Προσθήκες καναλιών στη NOVA

@ stonecityboys

Ναι θα βαλει τα Τσαμπιονς λιγκ και Γιουροπα λιγκ tv...Τα έχασε όλα ρε φιλε τι κανάλια θα βάλει? απορώ πως μένετε ακόμα σε αυτήν την NOVA..

Ναι γιατι να μενουμε? Σταρτ πακ με σπορτ 1, ιντερνετ 24ρι, απεριοριστα σταθερα και κινητα με αστικη χρεωση με 30 ευρω ειμαι, στον ΟΤΕ ελλειψει αλλης εταιριας για 2ρι ιντερνετ και 200 λεπτα αστικα πληρωνα μεχρι πριν κανα δυο μηνες 35 συν δυο ευρω την αναγνωριση κλησης και μονο για μενα εγινε το ιντερνετ 4 και αστικα με 32 ευρω!

Οσοι πανηγυριζετε για τον ΟΤΕ να σας δω τι θα λετε οταν θα γινει μονοπωλειο... Ηδη η προσφορα που εχει βγει ειναι για 24 μηνες δεσμευση στο ιντερνετ αλλα 12 μηνες στην τηλεοραση! Σαν να σου λεει ετοιμασου για αυξηση του χρονου αν θελεις να κρατησεις την τηλεοραση!!

Last edited:
@eko13

Ανάλογα την προσφορα που έχεις πάρει,εγώ τα έχω όλα με 40 ευρώ! στον ΟΤΕ...και 24 ταχύτητα 30 λεπτα κινητα απεριο σταθερα και Free τα HD.

E μην στεναχωριέσαι εφόσον δεν έχεις το όλο το πακέτο με τα 60-65 ευρώ μην αγχώνεσαι,αν ήθελες να τα είχες όλα αναγκαστικά θα πλήρωνες,αν θυμάσαι έτρεχε προσφορα όλα με 25 ευρώ,λέω και εγώ τι έγινε τι άλλαξε στην NOVA,τώρα κατάλαβα,αλλα ok βγάλανε βρώμα ότι θα πάρουν λέει το ισπανικό ιταλικό και κύπελλο ελλάδος,εδώ γελάμε!!!προτιμώ να βλέπω αν γουστάρω Σουπερ λιγδ σε ένα καφέ παρα να δίνω 62 ευρώ να το έχω σπίτι να πληρώνω και 5 ευρώ και το HD..

Να πούμε από ντοκιμαντέρ? από παιδικά? μονο λίγο καλύτερο είναι στα CINEMA η NOVA που Ok ο ΟΤΕ πήρε τελευταία αρκετά μεγάλα στούντιο από την NOVA..Αλλα σιγά μην περιμένω να δω της ταινίες και της σειρές από τα συνδρομητικά η λύση είναι P2P.

Τώρα να δεις ποσο γλείψιμο έχει να σας κάνει εσάς για να μην φύγετε,ενώ 20 χρονια έβγαζαν από τον τράγο γάλα,να σου πω κάτι φιλε αν κάνει τα ίδια και ο ΟΤΕ θα την πατήσει όπως και η NOVA,αν δεν ρίξει τις τιμές τώρα στα 25 όλο το πακέτο η NOVA και δωρεάν τα HD θα καταστραφεί,εγώ προσωπικά θέλω ανταγωνισμό για το καλο του καταναλωτή.

Last edited:
καλα ολοι εσεις οι συνδρομητες του οτε τβ που τα χωνετε στη νοβα
τοσο πολυ σας αρεσει αυτο το νημα και γραφετε συνεχεια εδω
παρακαλω γυριστε στα δικα σας λημερια

Η δορυφορική δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, και η ερώτηση αφορούσε κανάλια. Υπάρχουν συνδρομητές που ποτέ δεν είχαν αθλητικά κανάλια και δεν θα έχουν, είτε στην nova είναι είτε στον ΟΤΕ.

Μου αρέσει που και που να διαβάζω posts 2-3 χρόνων πριν. Όταν μερικοί λέγαμε αυτό, που αφορά γενικά την συνδρομητική τηλεόραση, μερικοί άλλοι έγραφαν πως έχει τα χ, ψ αθλητικά γεγονότα, μη λαμβάνοντας υπ' όψιν το κομμάτι των πελατών που δεν ασχολούνται με παρακολούθηση αθλητικών προγραμμάτων
Γελάω με κωλοτούμπες και αναπροσδιορισμό επιχειρημάτων που κατά καιρούς έχουν κάνει και ήρθε η ώρα για άλλη μια φορά να κάνουν "Σαμάρεια" κωλοτούμπα.
Δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα, ούτε σε λέω κωλοτούμπα. Με αφορμή το post σου γράφω ότι γράφω.

Το μονοπώλιο που τείνει να γίνει δεν ευνοεί ουτε τους μεν ούτε τους δε.
Αργά η γρήγορα θα γυρίσει μπούμερανγκ για εμας τους συνδρομητές.
Τέλος μην έχετε επιλεκτική μνήμη. Γυρίστε μερικά χρόνια πριν στην εποχή του μονοπωλίου

Δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ μονοπώλιο στην συνδρομητική τηλεόραση, όποιος θέλει μπαίνει, η Νόβα απέκτησε κάποια στιγμή δεσπόζουσα θέση και δεν τη χειρίστηκε σωστά με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για τον ΟΤΕ και να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Αν ο ΟΤΕ κάνει τα ίδια, σε 5-7-10 χρόνια κάποιος άλλος θα βρεθεί να δώσει στον καταναλωτή αυτό που θέλει και να μαζέψει τους συνδρομητές του.

