Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Διαβάζω το νήμα, και βλέπω ότι ζητάμε πράγματα που βασίζονται στην "λογική". Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί έτσι η αγορά.
Το ότι ο ΟΤΕ έχει 255.000 συνδρομητές, εμένα μου λέει ότι τα περιφερειακά κανάλια αφορούν πολλούς, η ποιότητα του HD δεν μετρά και πολύ, και ότι οι ελληνικές ταινίες έχουν κοινό.
Μάλλον καλύτερα που δεν μας ακούνε... :flipout:

ο χωρος ειναι πολυτιμος για καθαρα και μονο συνδρομητικα καναλια.
Εκεί ειναι που σφάλεις. Ο χωρος ειναι πολυτιμος για κανάλια με αξιολογο περιεχόμενο, ελευθερα ή μη. Σημερα ενα 20% των καναλιων ειναι τουλάχιστον αδιαφορα. Εαν δεν καλύπτουν τα ενδιαφεροντα κάποιων ειναι διαφορετική συζήτηση. Πρεπει να δουμε και την ευρυτερη εικόνα και να σκεφτουμε το τοπικό χρώμα στις προσφερομενες υπηρεσιες.

οι τοπικες κοινωνιες ας δουν τα τοπικα καναλια μεσω της απλης κεραιας. ασε που πολλα καναλια τοπικα ειναι και σε stream μεσω των site τους πλεον.

πληρωνουμε την νοβα για να βαζει καναλια του fox, του discovery κλπ... αλλιως τι νοημα εχει η συνδρομητικη τβ???

Last edited by a moderator:
Το νοημα ειναι πως μπορεις να εχεις προσβαση απο οπου και αν κατοικεις χωρις το ιντερνετ. Ωστοσο, αν το σκεφτεις, υπαρχουν 7-8 θεσεις που τωρα καταλαμβανονται απο διπλα κανάλια. Σε μια ιδανικη κοινωνια οπου αυτα θα εφευγαν, θα μπορουσε να αφιερωσει 1-2 θεσεις για τοπικά κανάλια. Θα συμφωνησω με τον Petasi πως η πλειοψηφια του κοσμου δεν ενδιαφερεται (δυστυχως) για το μεγιστο bitrate στα καναλια και μάλιστα ζητάει τετοιο περιεχόμενο. Για παραδειγμα, δεν πιστευω πως υπάρχει καποιος που να θεωρεί πως το History στη σημερινη του μορφή προσφέρει κάτι καλύτερο απο ενα οποιοδήποτε μη-συνδρομητικό.

1-2 θεσεις? και ποιων περιοχων να βαλει? της δικιας σου? αλλιως θα πρεπει να βαλει κανα 15αρια για ολους οπως ο οτε.

εγω το history το βλεπω παντως. το storage wars δεν το βαριεμαι. οπως και να το κανουμε ακομα σε σε αυτη την καασταση το history θα ειναι καλυτερο απο οποιο τοπικο με 15 ωρες τη μερα να διαφημιζει το pretty bra και τη σομπα luxel. σε που θα αρχισουν τωρα ολα τα τοπικα με τα παιχνιδια τυπου τηλεκυβος.

και μια απο τις πιο πετιχημενες διαφημισεις της.... (ειχε και αλλεσ πορομοιες)

http://www.youtube.com/watch?v=rEyyZcvZqN8

http://www.youtube.com/watch?v=w6UcIascBxE
:a0210:

Last edited:
παιδιά μην γελάσετε!
γιατί δεν κάνουμε ένα "δημοψήφισμα" από δω ποια κανάλια θέλουμε να φύγουν και μετά να το στείλουμε στο εδώ support ; Ξέρω ότι μάλλον δεν θα γίνει τίποτα αλλά σίγουρα θα τους ενδιαφέρουν οι απόψεις μας και οι προτάσεις μας. Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα "τζάμπα" ερωτηματολόγιο! και μάλιστα από άτομα που καταλαβαίνουν από δορυφορική.

Δύο σελίδες λέτε τα ίδια πράγματα (που έχουν λεχθεί και σε άλλα θέματα πολλάκις). Ας προχωρήσουμε παρακάτω.

Η συζητηση ως προς τα κριτηρια για νεες προσθηκες καναλιων και οπως την κανουμε στις τελευταιες 2 σελιδες με επιχειρηματα, καθε αλλο παρα ανουσια ειναι.

