To Novastars HD υποθέτω ότι είναι μόνο για όσους έχουν τα novacinema?
super bowl σήμερα fox sport μόνο στη nova !!!!!!!!!!!!
Μπορεις να βαλεις και μονο το nova cinema 1 με 10 το μηνα. Πριν μπορουσες και το novasports 1 , αλλα το εκοψαν.Τώρα θα βγω λίγο εκτός θέματος νομίζω αλλά δεν είναι και τελείως άσχετη η ερώτησή μου με το τοπικ. Πως γίνεται να έχει ένα μόνο κανάλι όταν αυτά πάνε πακέτο?
Μπορεις να βαλεις και μονο το nova cinema 1 με 10 το μηνα. Πριν μπορουσες και το novasports 1 , αλλα το εκοψαν.
Μπορεις να βαλεις και μονο το nova cinema 1 με 10 το μηνα. Πριν μπορουσες και το novasports 1 , αλλα το εκοψαν.
Έβαλα και γω πακέτο νοva cinema.αξίζει μόνο για τις ταινίες .τα υπόλοιπα κανάλια πέρα από κάποια ντοκιμαντέρ με άγρια ζώα που γουστάρω είναι για τα σκουπίδια...κυνηγοί αποθηκών ξυλοκόποι ενεχυροδανειστήρια και συναφείς πα@ιες.αντε να τελειώσει το συμβόλαιο να το ξεφορτωθώ
Έτσι είναι. Αν πετύχεις προσφορά. Αλλιώς πληρώνει επιπλέον. Η καλύτερη προσφορά είχε γίνει στην αδερφή μου. Είχε κερδίσει nova επίγεια συνδρομή για 1 χρόνο από διαγωνισμό game of thrones. To τον επόμενο χρόνο η επίγεια σταμάτησε από τη nova και της κάνανε προσφορά με 10 / μήνα το start pack με το cinema 1!!!! Το έκοψε όμως τώρα γιατί πήγε ote.Και όμως δεν πληρώνω εξτρά (10 τον μήνα) για το nova cinema 1, ούτε για το nova sport 1. Περιλαμβάνονται μέσα στο βασικό πακέτο των 29,90 και μου τα πρόσφερε η Nova δωρεάν και για πάντα πριν κάνα χρόνο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.