Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Απλά αν δεν κάνω λάθος το κανάλι είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό από Νόβα και ξαφνικά το είδαμε στον οτε

158c2a7303ea835be00b6d7cbbde7bc8.jpg

super bowl σήμερα fox sport μόνο στη nova !!!!!!!!!!!!

Νταξει το Super Bowl τα έσπασε, ασχετα με το πόσο "ξενο" για μας είναι το αθλημα, το show ήταν φοβερό!

Τώρα θα βγω λίγο εκτός θέματος νομίζω αλλά δεν είναι και τελείως άσχετη η ερώτησή μου με το τοπικ. Πως γίνεται να έχει ένα μόνο κανάλι όταν αυτά πάνε πακέτο?

Τώρα θα βγω λίγο εκτός θέματος νομίζω αλλά δεν είναι και τελείως άσχετη η ερώτησή μου με το τοπικ. Πως γίνεται να έχει ένα μόνο κανάλι όταν αυτά πάνε πακέτο?
Μπορεις να βαλεις και μονο το nova cinema 1 με 10 το μηνα. Πριν μπορουσες και το novasports 1 , αλλα το εκοψαν.

Μπορεις να βαλεις και μονο το nova cinema 1 με 10 το μηνα. Πριν μπορουσες και το novasports 1 , αλλα το εκοψαν.

Και όμως δεν πληρώνω εξτρά (10 τον μήνα) για το nova cinema 1, ούτε για το nova sport 1. Περιλαμβάνονται μέσα στο βασικό πακέτο των 29,90 και μου τα πρόσφερε η Nova δωρεάν και για πάντα πριν κάνα χρόνο....

Έβαλα και γω πακέτο νοva cinema.αξίζει μόνο για τις ταινίες .τα υπόλοιπα κανάλια πέρα από κάποια ντοκιμαντέρ με άγρια ζώα που γουστάρω είναι για τα σκουπίδια...κυνηγοί αποθηκών ξυλοκόποι ενεχυροδανειστήρια και συναφείς πα@ιες.αντε να τελειώσει το συμβόλαιο να το ξεφορτωθώ

Προσπάθησα αλλά τζίφος. Τελικά, μόνον οι παλαιοί συνδρομητές έχουν τέτοιες προσφορές και επιλογές. Μου είπαν ότι πρέπει να κλείσω χρόνο για να ξανά δουν κάποια προσφορά.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Έβαλα και γω πακέτο νοva cinema.αξίζει μόνο για τις ταινίες .τα υπόλοιπα κανάλια πέρα από κάποια ντοκιμαντέρ με άγρια ζώα που γουστάρω είναι για τα σκουπίδια...κυνηγοί αποθηκών ξυλοκόποι ενεχυροδανειστήρια και συναφείς πα@ιες.αντε να τελειώσει το συμβόλαιο να το ξεφορτωθώ

Τα κανάλια discovery, history, natgeo κλπ δεν είναι σε όλα τα πακέτα;

Και όμως δεν πληρώνω εξτρά (10 τον μήνα) για το nova cinema 1, ούτε για το nova sport 1. Περιλαμβάνονται μέσα στο βασικό πακέτο των 29,90 και μου τα πρόσφερε η Nova δωρεάν και για πάντα πριν κάνα χρόνο....
Έτσι είναι. Αν πετύχεις προσφορά. Αλλιώς πληρώνει επιπλέον. Η καλύτερη προσφορά είχε γίνει στην αδερφή μου. Είχε κερδίσει nova επίγεια συνδρομή για 1 χρόνο από διαγωνισμό game of thrones. To τον επόμενο χρόνο η επίγεια σταμάτησε από τη nova και της κάνανε προσφορά με 10 / μήνα το start pack με το cinema 1!!!! Το έκοψε όμως τώρα γιατί πήγε ote.

Ξερει κανεις αν εχουν μπει αυτα τα καναλια(ANT1 HD, ΣΚΑΪ HD, STAR HD, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV HD) στην nova?