Το θέμα είναι ότι η κουβέντα είναι καθαρά υποκειμενική και λόγο αυτού, δεν θα υπάρχει ποτέ σύμπνοια απόψεων, απλά θα γίνεται ες αεί μία άτυπη αντιπαράθεση

Δεν ηξερα οτι πεταξα μια σπιθα και αναψε φωτια στο νημα.
Θα προσπαθησω να δικαιολογησω αυτο που ειπα με τα περιφερειακα καναλια. Επειδη παρα πολυς κοσμος καταγεται απο καποιο μερος αλλα οι συνθηκες τον εκαναν να φυγει και να παει σε αλλο μερος κυριως μεγαλοαστικο οπως αυτο της Αθηνας θα ηθελε ας πουμε μια ενημερωση για το τι προβληματα εχει ο τοπος που καταγεται. Μπορει βεβαια να πει καποιος οτι υπαρχει και το ιντερνετ, ναι συμφωνοι αλλα υπαρχουν ατομα που δεν το χρησιμοποιουν ποτε.
Επισης τα περιφερειακα τα μεσημερια του ΣΚ εχουν και εκπομπες με τοπικη παραδοσιακη μουσικη οπου πιστεψτε με αυτοι που ειναι 50-55+ θα καθισουν να την χαζεψουν υπαρχουν βεβαια και διαφορες αλλες εκπομπες.
Μπορει σε καποιον αυτα που λεω να του φαινονται ανουσια και να μην γουσταρει να τα πληρωνει ομως υπαρχουν αρκετοι που εχουν επιλεξει τον ΟΤΕ κι ας ειναι στην τελικη πιο ακριβος απ τη Nova στο 3play (αναλογα το πακετο βεβαια).
Συμφωνω στα καναλια που εχουν αρκετες ωρες τηλεμαρκετινγκ και πιανουν χωρο.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Το θέμα είναι ότι η κουβέντα είναι καθαρά υποκειμενική και λόγο αυτού, δεν θα υπάρχει ποτέ σύμπνοια απόψεων, απλά θα γίνεται ες αεί μία άτυπη αντιπαράθεση

Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι αποτελούν τα 0,001% των συνδρομητών και ότι δεν είναι αυτοί το μαζικό target group για να τους κάνουν τα χατίρια...

i rest my case !!!:smash:

Σήμερα πάντως που είδα τις αλλαγές, παρατήρησα ότι έχει πέσει το bitrate σε κάποια άλλα κανάλια όπως το mega

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

εμένα μου λέει ότι τα περιφερειακά κανάλια αφορούν πολλούς, η ποιότητα του HD δεν μετρά και πολύ, και ότι οι ελληνικές ταινίες έχουν κοινό.
Μάλλον καλύτερα που δεν μας ακούνε... :flipout:
Ναι και οτι οι πιο πολλοι βαζουν οτε tv για να βλεπουν β' εθνικη, αυτο ελειπε να πεις για να γελασουμε με το ανεκδοτο που ειπες! :p

Χαίρομαι να διασκεδάζω το φόρουμ. Ας πω και ένα ανέκδοτο, δεν χάλασε και ο κόσμος. Να σπάσει και λίγο η βαριά ατμόσφαιρα από τόσα σοβαρά... :smile:

εγω ξέρω αρκετούς που έβαλαν οτε και για την β εθνική και εγώ και του χρόνου θα το κρατήσω για να βλέπω την Λάρισα. ο καθένας επιλέγει μια πλατφόρμα για διάφορους λόγους οπου σε πολλούς ακούγονται κάπως. και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να βάλει νοβα με την τιμή που έχει και μιλω για φούλ πακ αλλά αυτά είναι γούστα και απόψεις. και η σούπερ λιγκ σχεδόν το ίδιο με την β εθνική ειναι πλεον για μενα οποτε...

Γενικά, ο κόσμος που επιλέγει νοβα και οτε το κάνει για κάποια απο τις 3 κύριες κατηγορίες "ποιοτικής" ψυχαγωγίας: αθλητικά, σειρές και ταινίες, ντοκυμαντέρ ή συνδυασμό αυτών. Το 80% των Ελλήνων ζουν σε αστικά κέντρα και αυτοί είναι ο κύριος όγκος των πελατών. Αυτοί λοιπόν περιμένουν να δούν κάτι σαφώς ανώτερο απ τα ιδιωτικά και κρατικά μεγάλα ή τοπικά κανάλια. Οι μετανάστες και οι κάτοικοι περιοχών με κακό σήμα είναι μειοψηφία και ο μόνος λόγος που παρέχεται τέτοια πληθώρα μικρών και τοπικών καναλιών είναι το πολύ χαμηλό κόστος και η χρήση τους ώς εργαλείου marketing (πάρε νόβα και δες 578.932 κανάλια)

Ακομη και ετσι να ήταν, η προσθηκη μικρων καναλιων, εστω και χαμηλού bitrate, δε θα στεναχωρουσε κανεναν περαν εκεινων που θα συνεχιζαν να γκρινιαζουν για προσθηκες "σκουπιδιων".

Να μπουν εφοσον πρωτα μπουν συνδρομητικα ποιοτικα καναλια που λειπουν