... Σιγουρα καποιους θα βολευει ακομα και το χειροτερο περιφεριακο καναλι...

Τα περιφερειακά πιάνουν χώρο χωρίς λόγο.
Πάντως έχω απογοητευτεί σαν συνδρομητής που δεν έχουν καταργηθεί ακόμα οι διπλές εκδόσεις(SD,HD) και δεν έχουν μπει καινούρια HD κανάλια.
Τι περιμένουν ακριβώς?

Αν δεν δωθουν δωρεαν καλως υπαρχουν ακομα... Ολοι θεωρουμε μια τετοια μεταβαση θα δωσει δωρεαν τα HD, αλλα αν ειναι να τα κοψει και να ζητα συνδρομη καλα κανει και δεν τα κοβει...

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Εγώ λέω να πάψει να χρεώνεται και να φύγουν.
Όχι απλά να φύγουν.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος χρέωσης του HD, εφόσον όλοι οι συνδρομητές έχουν ΗD δέκτη.

μεχρι και τις 31/12 που υπαρχει το νοικι για την 10930 δεν νομιζω να το σταματησουν. αντε να δουμε. παντως τα sd διπλα καναλια ειναι κατασπαταληση του bandwidth.

Ο λόγος είναι να πάρουν και το τελευταίο πεντάευρο δηλαδή?

Ελπίζω μόνο όντως να προστεθούν κανάλια.
Μην μείνουμε με τα υπάρχοντα και ειδικά τα διπλά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Δεν υπάρχει κανένας λόγος χρέωσης του HD, εφόσον όλοι οι συνδρομητές έχουν ΗD δέκτη.

Αυτό, τώρα, από ποιο στοιχείο ή πηγή προκύπτει;

Έχεις πληροφορίες ότι οι δέκτες SD, που πουλήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, σε όσες περιοχές της χώρας πέρασε το ψηφιακό σήμα, έχουν εξαφανιστεί;

Καλημέρα σε όλους.Ένα κανάλι με Ελληνικές ταινίες αποκλειστικά? Τι λέτε οι υπόλοιποι ?

Καλό και το E αλλά καλά είναι να βάλουν και κανένα καινούριο hd κανάλι.

Μη γράφεις κεφαλαία. Επόμενο ανάλογο μήνυμα θα διαγράφεται.

Last edited by a moderator:
Πρέπει να διορθώσουν τον ήχο στο E tv, είναι φανερά πιο δυνατός από των υπολοίπων καναλιών. Και φυσικά, να κάνουν μία προσθήκη της προκοπής, κάτι που έχουμε αρκετά χρόνια να δούμε. Ας ξεκινήσουμε τώρα τον Δεκέμβριο με ένα κανάλι με χριστουγεννιάτικες ταινίες (περισσότερες ώρες όμως, όχι μόνο δύο προβολές) κι από Γενάρη μακάρι να δούμε κάτι νέο κι ενδιαφέρον.

Στα ντοκιμαντέρ υπάρχει έλλειμα κατά την γνώμη μου. Υπάρχουν πάρα πολλά εξαιρετικά κανάλια που μπορούν να προστεθούν.

+1 @efthimis1980
+1 @jimmy0077

μακάρι να γίνει παιδιά! και στην ανάγκη ας φύγουν "οι δημοπρασίες"