Δε νομιζω στην παρουσα φαση να φταιει η παλια κακη δεσποζουσα φαση αλλα οι αποφασεις της τρεχουσα διοικησης. Προσωπικα πιστευω οτι μαλλον το αποφασισαν να μην τα παρουν λογω οικονομικων κλπ...

Βεβαια οι 5000000 συνδρομητες δε θα μεινουν για πολυ μετα απο αυτο

Νομίζω περισσεύει ένα μηδενικό στον αριθμό των συνδρομητών...
Αν δεν πάρει κανά ευρωπαικό πρωτάθλημα η nova, μάλλον σε αφαιρέσεις καναλιών θα προχωρήσει. Λίγα και καλά.
Σου λέει:"που να παιδεύω τον κόσμο με πολύ ζάπινγκ. Άσε που κολλάει και το ρημάδι, άμα το ζορίσεις!".

Καλησπέρα στο forum! Απο 25 Σεπτεμβρίου υπάρχει τεστ στην συχνότητα 12169 με όνομα testserviceM2E2 encrypted με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους, νέο κανάλι ή νεα υπηρεσία; Μετά απο καιρό κάτι κινείται; Με τόσο χρήμα που θα γλιτώσει από cl και el ελπίζω σε νέες προσθήκες κσναλιων μετά από τοσο καιρό ξηρασίας, συνδρομητής απο το 2000 .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι σταμάτησε να αναπτύσσεται η πλατφόρμα μόλις πήρε τα δικαιώματα της super league 110000000 για 3ή4 χρόνια αν θυμάμαι καλά, μετά από αυτο ο κατήφορος. Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει αυτές τις τιμές ο ΟΤΕ με τοσα ετήσια έξοδα ( συχνότητες, δικαιώματα κλπ). Πολλά τα λεφτά σε περίοδο κρίσης.

Πάντως ο ΟΤΕ πρόσθεσε σήμερα νέα κανάλια και μάλιστα σε HD και θα προσθέσει γρήγορα περισσότερα και θα κάνει τα αθλητικά του όλα HD.Απλά το λέω εδώ στης NOVA διότι αν μπορέσετε να πιέσετε όσο μπορείτε καταστάσεις...Πάντως χαίρομαι που είμαι στο ΟΤΕ και δεν έχω κανένα σοβαρό παραπονο.

θαθελα να υπενθυμισω οτι το νημα ειναι προσθηκες καναλιων στη νοβα
και οχι προσθηκες συνδρομητων του οτε-τβ στα νηματα της νοβα

ειδικά κάποιος που είναι εριστικός ΚΑΙ ΕΊΡΩΝΑΣ μέχρι εκεί που δεν πάει! κάτι θα πρέπει να κάνουν οι διαχειριστές! είμαστε χρόνια εδώ και υπάρχει κάποιο επίπεδο! 'Εχουν τιμωρηθεί άτομα με λιγότερο αρνητικό περιεχόμενο! Πικραίνομαι να βλέπω το forum όπου συμμετέχω από παλιά, να μπαίνουν κομπλεξικά "ανθρωπάκια" και να βγάζουν τα απωθημένα τους και να κοροϊδεύουν όλους εμάς που κρατάμε χαρακτήρα. Ξέρετε για ποιόν μιλάω (2 ποστ παραπάνω), όπως και για άλλους παρόμοιους. Να το κάνουμε τελικά ροντέο εδώ; αν αρχίσουμε να μιλάμε εριστικά και εμείς;

Δεν καταλαβαίνω ... μερικοί κάνουν λές και έχουν μετοχές στη μια ή στην άλλη εταιρεία.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Πάντως ο ΟΤΕ πρόσθεσε σήμερα νέα κανάλια και μάλιστα σε HD και θα προσθέσει γρήγορα περισσότερα και θα κάνει τα αθλητικά του όλα HD.Απλά το λέω εδώ στης NOVA διότι αν μπορέσετε να πιέσετε όσο μπορείτε καταστάσεις...Πάντως χαίρομαι που είμαι στο ΟΤΕ και δεν έχω κανένα σοβαρό παραπονο.

Κι ειπες να γραψεις εδω , για να μοιραστεις τη χαρα μαζι μας.

Ζήτησα ποιο πάνω να μην συνεχίσουμε και σε αυτό το νήμα. 2 μέρες τώρα χάσαμε κάθε νόημα θαρρείς ότι κερδίσαμε η χάσαμε κάτι. Τα συμφέροντα που έχει ο κάθε συνδρομητής, σε αυτά που θέλει να βλέπει και να πληρώνει θα τα κρίνει μόνος του.

Παρακαλώ θερμά

Δεν καταλαβαίνω ... μερικοί κάνουν λές και έχουν μετοχές στη μια ή στην άλλη εταιρεία.
Α γεια σου, για να μην αναφέρουμε αυτούς που δείχνουν απίστευτο μένος κατά της Νοβα τώρα που έχασε το UCL & UEL.
Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός...

Α γεια σου, για να μην αναφέρουμε αυτούς που δείχνουν απίστευτο μένος κατά της Νοβα τώρα που έχασε το UCL & UEL.
Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός...

στη χωρα που ειμαστε φιλε μου ισχυει για αλλη μια φορα το "να ψοφισει η κατσικα του γειτονα" τι να πεις σιγα μη χαιρομαι εγω αμα χασει ο οτε καναλια επειδη εχω νοβα! οκ πηγε το τσουλου στον οτε τι να κανουμε ολα κανουν τον κυκλο τους κ ολα ειναι φουσκα σαυτη τη χωρα! τεσπα