Προσθήκες καναλιών στη NOVA

εχετε ακουσει μήπως η νοβα βάλει κιάλο καναλι τον δεκέμβρη hd

Πρεπει να φυγουν τα διπλα και να γινει μια σωστη αριθμιση ξανα. 301 ns1hd.

Αυτα τα καινουργια καναλια που μπαινουν στην nova που τα βρισκουμε πρεπει να κανουμε κατι με τον δεκτη?
Ή μηπως ειναι μονο γι'αυτους που εχουν full nova?

δεν θα κοιτας στα αγαπημενα σου,αλλα στο default μπουκετο nova.
αυτοματα ενημερωνεται η λιστα.στην χειροτερη κανε ενα scan και θα εμφανιστουν.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

ειναι πιο δυνατος απο τα υπολοιπα.
το ιδιο συμβαινει και στο επιγειο νομιζω.

Εμένα πάντως το Ε tv μου αρέσει στο περιεχόμενο που έχει . όσο για τον ήχο δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα . μια χαρά μου φαίνεται ο ήχος

Φτώχειες φέτος... Nova Christmas μόνο από 20/12-6/1. Και φυσικά με μόνο δύο ταινίες καθημερινά. Και μετά ψάχνουμε από τη Nova να βάλει κανένα σοβαρό θεματικό κανάλι.

Last edited:
και μερικές από αυτές που βάζει δεν είναι καθόλου χριστουγεννιάτικες! Θα εμπεδώσουμε το Hobbit και το σπασίκλα 3 κλπ κλπ και στο NOVA Christmas :laugh: :popcorn:
άσε που οι επαναλήψεις αυτών μας έχουν πρήξει! :beee: Βάλτε τουλάχιστον περισσότερες Χριστουγεννιάτικες έστω και παλιές! :grandpa::angel:
Μη βάζετε μόνο για να βάζετε!

δείτε τις ταινίες εδώ: http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=10133&Itemid=112

Last edited:
σε συνδρομητες start pack και sports pack θα ειναι ανοιχτο το καναλι? η μονο σε οσους εχουν τα novacinema

Παντως ενα πραγμα που δεν εχω καταλαβει με το νοβα λαηφ, και φανταζομαι ειναι και ευκολο να γινει, ειναι γιατι οσο δεν εχει προγραμμα, δεν βαζει σε επαναληψη την προηγουμενη μερα... πχ θες πρωι να δεις καμμια ταινια και ολα τα καναλια εχουν βλακειες...

Γιατί πολυ απλά το novalife βάζει επανάληψη πολλές ταινίες ήδη.Αν το κάνει και το πρωί θα γίνει κουραστικό

θα μπορουσε να επαναλανβανει το χθεσινο προγραμμα. εξαλλου το κοινο το πρωι ειναι διαφορετικο απο το βραδυ