Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Τα κανάλια που έγιναν HD (nc3, nc4 κλπ) τα πιάνω ακόμα με stereo ήχο (και όχι DOLBY 5.1, όπως έλεγε η ανακοίνωση της nova). Δεν εχει αναβαθμιστεί ακόμα ο ήχος (οπότε συμβαίνει σε όλους αυτό) ή μήπως πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση (εκτός από νέα σαρρωση, που την έχω κάνει ήδη, ανευ αποτελέσματος) ;;;

Από διαφημιστικό video της nova στο Facebook φαίνεται το λογότυπο του καναλιού novasport stories(νέο κανάλι;) Το σχολιάζουν και στα σχόλια

ce8d919a0b00793e7b2a3b500e55d603.jpg

Ανέβασα και ένα screenshot.

Last edited by a moderator:
Βασικά δεν είναι θέμα καναλιού αλλά οι παραγωγές δεν είναι σε φουλ hd

δηλαδη στις συχνοτητες που αναφερει το Lyngsat για την μεταδοση του ιδιου καναλια σε HD ολοι αυτοι βλεπουν την ιδια εικονα με αυτη που μεταδιδει η NOVA? ας μας βοηθησουν εκεινοι που εχουν ληψη απο αυτες τις συχνοτητες και τα πακετα.

http://www.lyngsat.com/tvchannels/fr/Motors-TV.html

Στον αστρα που ειχα δει λιγο το χειμωνα στο γαλλικο πακετο το motors tv ειχε εκπληκτικη εικονα.καμια σχεση με της νοβα.δεν ειναι hd. upscale μοιαζει

μα αμα ηταν upscale θα υπηρχε βελτιωση σε σχεση με πριν - εαν υποθεσουμε την ενεργοποιηση σε HD μεταδοση.

απλα εχω την εντυπωση αλλαξαν το logo σε HD για λογους εντυπωσιασμου!

Το θέμα είναι ότι μου φαίνεται αδιάφορο κανάλι εντελώς. Αθλητικά αφιερώματα και βιογραφίες το κόβω να έχει. Κονσέρβα αθλητικά

Το novasports 6 θα γίνει novasports stories. Θα δείχνει τα classics. Πίσω γυρίσματα. Δεν θα έχει φέτος αρκετά πρωταθλήματα, που μαζί με εκπομπές για το στοίχημα θα ήταν νομίζω καλύτερα.

δηλαδη στις συχνοτητες που αναφερει το Lyngsat για την μεταδοση του ιδιου καναλια σε HD ολοι αυτοι βλεπουν την ιδια εικονα με αυτη που μεταδιδει η NOVA? ας μας βοηθησουν εκεινοι που εχουν ληψη απο αυτες τις συχνοτητες και τα πακετα.

http://www.lyngsat.com/tvchannels/fr/Motors-TV.html

Αν και offtopic, αυτη τη στιγμή στο Lotus Cup, η ποιοτητα του καναλιου στο πακετο Canal digital, 1440x1080 με ενα μεσο bitrate 4150kbps. Στο αντιστοιχο της νοβα, ιδια αναλυση με ενα μεσο bitrate 4300. Ουσιαστικά δεν υπαρχει καμια διαφορά. Και στις δυο περιπτωσεις φαινεται upscaled απο οποιαδηποτε ηταν η αρχικη παραγωγη.

Το novasports 6 θα γίνει novasports stories. Θα δείχνει τα classics. Πίσω γυρίσματα. Δεν θα έχει φέτος αρκετά πρωταθλήματα, που μαζί με εκπομπές για το στοίχημα θα ήταν νομίζω καλύτερα.

Μπουρδαρα δηλαδη. Και η ονομασια του καναλιου επισης μπουρδα. Ποιο μυαλο ξουραφι το σκεφτηκε εκει στη νοβα παλι. καναλι αφιερωμενο σε κονσερβα αθλητικο παιζει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια. Τζαμπα bitrate θα καταναλωνει

Last edited:
Υπάρχει το ESPN Classic. Προσωπικά δε το βρίσκω κακή ιδέα, αν και στην εποχή του VOD το ιστορικό αρχείο κάθε καναλιού θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο σε VOD. Μάλιστα το ESPN Classic ήδη έχει αρχίσει μία τέτοια μετάβαση σε VOD.

Ακριβώς έτσι. Τα Δορυφορικά κανάλια πρέπει να έχουν live υλικό και οι κονσέρβες στο ON demand.

Ε στο άλλο άκρο το πηγές. Τότε ούτε κανάλια ντοκιμαντέρ θα έπρεπε να υπάρχουν. Άλλο να κάνεις zapping και να πετύχεις κάτι που σαρεσει και άλλο να ψάχνεις στο vod.

Εδώ και δύο εβδομάδες δεν πιάνω το ARTE HD (ούτε και κανένα άλλο κανάλι της συχνότητας). Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Το novalife γράφει κάτω αριστερά ότι είναι HD, αλλά στο κανάλι επάνω δεξιά δεν βάλανε HD λογότυπο όπως το nova cinema 3 μήπως τελικά είναι απλώς upscaled? Το ίδιο ισχύει και για το motors tv

Συμφωνα με flysat novasports stories hd στην 11938

ρε νοβα κανα ντοκ σε hd! Ποσοι ειναι αυτοι που θα βλεπουν παλιους κονσερβες αγωνες

Συμφωνα με flysat novasports stories hd στην 11938

ρε νοβα κανα ντοκ σε hd! Ποσοι ειναι αυτοι που θα βλεπουν παλιους κονσερβες αγωνες

Μην το λες φιλε sakels.Προσωπικα θεωρω καλη προσθηκη ενα καναλι με παλιους αγωνες.Αρκει βεβαια να δειχνει αγωνες κυριως απο εποχες filmnet και supersport κατι που μαλλον δε θα γινει για να το κανουν hd.Παντως προσωπικα θα με τραβουσε περισσοτερο να δω αγωνα δεκαετιας 90 και 00 παρα δεκαετιας 10 που τους εχω πιο προσφατους στη μνημη μου.